Şimdi Ara

Kilo almak istiyorum.Zayıf , çelimiz ve kamburum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence kamburluğun hareketsiz yaşamından kaynaklanıyor.zaten çok hareketsiz olursan sindirim sistemin de iyi çalışmaz, karnın da acıkmaz.spor yapmaya başla.az yük çok tekrardan ziyade ağır yük, az tekrar yöntemini benimse.böylece fazla enerji harcamazsın ve kaslarına gelişmeleri için gerekli uyarımı vermiş olursun.kasların gelişimi için protein şart.kahvaltıda yumurta peynir türü şeyleri, yemek olarak et,tavuk yemeyi ihamal etme.gece yatmadan önce 1 bardak süt iç.(ağzını suyla çalkalayıp fırçalamayı ihmal etme, yoksa dişlerin çürür).temel yakıt olarak karbonhidrat tüketmeyi ihmal etme.sık sık makarna tüket.yağı kıs.bu prensipleri uygularsan yağlı değil kaslı kilo alırsın.göbeğin çıkmaz, vücudun forma girer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Topal Yılan

Sakın metinT ye ss verme malzeme olursun

bu arada banada yardım bu konuda

seni kınıyorum kardeşim.

bu arada işimiz şaka da; bu kilo alamama ve çok zayıf olma durumu tamamen hormonlarla alakalı. yani siz aslında normalden 2 kat fazla kalori harcıyorsunuz çünkü tiroid bezleriniz fazla çalışmakta. bu yaşlarda zyıf bir görüntü olsa da ileride çok da avantaj sağlar. çünkü su bile içmemesine rağmen kilo veremeyen akranlarınıza göre siz bolca yemek yiyip fiziğinizi koruyor olacaksınız.
  • En azından boyun var gerisi hallolur bady e gidemessen kendin spor yap iyi sağlam yemek gerekiyo bazen insanlar kendini ben çok yiyorum zanneder çok yiyen bi arkadasını seyret :)

Maneviyatla çok alakalı stres sıkıntı adamı yer bitirir birde belki yeri değil ama anla işte

Karşı cins seni çok fazla gaza getirmesin aşırıya kaçmamak gerek ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: creater_6

Yaş 18 oldu sayılır.
    Kilo 58
    Boy 1.75.

Arkadaşlar çok zayıf ve çelimsiz bi fiziğim var omuzlarım içe dogru duruyor yani dik değil kambur gibiyim sürekli.Bileklerim zaten çok ince.
    70-80 kilo olan arkadaşlarımdan daha fazla yemek yiyorum ama kilo da alamıyorum.
    Öyle hareketli bi insanda değilim evden okula gidiyorum geliyorum pc ye oturuyorum yani hareketsiz bi insanım.
    Tüm bunlara ragmen kilo alamıyorum ve de kambur çelimsiz gözüküyorum.

Kan ver

15 yaş 1.76 boy 67 kilo

ciddiye ciddi söyliyim babam gilin köyde arkadaşın inşaatında 3 ay çalıştım öküz gibi yemek yiyordum mecburi inşaattan çıkıp ırmağa gidiyorduk bazı akşamlarda demleniyorduk 55 kiloydum hala 67yim bodye gıtmeye korkuyorum

6 7 aydan sonra bırakırım sonra yağ olur felan diye bodye gitmemem gerek yok ama kalıcı kas var inşaattan dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IaMChak0 -- 6 Kasım 2008; 17:12:44 >

• Sut ic sabah aksam.

Bende senin gibiydim.Simdide fazla kilo sorunum var.

ciddiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: E r h A N

hergün patates kızartması ye

çok yanlış bir tavsiye...sonucu kalp ve damar hastalıklarıdır,kızartma çok zararlıdır!!!
    sık sık yemek yemenizi tavsiye ederim,sağlıklı yemekler olsun,bir süre karbonhidrat ağırlıklı beslenebilirsiniz.
  • ben her tenefus doner,snitzel vs ama arkadaslarim sadece ogle arasi yiyor ben okulda 10kere yemek yiyosam onlar 1-2kere yiyor ama ben ayni kiloyum hele bi arkadasimla iddaya girdik arkadas senin gibi yiyecem kilo bende almicam dedi 1hafta sonra 2kg aldi ama bende tik yok wc yede haftada 2kere giriyorum(diski olarak) oda cok az cikiyor.
    180boy 50kg gelde bana kilo aldir
  • Gece yatarken 2 bardak süt.
    Sabahları yumurta, saglam bi kahvaltı.
    Hergün Pilav ye.
    Kilo aldırıcı şeyler ye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pac 04

quote:

Orjinalden alıntı: Drifter_Soldier

genelde balık yağı önerıyolar ama..Benım sana tavsıyem aksam yaatrken yemek yemen ve suerklı olarak patates kızartması yee

ya kerdes bana yatmadan once yogurtlu makarna ye dıyolar yıyom olmuyo.. okadar cok patates kızartması yıyom ki yakında tuvaletım patates kızartması seklınde cıkacak ama alamıyom su kıloyu

yaa mıllet kılo vermek ıcın ugrasır ben almak ıcın

zayıflığının nedeni bağırsak paraziti olabilir mi

• quote:

Orjinalden alıntı: gelgor11

quote:

Orjinalden alıntı: pac 04

quote:

Orjinalden alıntı: Drifter_Soldier

genelde balık yağı önerıyolar ama..Benım sana tavsıyem aksam yaatrken yemek yemen ve suerklı olarak patates kızartması yee

ya kerdes bana yatmadan once yogurtlu makarna ye dıyolar yıyom olmuyo.. okadar cok patates kızartması yıyom ki yakında tuvaletım patates kızartması seklınde cıkacak ama alamıyom su kıloyu

yaa mıllet kılo vermek ıcın ugrasır ben almak ıcın

zayıflığının nedeni bağırsak paraziti olabilir mi

WALLA KARDES BILMIYOM DAHA ONCE DOKTORADA GITTIM DOKTOR BAYAGI BI INCELEDI BI SORUN BULAMADI SADECE KAN EKSIKLIGI DEMIR EKSIKLIGI VITAMIN EKSIKLIGI FALAN DEDI...ONLARIN ILACINI DA KULLANDIM KAN ORANIM DA HIC BIR DEGISME DE OLMADI.AMA DOKTOR BAGIRSAK PARAZITI DIYE BISEY DEMEDI .. ULAN MIDEMDE KURT MU VAR DEDIM EN SONUNDA ONUDA SORDUM DOKTORA ODA YOK HER YER TAMAM AMA KILO YOK

• bişi yemioyurm 3 gündür body yaptim aldım yine 5 kg
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.