Şimdi Ara

Kilo almak niye bu kadar zor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yiyorum yiyorum kilo veriyorum. nasıl kilo alıcaz beyler yardım

• bol bol şekerleme ye yagami

Kilo almak niye bu kadar zor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watashiwa L -- 19 Ekim 2011; 22:34:26 >
  • Düzensiz uyku : sabah 6'da uyu , öğlen 5'te kalk. Bu tip uyku saatleri.
    Gece yemeği : gece 2-3'te bol yağlı yemekler ye. Patates kızartması , makarna vb.
    Akşam yemeğini 9 gibi ye.
    Bol bol abur cubur ye. Çikolata , cips.

Veya spor salonuna yazıl , güzel bir program yapsınlar sağlıklı bir şekilde vücut geliştirme yaparak kilo al.
  • Allah senin derdini alsın bana versin ne diyeyim. Şanslı bir insansın.
  • takip
  • arkadaşlar haftada 5 porsiyon iskender 5 burgerking xxl menü 2 kilo baklava yiyorum bunlar sadece akşam yemekleri her hafta 10 kilo veriyorum banada yardım edin.
  • Aynen hocam bende yiyorum ama kilo alamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    4 ay önce açıldı
    EV ALMAK NEDEN ZOR ULAN?!?!?
    3 yıl önce açıldı
    EV İŞLERİ NİYE BU KADAR ZOR
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip

@ I need $ nick mesaj uyumu (AYRICA YOK ARTIK)
  • çok yemekten kilo mu veriyorum anlamadım ki. eskiden yemiyordum pek zayıftım sonra dedim kilo alıcam deli gibi yemeye başladım. eskiye göre 2-3 kat daha çok yiyorum ama tık yok.
    çikolata şeker tarzı şeyleri çok tüketiyorum. bütün ekmek et falan yersem doymuyorum üzerine ekstra yiyecekler yiyiorum. burger da 2 tane menüyü peşpeşe yiyorum. tüm harçlığımı yemeklere veriyorum ama tık yok. anlamıyorum bu iş nasıl oluyor. birde çok sık wcye gidiyorum metabolizmam hızlı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Düzensiz uyku : sabah 6'da uyu , öğlen 5'te kalk. Bu tip uyku saatleri.
    Gece yemeği : gece 2-3'te bol yağlı yemekler ye. Patates kızartması , makarna vb.

Veya spor salonuna yazıl , güzel bir program yapsınlar sağlıklı bir şekilde vücut geliştirme yaparak kilo al.

En sağlıksız yöntemleri söylemişsin.

Banada lazım kilo.1,79 boy 55 kilo.Zayıflar gibi ezik büzük durmadığım için pek sorun etmiyorum.Geniş omuzluyum.10 kilo alsam çok sağlam vücud olcak ama yok anasını satim.21 yaşına geldik,55 kiloda kaldık.

• quote:

İnsanları yanlış yönlendirmeyin ya. Söylediğin şekilde kilo alsa sadece göbeğe gider. Kollar, bel, bacaklar aynı kalır. Afrikalı çocuklara benzersiniz. Eski halinizi ararsınız sonra.

Yapacağın tek şey body salonuna yazılmak. Sonra karbonhidrat ağırlıklı bir beslenme programı hazırlamak. Proteinini de eksik etmeyeceksin tabi.

İlk ay weightgainer, 3. aydan sonra da protein tozu kullanmaya başlayabilirsin. Mutlaka kilo alırsın, almasan bile emin ol vucudun genişler sıska durmazsın. Bunun dışında bu işin bir çözümü yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Allah senin derdini alsın bana versin ne diyeyim. Şanslı bir insansın.

öyle deme bende aynı dertten muzdaribim kilo vermek kadar almakta ayrı bi dert hatta almak daha zor.Aç durabilirsin zorlarsın kendini ama zorlayarak yemek yiyemiyosun yesende geri dışarı cıkıyor yani(pisleştim ama böyle)
  • Günde 4 Kez Yemek Yiyorum . 2-3 Tane Küçük Cips Çikolata Bitiriyorum . Ama Kilo Alamıyorum . Neredeyse Hergün Et Yiyorum . Zayıfım Kilo Alamıyorum :(
  • Yemeye devam edeceksin. Sen ne kadar çok yesende belli bir barajı aşana kadar bünye her zaman sahip olduğu kiloyu korumaya çalışır. Senin probleminde bundan kaynaklanıyor. Almaya başladıktan sonra gerisi gelir. Tatlılara asıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

İnsanları yanlış yönlendirmeyin ya. Söylediğin şekilde kilo alsa sadece göbeğe gider. Kollar, bel, bacaklar aynı kalır. Afrikalı çocuklara benzersiniz. Eski halinizi ararsınız sonra.

Yapacağın tek şey body salonuna yazılmak. Sonra karbonhidrat ağırlıklı bir beslenme programı hazırlamak. Proteinini de eksik etmeyeceksin tabi.

İlk ay weightgainer, 3. aydan sonra da protein tozu kullanmaya başlayabilirsin. Mutlaka kilo alırsın, almasan bile emin ol vucudun genişler sıska durmazsın. Bunun dışında bu işin bir çözümü yok.

• beyler spor salonuna geçen sene gitmiştim ama bu sene vaktim yok. lise sondayım. okul dersaneden vakit kalmıyor. günün %95i ya oturuyorum ya yatıyorum . sadece soru çözerken beyin enerjisi harcıyorum onun dışında birşey yok ama yine kilo alamıyorum.
  • Ben de yemiyorum yemiyorum veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

beyler spor salonuna geçen sene gitmiştim ama bu sene vaktim yok. lise sondayım. okul dersaneden vakit kalmıyor. günün %95i ya oturuyorum ya yatıyorum . sadece soru çözerken beyin enerjisi harcıyorum onun dışında birşey yok ama yine kilo alamıyorum.

beyin en çok enerji çeken organdır o yüzden olabilir sıkıntı yok yemeye devam
  • takip aynı sorun bende de var
  • Bende alamıyorum arkadaş.Tamam eskiden yemek yemezdim ama kilo almak için kaç senedir yiyorum alamıyorum bi 10 kilo alsam yetecek ama nerde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.