Şimdi Ara

Kilo Almak İstiyorum . Neler yapmaliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 183 boyundayim 1992 dogumluyum ve 59 kiloyum .
    Bu yaz ne yapip ne edip 72 73 kilo olmaliyim .

Yemek aliskanligim cok kotu , ornek vermek gerekirse ;
    yiyebildigim yesil sebzeler : bezelye , salatalik (marul vb. bile yiyemiyorum midem bulaniyor)
    yedigim et urunleri : yagsiz olan her turlu et

Ilac , vitamin vb. ne gibi destekler almaliyim ve bu 3 ay kac kilo alabilirim ?

Orijinalden alıntı: ReaveN1912
    yas 17 , boy 1.75 , kılo 45. Sen yıne ıyısın ben kurdan gıbıyım.

kilom yuzumden boyumun avantajini kaybediyorum , yasitlarimdan 3 yas fln kucuk gozukuyorum ...
    Ne yapip edicem , bu yaz kilo alicam arkadas
  • 193 65 kiloyum :D çok yiyorum yinede alamıyorum ama protein alcam şu fitnesste satılandan işe yarıyormuş
    Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • yemek yemeyen insan mı olur ya görüp duydukça şaşıyorm valla

Orijinalden alıntı: oxata
    yemek yemeyen insan mı olur ya görüp duydukça şaşıyorm valla

yiyorum yemiyorum degil .
    Dershane vb. yogun tempoda oldugumdan gunde 2 durum /4 lahmacun , sabahlari ise 3 pogaca vb. yiyorum genelde ama tik yok arkadas

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead
    193 65 kiloyum :D çok yiyorum yinede alamıyorum ama protein alcam şu fitnesste satılandan işe yarıyormuş

sende benim gibi cok zayifsin :D

yas kac ?
    Yasitlarindan ufak gozukuyormusun ? Objektif ol lutfen :D
    Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • gece yemeğe özen gösterin :) kısa zamanda sonucu alınıyor hiç merak etmeyin.tabii gece alınan o yağların göbek bölgesinde yığılıp kalmasını istemiyorsanız yağlar düzgün dağılsın diye de spor yapabilirsiniz hafiften :D
    Akşam yatmadan bir adet maximus + yarım ekmek arası kaşar keçyap + mayonezi bol olacak

Abi bırakın kilo alırsınız ya düzenli yiyin yemeğinizi sulu yemek yiyin paso ıvır zıvır dürüm

182 boyda 89 kiloyun, kilomu göstermiyorum ama 80 e düşmek istiyorum ben ne yapıyım
    80 kiloya düşsemde geri alıyorum 89-90 dan daha fazla olamıyorum ama 80 e sabitleyemedim gitti
  • Ne bulursan yeden çok düzenli yemen daha önemli sanırım özellikle akşam yemeği ve sonrasında yatmadan önce de bir şeylere yumulman gerek. Aynı yaştayız ben de 1.78 boyundayım 2 sene önce 53 kiloydum geçen seneye kadar 63 oldum tabi sonra aileden ayrılınca 60 a düştüm malesef. Ayrıca iştahın pek yoksa 3 ayda 3-4 kilo anca alırsın.
  • Sigarayi burak.asilmayi azalt.bol bol findik ye.

Orijinalden alıntı: arda ben
    Sigarayi burak.asilmayi azalt.bol bol findik ye.

yok kanka onlardan taviz veremem :D

Orijinalden alıntı: benbatu

Arkadaslar 183 boyundayim 1992 dogumluyum ve 59 kiloyum .
    Bu yaz ne yapip ne edip 72 73 kilo olmaliyim .

Yemek aliskanligim cok kotu , ornek vermek gerekirse ;
    yiyebildigim yesil sebzeler : bezelye , salatalik (marul vb. bile yiyemiyorum midem bulaniyor)
    yedigim et urunleri : yagsiz olan her turlu et

Ilac , vitamin vb. ne gibi destekler almaliyim ve bu 3 ay kac kilo alabilirim ?

ne yapmalıyımdan ziyade ne yapmamalıyıma cevap ara

Makarna pilav yumulup fitnessa gidip birde weight gainer almami onerdi bi arkadasim .
    Yapsam mi oyle ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.