Şimdi Ara

Kilo verirken kas yapmak mümkünmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yaşındayım. 105 Kiloyum 1 haftadır düzenli sporumu yapıyorum. Size bir soru sormak istiyorum. Şimdi ben kilo verdikten sonra sadece kollarımın güzel görünmesini ve kas çizgilerinin belli olmasını istiyorum. Ama kilo verirken aşırı kas kaybı oluyormuş heralde. Spor yapıp kilo verirken bir yandan dambıl çalışsam kilo vermede zorluk çekermiyim yada kilo verirkende kas yapabilirmiyim ? Lütfen bilgili kişiler yorum yaparsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hyr

• dambılı falan boşver senin için uygun değil o. Sen yap sporunu, uy diyetine kilonu ver.
    Yavaş yavaş da mekik,şınav çalışmaya başla.Sonra biraz verdikten sonra, şınav ve mekikleri yaptıktan sonra barfiks çekebilir hale geliceksin.Zaten düzgün gidersen kilo da verirsin kasların da uygun olur.
    Yeter ki sadece yememek ile kilo verceğini sanma.Düzgün ve sağlıklı beslenmen gerekiyor.Süt,yumurta,peynir yemeden olmaz.Öğlenleri yeşillik salata falan akşam da ne bulursan ama 8'den sonra kesinlikle bir şey yeme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenxx -- 26 Şubat 2014; 22:55:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orokanaru otouto yo

hyr

Neye hayır ?
    Kas yaparken kilo vermekte zorluk çekmekmi?
    Kilo verirken kas yapmakmı?

• Mümkün.
    Hatta kiloluyken daha iyi kas oluyor.
  • Yeni başladığın için evet. Kas yaparken yağ kaybetmen mümkün. Yeni başlayan biri için ne kadar uygundur bilmem ama günde yaklaşık 200 gram protein almaya bak.

Yağı kasa çevirebilirsin diyen olursa, kulak asmamanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huddleston -- 26 Şubat 2014; 23:02:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.