Şimdi Ara

Kilo almak istiyorum , tavsiyeleriniz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bach

quote:

Orijinalden alıntı: svs.jokerr

Hocam aynı sorun bendede var bodyle 4 kilo aldım ama daha fazlası olmuyor cok zor , şu kadar ye sunu ye olayı biraz zor bünyen kaldırmıyor bi yere kadar yiyebiliyorsun sonra kusacak gibi oluyor iyice tiskinc bi hal alıyor ,
    Doktara gittiğinizi söyledinizi kan testi yapılıdımı , cünki trioit bezleri yanlş yazmış olabilirim böyle okunuyor sorunu olan kişilirde cok terleme ve kilo alamana neden oluyor ve bu sorun tedavi edilebiliyor , bazı doktarlar hiç ilgilenmyr desem yeridir iştah acıcı hap verip gönderiyor onun için kan testi ve bu bezlerde bi sorunun olmadığınındn emin olman gerekir
    Burası önemli , bi arkadışıma doktor bi iğne vermiş kalıcı kilo yapıyormuş kullanmaya başladı faydası olursa bende deneyeceğim , iğne ile birlikte bi proğram çizelgesi de vermiş body ve yemekle alakalı

İğne sakat iş hocam sağlığınızdan olmayın kilo alcam diye

Bende öyle düşündüm sordum , doktor bi zararın olmadığını söylemiş tam olarak konuşulanları bilmiyorum ama bu bodyle uğraşanların kabaca tabirle şişiren ve ileride bıraktıktan sonra sünmeye başlayan türden bir ilac değilmiş ismini hatırlamıyorum ama araştırmakta fayda var yinede ,
    öncelikle kan testi fln yapılmalı o bahsetiğim bezlerde kilo almamaya neden oluyormuş netten yaptığım araştırmada bundan genelde bahsediliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 17 Temmuz 2010; 3:18:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orijinalden alıntı: SıkçaSorulanSorular

Prakten diye bir şurup var.İştah açıcı.2-3 gün sersem gibi oluyorsun ama o 2-3 günde garanti 2 kilo alıyorsun.Yan etkisi bir tek sersem gibi oluyorsun ben kullandım.

Yuh! O kadar da değil be hoca

ben kullandım. 3. gün bıraktım. Hatırlamıyorum o 3 günü çok zor bi 3 gündü, sürekli uyuyodum. 17 saat uyunur mu ya kilo aldırıyor orasına lafım yok tabi.

• Spor yapmadan kilo almaya başlarsan, önünü alamayacağın bi yağlanmayla karşılaşabilirsin ki bu senin dış görünüşün için daha kötü bişey olur. Sana tavsiyem aktif spor yap, öyle yürümek gibi değil, Taekwondo Boks Fitness gibi, terleyebileceğin sporlar, aynı zamandada protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslen, sabah kahvaltısını atlama, geceleri yatmadan önce makarna & mantı ye, ekmeği bol tüket, ama bunların hepsini sporla paralel olarak yap. hem kilo alırsın hemde vücudunda bir gram fazla yağ olmaz
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 17 Temmuz 2010; 7:32:42 >
  • Ben yaptım kendime liste uzun araştırmalar sonucu seninle de paylaşıyım..

EDIT:Aile Ekonomisini çökertebilir bize koymuyor ama çok işe yaradığını söyleyebilirm

____________________________________________________________________________________________________________________
    *sabah 07.00: 1 muz , 3 haşlanmış yumurta , 1 bardak süt, 2dilim ekmek, 2kibrit kutusu beyaz peynir, 4-5 zeytin, 2 kaşık pekmez.

*ara öğün 09.30: 1 muz veya 1 sandviç...1 bardak süt(pekmez ile) veya sıkılmış meyva suyu...5 bisküvi...

*öğle 12.00: 1 porsiyon pilav ya da makarna...1 kase yoğurt...1 adet meyve...ızgara , tavuk göğsü, herhangi bir yemek...bol ekmek

*ara öğün 15.00: 100 gr ceviz + 100 gr kuru üzüm...1 adet muz...1 tost ya da 1 bardak şekerli süt...bisküvi..

*akşam 19.00: normal yemeklerle beraber pilav veya makarna , tavuk , kırmızı et veya balık...meyve...çorba...ayran..

