Şimdi Ara

Kilo almam için kalorisi yüksek bir içecek olarak ne önerirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
24.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tahinli süt.

Boza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Mart 2017; 18:18:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    hahaha

• Cici bebe

Tahin

Popkek

Gainer

• 200 gr 1200 kalori olan dadindan yinmeyen nefis mi nefis tuzlu fıstık.yalnizca 3 tl.gunde 1 paket bundan yesen+ 2 gofret gomsen ustune yiyecegin hersey kilo yapar hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk25

Kilo almak çok masraflı bir iş bence

Masraflı olan sağlıklı kilo almak.

• Scourgeofgod28 S kullanıcısına yanıt
    Hocam emin misin fiyat ve kalori konusunda ? Eger dediklerin dogruysa bu yöntemi de uygulayacagım.

• İyi ki sormuşum bu soruyu yaw , o kadar güzel öneriler geldi ki. Hem de çok mantıklı ve akılllıca öneriler.Yorum yapan herkese teşekkürler.

• walla bende almaya uğraşıyorum

tavsiye olarak önerebileceklerim

bim değilde a101'de satılan 1 tl'lik hatta 0.95 tl'ye düşmüş banvit salam sabahları ne yiyorsan yanına eklemek için
    cici bebe,muz,yağlı süt blendarda karıştır iç
    arı poleni
    aktardan bombax al (bunu 2 yemek kaşığı 1 bardak meyve suyu veya sütle karıştır iç)
    maltodekstrin,dekstroz alabilirsin (kilo aldırıcı weight gainer'ların ham maddesi)
    fındık,fıstık ezmesini sürahi şeklinde olan blender varsa kendin daha ucuza yapmış olursun bunun için yağsız tuzsuz fıstık alman lazım biraz ayçiçek yağı katarak birazda fındık koyarsın fındık,fıstık ezmesi olur ara ara aklıma geldikçe güncellerim
  • Ben de kilo almak için uğraşıyodum 2-3 kilo aldım 3 ay fitness gittim

Şekere abanmayın
  • o kadar malzemeye para vereceğine gidip bi massgainer al. Günde 1 ölçek(75Gr) içsen yeter.

• Hocam 183 boy 96 kilo en azından 90'a düşmek istiyorum 1 ayda diyet tavsiyen veya az kalorili doyurucu yiyecek tavsiyen varsa memnun olurum
    Konu sahibi arkadaş içecek bilmiyorum ama fıstık ezmesi iyi kilo aldırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 30 Mart 2017; 20:24:32 >
  • xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Zaten çoğu kuruyemişin 100 gramı 600 kaloridir. Tabi 200 gram bitirebilecek bir babayiğitsen kilo alırsın. Bol yağlanarak tabi. Daha sağlıklı kilo almak için karbonhidrat ağırlıklı gideceksin shakeler olue, öğün arttırmak olur elinden ne gelirse .Tavsiyem su içmeyi de ihmal etme yoksa 1 öğün yersin diğer öğün yiyemezsin ama su alorsan sindirimi hızlandırır diğer öğünde de bol bol yersin.

• tam buğday,

kuruyemiş,

kurutulmuş meyveler.
  • Bende cok yemek yiyince kilo alamiyorum ayrica alsam bile dengeli dagilmiyor vücuda.
    Spora basladim ve tahmin ettigim gibi kilo almaya da basladim.
    Spor sonrasi istahim acildigi icin daha fazla yiyecek tüketebiliyorum ayrica kas gelisimi de oluyor hacim artiyor
  • AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Ortalama günlük şöyle besleniyorum

Sabah

50 gram tam yaglı kaşar , 10 zeytin , yarım ekmek , tereyagı , reçel , 1 haşlanmış yumurta

Ögle 2 kepçe 1 tabak çorba , pilav (orta porsiyon) , yogurt ya da salata , yarım ekmek

Ara ögün

1 adet elma , 2 adet portakal

Akşam

Öglenin aynısı veya benzeri (pilav yoksa yerine makarna , ıspanak vs olur)

Günlük ekstra 5-6 bardak su

Haftada 2 gün 100 er gram karışık kuruyemiş yiyorum.

Yine de kilo alamıyordum. Şimdi yulaf , kahvaltılık gevrek ve keçiboynuzu pekmezi aldım.Kalorisi yüksek besinler yenmeden kilo alınmıyor.

• xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Ortalama günlük şöyle besleniyorum

Sabah

50 gram tam yaglı kaşar , 10 zeytin , yarım ekmek , tereyagı , reçel , 1 haşlanmış yumurta

Ögle 2 kepçe 1 tabak çorba , pilav (orta porsiyon) , yogurt ya da salata , yarım ekmek

Ara ögün

1 adet elma , 2 adet portakal

Akşam

Öglenin aynısı veya benzeri (pilav yoksa yerine makarna , ıspanak vs olur)

Günlük ekstra 5-6 bardak su

Haftada 2 gün 100 er gram karışık kuruyemiş yiyorum

Çok zayıf işte ara öğünlerde sadece meyve yiyorsun daha kalorili şeyler ye mesele kuruyemişi hergüne dağıt. Kahvaltıya yulaf ezmesini kesin ekle. Yediğin ekmekler beyaz olmasın. Öğlen ortalama 1000 kalori alman gerekiyo senin aldığın maksimum 500 dür akşam bile en az 700 800 alman lazım oda öyle.

• Kardeşler paran varsa her türlü alırsın. Nasıl şişman adam açlıktan midesi bulanıyorsa seninde yemek yemekten miden bulanacak gerekirse kusacaksın elbet alıyorsun bırakın bu faso fusoları. İlla hayvan gibi kalori vitamin balık yağı içeren supplementlere gerek yok. Git adam gibi yağa banılmış kuzu etlerini, patates kızartmalarını, yağda yumurtaları nutellaları bebe bisküvelerini yatmadan önce yemeklerini ye. Almazsanda doktora git. Gidip supplement basma. Bağırsak sorunun var metabolizman hızlı falan değil.

• forever living ultra chocolate shake

• Sağlıklı kilo almak cok zor.antrenman da gerektirir ayrica.tuketmen gereken besinler pahalidir.oyle he deyipte alamazsın.disiplin ister.sik beslenme ister.

Benim yazdigim neredeyse en kolay yolu.hele birde fistik ezmesi var a101de şokta fln.narkasi sweety olmasi lazim.gunde yarim kavanoz sur ekmegin arasina 1 aya 10 kilo almazsan birsey bilmiyorum.ama cok saglikli olmaz orasinayri bir konu.

Kilo almak en kolay şeydir.saglikli hacim kazanmaksa en zoru.kilo vermek arasinda :)

• Bira iç, yanında da bolca patates kızartması göm bol mayonezli
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.