Şimdi Ara

Kilo almakta zorlanıyorum beyler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 aydan uzun süredir salona gidiyoruz arkadaşla. Antrenmanlara aksatmadan gidiyor ve Body egzersizlerini de nizami yapıyorum. 1.86 boy 73 kilo olarak başladım ve sürekli 74 - 72.5 arasında gidip geliyor kilo. 78-79 kilo olsam yeterli olacaktır muhtemelen. Acaba beslenme işine mi pek önem vermiyorum diyorum. Beslenme olarak bi günüm şöyle geçiyor genel itibarda: Sabah 11:30 gibi uyanıp kahvaltıda 3 yumurta, peynir, zeytin, domates, tahin vs yiyorum ve çay içerim. Saat 3 gibi evde olursam yemek yapmakla uğraşmamak için önceki günden ne varsa 1-2 tabak yemek yerim, eğer aynı saatlerde okulda olursam okulun yemekhanesinden 3+1 çeşit yemek yerim. Akşam 7:30 gibi aksam yemegi yerim. Ardından çay içer, meyve yer, spora giderim. Spordan sonra yemek yemiyorum. Millet tavada tavuk göğsü ye diyor da o saatte (gece 11 gibi) uğraşmam öyle yemek pişirme ile. Sizce çok aşırıya kaçmadan ideal beslenme günlüğü nasıl olmalıdır? Ve spordan sonra tavuk göğsü yerine hazır olarak ne yiyebilirim arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-Heh, işte şimdi sevgimizi anlamışsındır!-

∞ BU SEVDANIN SONU GELMEZ ∞

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler çok zayıfım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.