*gece 22.30: 250 ml süt , 1 muz , bal, pekmez mikserde karıştırılıp içilecek...4-5 bisküvi..
    ____________________________________________________________________________________________________________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 17 Temmuz 2010; 7:32:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bach

quote:

Hocam aynı sorun bendede var bodyle 4 kilo aldım ama daha fazlası olmuyor cok zor , şu kadar ye sunu ye olayı biraz zor bünyen kaldırmıyor bi yere kadar yiyebiliyorsun sonra kusacak gibi oluyor iyice tiskinc bi hal alıyor ,
    Doktara gittiğinizi söyledinizi kan testi yapılıdımı , cünki trioit bezleri yanlş yazmış olabilirim böyle okunuyor sorunu olan kişilirde cok terleme ve kilo alamana neden oluyor ve bu sorun tedavi edilebiliyor , bazı doktarlar hiç ilgilenmyr desem yeridir iştah acıcı hap verip gönderiyor onun için kan testi ve bu bezlerde bi sorunun olmadığınındn emin olman gerekir
    Burası önemli , bi arkadışıma doktor bi iğne vermiş kalıcı kilo yapıyormuş kullanmaya başladı faydası olursa bende deneyeceğim , iğne ile birlikte bi proğram çizelgesi de vermiş body ve yemekle alakalı

İğne sakat iş hocam sağlığınızdan olmayın kilo alcam diye

Bende öyle düşündüm sordum , doktor bi zararın olmadığını söylemiş tam olarak konuşulanları bilmiyorum ama bu bodyle uğraşanların kabaca tabirle şişiren ve ileride bıraktıktan sonra sünmeye başlayan türden bir ilac değilmiş ismini hatırlamıyorum ama araştırmakta fayda var yinede ,
    öncelikle kan testi fln yapılmalı o bahsetiğim bezlerde kilo almamaya neden oluyormuş netten yaptığım araştırmada bundan genelde bahsediliyordu

O dediğin şey Kortizon olmasın?

• Dünya ne kadar Adaletsiz bende diyorum arakadaşlara şu fazla kilondan bir 10 kg bana versen ne olur diye

İşin espirisi yana bilinenin aksine kilo almak için abur cubur değil 3 öğün sağlıklı beslenilmesi gerektiğini biliyorum. Oldukça proteinli ve karbonhidratlı besinler tüketmen gerekli. Ayrıca spor yapmakta kilo aldırır. Benim en kilolu olduğum zamanlar Annemin yanında kaldığım zamanlardı. Akşam yemeği bile 1 saat oynamazdı saat 7 gibi hazır olurdu. Şimdi Bekar yaşıyoruz abur cuburda çok yiyorum akşam yemeğini 11 de yediğimizde oluyoruz ama çok zayıfım.
  • sakın yağlı ve dengesiz beslenme. pol protein+karbonhidratlı beslenerek spor yap.

et, süt, yumurta, yulaflı-tam tahıllı besinler:protein
    patates, ekmek, makarna:karbonhidrat.
  • Bağırsaklarınızı kontrol ettirin bence. Bağırsak paraziti falan varsa, kilo alamamaya sebep oluyor diye duymuştum.
  • quote:

quote:

Prakten diye bir şurup var.İştah açıcı.2-3 gün sersem gibi oluyorsun ama o 2-3 günde garanti 2 kilo alıyorsun.Yan etkisi bir tek sersem gibi oluyorsun ben kullandım.

Yok abartmıyorum ya.
    Yani bünyeye bağlı olabilir tabii.
    Ben ilk kullandığım zaman 65 kiloydum.
    2-3 günde 67'yi buluyorsun.
    Ama yukarıda bir arkadaşta demiş 3 günü hatırlamıyorum diye hakikaten hatırlamıyorsun.

• quote:

quote:

quote:

Yok abartmıyorum ya.
    Yani bünyeye bağlı olabilir tabii.
    Ben ilk kullandığım zaman 65 kiloydum.
    2-3 günde 67'yi buluyorsun.
    Ama yukarıda bir arkadaşta demiş 3 günü hatırlamıyorum diye hakikaten hatırlamıyorsun.

Hocam kilo olayı şöyle. Mesela karnım tok ve büyük wc ye gitmeden önce tartılıyorum 79 çıkıo. Büyük tuvalete çıkıyorum tekrar biniyorum tartıya 78 Sonra karnımın acıkmasını bekliyorum. Midedeki yemekler öğütülünce tekrar tartılıyorum 77

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 17 Temmuz 2010; 17:13:35 >

• quote:

reçete gerekiyor mu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.