Şimdi Ara

Kilo almak için spor salonuna başlıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 16 yaşında 185 boyundayım kilom 58. ben kilo almak istiyorum ama öyle prakten şurubu içerek dengesiz bi şekilde haftada 4-5 kilo almak yerine bu kiloyu kas yaparak almak istiyorum sizce spor salonuna gitmem doğrumu yani kilo almak için gideceğim bu arada salon 3 aylık 120 tl fiyatı var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Durmaz_ -- 16 Mart 2009; 18:19:35 >

• Akıllıca ve doğru bir seçim. Ama 3 ayda fazla bir beklentin olmasın senede ortalma 13-14 kg alabilirsin bunun 5-7 kg mı kas olur sadece tabii bu da doğru beslenmen ve doğru antrenman yapmanla alakalı. birileri çıkıp kaçırmaya çalışma diyebilir ama ben vereceğin emeğe yazık olmaması için gerçekleri söylüyorum. tabii bu kilo alımı şişmanlama olmayacağından 10kg alsan bile görüntün (az geliyor olabilir) çok fazla fark edecek.
    salon bedavaymış umarım aletleri sağlam ve yeterlidir.
  • evet bende yazacaktım mesaj süresi vardı kaynadı arada salonun fiyatı çok iyi kaçırma

ilk aylarda kiloda yoğun artış olabilir tabi bu beslenmene bağlı 10 kg alsan bile bunun 5 kg kas olması bile büyük başarıdır.
  • teşekkürler arkadaşlar bugün başladım aletler gerçekten güzel ve hocalar gerçekten çok ilgili ama protein desteği şart dedi onlarada büyük bi kutu 40tl fiyat verdi uygunmu sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboy39

teşekkürler arkadaşlar bugün başladım aletler gerçekten güzel ve hocalar gerçekten çok ilgili ama protein desteği şart dedi onlarada büyük bi kutu 40tl fiyat verdi uygunmu sizce?

lafımı yanlış anlama ama ellerindekini çaylaklara geçirmek için diyorlar bunu. ilk başlarda her şeye çok çabuk tepki verecek olan metabolizmanın bu bu tür ürünlere ihtiyacı yok. 6 ay sonra düşünürsün. 3 öğün etini yumurtanı bol bol ye yatarken de bir kase lor peyniri yada light yoğurt tüket kafi daha yolun başındasın.
  • 40 tl markası ne acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

40 tl markası ne acaba

çokmu ucuz hoca bna mutlaka protein şart dedi yoksa sadece spor ile kilo alınmazmış benim bilekler falan acayip ince
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

40 tl markası ne acaba

çokmu ucuz hoca bna mutlaka protein şart dedi yoksa sadece spor ile kilo alınmazmış benim bilekler falan acayip ince

alalal ozaman nasıl oluyoda hiç bi destek ürünü almadan 1 ayda 8 kg aldım ,

inanma satmak için yapıyor yada buldu seni...

neyse sen araştır filan forumları kap bişeyler.

• bende boy 1.89 75 kiloyum. Bi ara body e gideyim dedim ama profesyonel bir yer değildi aletler çok eskiydi. 1 hafta dayanabildim. Tekrar başlamayı düşünüyorum yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 19 Mart 2009; 16:26:00 >
  • quote:

quote:

quote:

40 tl markası ne acaba

alalal ozaman nasıl oluyoda hiç bi destek ürünü almadan 1 ayda 8 kg aldım ,

inanma satmak için yapıyor yada buldu seni...

neyse sen araştır filan forumları kap bişeyler.

peki benimde 8 kilo aldığımı varsayarsak vücut görüntüsünde bi değşiklik olurmu yani aşırı bi şey beklemiyorum tabi ama azda olsa bi değişiklik olurmu 8 kilo alınca??

