Şimdi Ara

Kilo görünüşü değiştirir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
5
Favori
29.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer uzun boyluysan 185 -2.00 arası kilolu olmaya çünkü bu boy aralığındaki kişiler zayıf olursa sırrık gibi durur bu aralıktakiler kilolu olurlarsa daha cool olurlar
    170-180 arasındakiler ise zayıf olmaları boyunu daha uzun gösterir buda özgüveni artırır
  • Hemide nebiçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet akif boz

quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Ciddi anlamda değiştiriyor kendimden biliyorum 96 kilodan 65 kiloya düştüğümde bu benmiyim dediğim oldu,etraftaki çoğu kişi tanıyamadı zaten

31 kiloyu bi anda mı verdin kardeş etrafındaki çoğu kişi nasıl tanıyamadı?

3 ayda 32 kilo felan verdim hocam ölüyordum ama (:, sağlıksız kilo verdim çok hızlı verdim biraz acı çektim ama mutluyum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cetinkan -- 30 Mayıs 2013; 21:29:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ciddi anlamda değiştiriyor kendimden biliyorum 96 kilodan 65 kiloya düştüğümde bu benmiyim dediğim oldu,etraftaki çoğu kişi tanıyamadı zaten

Aynen öyle bende 100 kilodan 70 e düştüm tabii ben farkında olmadım eski resimlere bakınca cidden çok değişmişim
  • quote:

quote:

quote:

3 ayda 32 kilo felan verdim hocam ölüyordum ama (:, sağlıksız kilo verdim çok hızlı verdim biraz acı çektim ama mutluyum şimdi

Ne yaparak verdin benim de vermem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Bende 1.85 boy ve 55 kiloyum. Şöyle bir 15-20 kilo alsam baştan aşağı değişeceğim ancak yok arkadaş olmuyor, çıldırıyorum.

pirinç pilavı yicen jericho pilav pilav.

ye sonra bana dua et. tabi fazla kaçırma
  • Kiloluyken vesikalık fotoğraflarda 45 yaşında görünüyordum ve yaşım 24.neyseki şuan gayet çekici bi mizaca kavuştum :p

• Hocam boşver söylemiyim sağlıksız bi diyet + sağlam spor ile verdim spor herşeyin başında geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cetinkan -- 30 Mayıs 2013; 21:47:29 >
  • kilo verdikten sonra en sevmedigim yerim suratım
    aşırı derece de çökük geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

p90x zordur,diyetiyle beraber yapmak daha da zordur.

hocam aslıbnda ben kilo verdim ideal kilodayım da hala biraz daha göbek var onu yakmak için sordum. şu an diyetisyenin daha önceden verdiği diyeti uyguluyorum hala
  • quote:

quote:

quote:

nedense içimden acı yok rocky acı yok demek geldi :)

• 170 65 kiloyum bi sitede baktım 61 kilo olmam lazımmıış 4 fazllam var biraz göbek var spora başlicam hiç fit durmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wos

Evet arkadaşlar , kilo almak/vermek yüzü , duruşu değiştirir mi ciddi anlamda ?

şu kadarını yazayım YANAKLARIN GÖZLERİNİ KAPATMAYA BAŞLAR
  • insanity ve p90x kelimeleri gectigi icin bir iki kelam edeyim. hayatinda spor yapmamis biri yada senelerdir yuruyuse bile cikmamis isten eve evden ise yada okuldan eve evden okula giden biri icin insanity yi tam yapmak imkan dahilinde degildir oyle bir dunya yok. cok eksik yaparsiniz ikide bir durdurursunuz yada video akar siz bakarsiniz moraliniz bozulur, hic randiman alamazsiniz benden soylemesi. 4-5 sene fitness salonlarinda spor yapmisligim var ama insanityde oldugu kadar zorlandigimi ben hatirlamiyorum. yarim yamalak yaparsaniz tabi orasi baska ama adam gibi videoda gosterildigi gibi nizami sekilde yaparsaniz ve limitlerinizi zorlarsaniz adami osurtur!!! o yuzden fiziki kondisyonu dusuk arkadaslara daha alt seviye olan p90 gibi bir program ile baslamalarini oneriyorum. kilodan ziyade kalp ritmini dusurmek cok onemli. hic bir fiziksel aktivite yapmiyorkenki kalp ritmim 90bpm civarindayken 4-5 ay sonra bu programlari yapa yapa 70 e kadar indirdim. 60 a dusursem hedefime ulasmis olacagim. kalp sagligi cok onemli arkadaslar goz ardi etmeyin, gelecege yatirim yapin

• quote:

Orijinalden alıntı: Wos

Evet arkadaşlar , kilo almak/vermek yüzü , duruşu değiştirir mi ciddi anlamda ?

bazı insanlarda ciddi anlamda tanınmayacak şekilde değiştirmekte çünkü bazı insanların yüz kemikleri çok oturmamış ve güçlü değil volume veren şey et ve yağ o gidince baban olsa tanıyamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Kilo görünüşü değiştirir mi?

Kilo görünüşü değiştirir mi?

Heh aynı bu herif gibiydim 52 kilodan 68e çıktım 1.5 senede her gün görenlerin tavrı zamanla değişti uzun süredir görmeyenler zaten tanıyamadılar ve kesinlikle çok olumlu yansıdı hayatıma

• Değişir tabi
  • geçen sene 15 kilo falan aldım tombullaştı yüzüm sadece aşırı bir değişiklik olmadı. (boy 1,78 kilo 65 idi 80 oldu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unut93 -- 31 Mayıs 2013; 9:10:14 >
  • Evlenmeden 60 kiloydum şimdi göbek yaptım biraz 75 kilo oldum spora gitmem lazım vucud çok dengesiz kilo alıyor göbeğe gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcenTT

93 kilodan 80 kilaya düstüm boyum 183cm ya böle afrikalı cocuklar gibi çöktü suratım herkez seni kim aç bırakıyo diyo yemek ısmarlıyolar.

Ahahaha :D

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.