Şimdi Ara

Kilo almak istiyorum.Zayıf , çelimiz ve kamburum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kilo 58
    Boy 1.75.

Arkadaşlar çok zayıf ve çelimsiz bi fiziğim var omuzlarım içe dogru duruyor yani dik değil kambur gibiyim sürekli.Bileklerim zaten çok ince.
    70-80 kilo olan arkadaşlarımdan daha fazla yemek yiyorum ama kilo da alamıyorum.
    Öyle hareketli bi insanda değilim evden okula gidiyorum geliyorum pc ye oturuyorum yani hareketsiz bi insanım.
    Tüm bunlara ragmen kilo alamıyorum ve de kambur çelimsiz gözüküyorum.

• Bendede buna benzer durumlardan şikayetçi bi' kardeş var
  • Akşam süt içmeye başla bir sabah iki tane yumurta ye özellikle beyazından, evine 2 tane 7 kilo dumbell bi tane de z bar bi tanede yay al biraz maliyetli olabilir, çalışmaya başla iştahın açılacak, biraz şişersin sonra kendine gelirsin...
  • 18 ini doldur hatta 19 ol. daha sonra git bi spor salonuna ben kilo alma amaçlı spor yapıcam de. sağlam bi hoca varsa sana güzel bi diyet programı vericek ve yaptığı sporla beraber birkaç ay içinde hep sağlıklı kilo almaya başlıycaksın hem de fiziksel sorunlarını gidericeksin. haftada 3-4 günden ne az ne de fazla git spora. Bunları nerden mi biliyorum? 24 yaşındayım, senin yaşlarındayken aynı sıkıntılardan muzdariptim. 4 yıldır aktif olarak body fitness yapıyorum ve arkadaşlar bana "iri" diye seslenirler
  • hergün patates kızartması ye
  • body yap başka çağresi yok 50 defa söyledim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Maiden -- 6 Kasım 2008; 16:24:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolay-hızlı kilo almak için?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iron Maiden

/>

• quote:

/>

dalganın sırası değil adam insan gibi yardım istemiş
  • quote:

/>

pfff bi uza bebe ya.
    tavsiye bekliyorum yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim ama enaz 2-3 sene bodyye gidemem maalesef.body den baska bi çözüm lazım.
  • SS isterüm
  • Protein tozu
  • genelde balık yağı önerıyolar ama..Benım sana tavsıyem aksam yaatrken yemek yemen ve suerklı olarak patates kızartması yee
  • Kardes aynı problem bendede var kilo 56 boy 1.89cm acayıp yemek yıyorum ama kılo alamıyorum onceden body yede gittim protein tozundan tut kas gelıştirici hap kan yapıcı ilaclar-vitamınler e kadar bir suru sey kullandım hiç bi işe yaramadı. ama bizim ailede ırsi galiba sisman adam hic yok.. babam da oylemıs askere gidene kadar.. askerde kılo almaya baslamıs...bende de heralde ole olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: creater_6

quote:

/>

pfff bi uza bebe ya.
    tavsiye bekliyorum yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim ama enaz 2-3 sene bodyye gidemem maalesef.body den baska bi çözüm lazım.

her ay ortalama 2-3 kilo alabilirsin bu yolla. diğer yöntemlerin neredeyse tamamı sağlıksız kilo almana sebep olacaktır. Body ci ol ya da hayatın boyunca kas şişir demiyorum sana

• bende zayıfım o yüzden 2 gün önce doktora gittim bi muayene oldum ilaç falan verdi demir eksikligi varmış
    sende bence önce bi doktora git belki zayıf olmanda bi hastalık sebebi vardır
  • Sakın metinT ye ss verme malzeme olursun

bu arada banada yardım bu konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drifter_Soldier

genelde balık yağı önerıyolar ama..Benım sana tavsıyem aksam yaatrken yemek yemen ve suerklı olarak patates kızartması yee

ya kerdes bana yatmadan once yogurtlu makarna ye dıyolar yıyom olmuyo.. okadar cok patates kızartması yıyom ki yakında tuvaletım patates kızartması seklınde cıkacak ama alamıyom su kıloyu

yaa mıllet kılo vermek ıcın ugrasır ben almak ıcın
  • quote:

Orjinalden alıntı: OldNightDisco

Protein tozu

Protein tozu kilo aldırıcı değil, kas onarıcı, geliştirici bir gıda takviyesidir. Her ne kadar kimyasal değil doğal bir ürün olsa da eğer gerektiren bir sporla uğraşmıyorsan bu yöntemle aldığın proteini yakamazsın ve vücutta yağa dönüşür. Vücutta bu şekilde yağa dönüşen protein bazlı maddeler önce karaciğerde yağlanmaya daha sonra da sağlığından olmana sebep olabilir.

tavsiyede bulunuyorsak bilinçli olalım

• quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_52

bende zayıfım o yüzden 2 gün önce doktora gittim bi muayene oldum ilaç falan verdi demir eksikligi varmış
    sende bence önce bi doktora git belki zayıf olmanda bi hastalık sebebi vardır

hipotroid'de olabilir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.