• tabiki olur
  • peki bilekler için ne yapmalıyım?bilekler çok ince
  • quote:

peki bilekler için ne yapmalıyım?bilekler çok ince

şimdilik bunları düşünme bilekleri sonra izole ederiz şimdi sen düzenli beslen antremanını yap sonra eksik olan bölgelerin üzerine düşeriz.
  • tamam antremanlarda hız kesmedim zaten hiç.. birde bi şey var ismini bilmiyorum. yuvarlak sürekli avuc içinde sıkıyolar onun ismi ne

birde amino asit kullanmamı tavsiye edermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Durmaz_ -- 20 Mart 2009; 15:35:20 >
  • şuan zayıfsan kilo aldırıcıdan başka bişey kullanmana gerek yok bi kaç ay geçsin kullanırsın
  • az önce spordan geldim iki sorum olcak kliwaj şimdi ağırlık çalışırken beynimin sol kısmında acayip bi ağrı oluştu zonkladı diyebilirm her ağırlıkta oldu.. 30 sn bekliyorum geçiyo ama çalışmaya başlarken hemen ağrı başlıyo yine..

birde büyük bi kova içinde diyim protein tozu 90 lira dedi markasına dikkat edemedim günde 3 öğün sütle alıncak dedi alayımmı onu
  • Ya arkadaş bende 16 yaşındayım 1.78 boy var 65 kiloyum ama cılızım haliyle boy uzun bende gidicemde çok atik birisi değilim hergün mastürbasyon yapıyorum aletin altında kalırım diye korkuyorum çok yorgun oluyorum bizim burdada aylık 50 ytl 3 ay 100 ytl yaza vücudum az şekilli girsem yeter

lütfen banada bişiler yazın rahatlasın kfam ne yapayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamorrah

Ya arkadaş bende 16 yaşındayım 1.78 boy var 65 kiloyum ama cılızım haliyle boy uzun bende gidicemde çok atik birisi değilim hergün mastürbasyon yapıyorum aletin altında kalırım diye korkuyorum çok yorgun oluyorum bizim burdada aylık 50 ytl 3 ay 100 ytl yaza vücudum az şekilli girsem yeter

bnde 16 yaş 58 kilo ve 1,85 boy bide beni düşün.. ama ordaki hocalar sana en uygun programı hazırlıyo aletlerin altında kalıcam diye önyargılara kapılmaya gerek yok hergün biraz daha alışıyosun aletlere falan ben ağırlık arttırmaya başladım bile..

mastürbasyon olayına gelince haftada en fazla 3 kez yap hem kalori harcama hemde fazla yorma hergün yapmanın zararı çok araştır bunları bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Durmaz_ -- 23 Mart 2009; 19:22:09 >

• İrademe sahip olabilsem hiç yapmayacağım
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Gamorrah

Ya arkadaş bende 16 yaşındayım 1.78 boy var 65 kiloyum ama cılızım haliyle boy uzun bende gidicemde çok atik birisi değilim hergün mastürbasyon yapıyorum aletin altında kalırım diye korkuyorum çok yorgun oluyorum bizim burdada aylık 50 ytl 3 ay 100 ytl yaza vücudum az şekilli girsem yeter

bnde 16 yaş 58 kilo ve 1,85 boy bide beni düşün.. ama ordaki hocalar sana en uygun programı hazırlıyo aletlerin altında kalıcam diye önyargılara kapılmaya gerek yok hergün biraz daha alışıyosun aletlere falan ben ağırlık arttırmaya başladım bile..

mastürbasyon olayına gelince haftada en fazla 3 kez yap hem kalori harcama hemde fazla yorma hergün yapmanın zararı çok araştır bunları bi

• bence ek besın kullanmayın kısa zamanda ıyı vucut yapıp bıraktıgınızda hemen söneceksenız, uzun zamanda spor yapıp hem saglıklı olma suresını uzatın hemde uzun sure kalıcı kaslarınız olsun bu ıslem senelerı alır ama gercekten bıgun faydasını görursunuz, yedıgınız yemegın kalorısını harcıyacak kadar spor yapın fazla yapmayın kı yerınızde saymayın,gece yatarken proteın ıcerıklı besın alıp yatın ( süt yumurta yogurt ) , dınlenmeye önem verın vede öğün sayısına. spor hep ıkıncı planda kalsın ama bunlarıda bı duzen ıcersınde yurutun, su yasıma kadar en fazla 100gr proteın tozu kullanmısımdır oda tadına bakma amaclı , alırım tavugumu kendım haslar yemegımı kendım yapar yerım. ( tamam vucut bazı besınlerı dısardan almak zorunda ama yarısmlara katılmıcaksanız ne dıye alasınız kı ), karın kasına önem verın vucudu fazla sısırmeyın yeter bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.