Şimdi Ara

kilo almak ve ekmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 64 kiloydum 2.5 ayda 4 kilo alarak 68 kilo oldum hedefim kiloları kas olarak almak. boyum 1.75 75 kilo falan olursam iyi gözükürğm sanırım. şimdi sorum şu: yurtta kalıyorum normalde sabahları 2 tane çeyrek ekmek(yarım ekmeğin çok az daha küçüğü) öğlen ve okul çıkışı ise 2 dilim ekmek yiyorum. akşam yemeğinde ekmek tüketmiyorum.
    sabah kahvaltım fix olarak 6 yumurta beyazı, 5 hindi salamı, lor peyniri, pekmez, salatalık falan yiyorum. öğlen okul çıkışı ve akşam yemeği ise yurt ve üniversite yemekhanesine bağlı. haftada 3 kere antremanımın olduğu günler ton balığıda yiyorum akşam yemeklerindr. ara öğünlerimde yulaf yoğurt ceviz fındık falan yiyorum. ayrıca yurtta yaşadığım için antreman sonlarında içmek olarak protein tozuna başlıyacağım bu hafta. sorun şu: beyaz ekmeği kısmalımıyım? kısmalıysam hangi öğünlerden ne kadar kısmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekmeği hayatından çıkar bence. Çıkaramam diyosan da uno premium tam tahıllı ekmeklerden al ben eski işyerimde onlardan yiyordum bir kaç dilim sonra onuda bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Ekmeği hayatından çıkar bence. Çıkaramam diyosan da uno premium tam tahıllı ekmeklerden al ben eski işyerimde onlardan yiyordum bir kaç dilim sonra onuda bıraktım.

teşekkürler benimde aklımda dediğiniz gibi uno ekmek vardı+ olarak ekmeğin ne gibi bi zararı olur söyleyebilirsebiz sevinirim internette biraz okudum ama hep genel bilgilersi vücut geliştirmeye ne zararı vardr? yağ orannnı mı arttırıyorvs?

• Kısmana yada bırakmana gerek yok, ekmekde pilav makarna gibi karbonhidrattır farkı yok.

• Biraz geç oldu ama yazayım vücut geliştirmeye direkt olarak zararı yok ama cildinin görünüşünü çok değiştirir eğer güzel görünmek istiyorsan bırakmanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffycan

Biraz geç oldu ama yazayım vücut geliştirmeye direkt olarak zararı yok ama cildinin görünüşünü çok değiştirir eğer güzel görünmek istiyorsan bırakmanı öneririm
    1 sene olmuş nerdeyse, 5 ay önce salonu bıraktım. Bıraktığım günden beri vücut ağırlığıyla çalışmaya devam ediyorum, şu an 74 kiloyum. Ekmeğide artık kendim sevmiyorum, yani zararı olduğu için falan yememezlik etmiyorum. Bazen sabah 1 dilim yediğim oluyor, o da salata domates falan soymaya üşenirsem.
  • kramponcu kullanıcısına yanıt
    Fayda durumu nedir ne faydasını gördün ve karnını nasıl doyuruyorsun sanırım psikolojik bende bir karbonhidrat almadan karın doymuyor (ekmek makarna pilav vb.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Almak
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.