Şimdi Ara

kilo almak icin diyetisyene gitmek :( kizlar bu yuzden bana bakmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
8.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okuldan 3:30da geliyorum hastaneye 4de olurum bu saate devlet hastaneleri acikmidir.etlikte bi hastane var ssk ya cok yakin kucuk bi yer zaten orda direk diyetisyene gozukemiyosun doktora muane oluyosun o sevk yolluyor gidiyosun ben islemleri bitiresiye kadar doktorlar olurmu.
    Gitcegim hastaneyi bilenler o hastanede diyetisyene gittiyse memnun kaldimi
    Bide ozek doktora para vermek istemiyorum ama bu kilo alamama sorun oldu eger ucuzsa para vericem devlet hastanelirimi yoksa ozel doktorlarmi iyi ankarada onerceginiz hastane veya doktor varmi.

Not:telefondan yazdim yazim hatalari olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 3 Kasım 2008; 23:09:49 >

• eğer iki sene sonra bu mesajı yazmiş olsaydın ben yardımcı olabilirdim
  • Öyle şeylerle uğraşayacağına gıda takviyeleriyle en sağlıklı şekilde paşalar gibi kilo alabilirsin. yok diyetisyenmiş yok doktormuş uğraşman zaman ve para kaybı olacaktır.

Bugünün doktorları beslenme uzmanı olmazlarsa, bugünün beslenme uzmanları geleceğin doktorları olacak. O yüzden git ya Herbalife, ya da Forever Living ürünleriyle bir programa başla. Hem proteini lifini vitaminin mineralini en sağlıklı yoldan ve günlük alman gereken değerlerin %100'ünü alarak sağlık kaliteni yükselt, bütün hastalıklarından kurtul (kanser, kalp krizi dahil) hem de istediğin kiloya çok rahat ve çok lezzetli gıda takviyeleriyle ulaş.

Bunları öyle eczanelerden bulamazsın çünkü besindir bunlar. Yemektir. Bulabileceğin yer yoksa ben de beslenme uzmanıyım (57 kilo verdim gıda takviyeleriyle) ve sana yardımcı olurum

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Öyle şeylerle uğraşayacağına gıda takviyeleriyle en sağlıklı şekilde paşalar gibi kilo alabilirsin. yok diyetisyenmiş yok doktormuş uğraşman zaman ve para kaybı olacaktır.

Bugünün doktorları beslenme uzmanı olmazlarsa, bugünün beslenme uzmanları geleceğin doktorları olacak. O yüzden git ya Herbalife, ya da Forever Living ürünleriyle bir programa başla. Hem proteini lifini vitaminin mineralini en sağlıklı yoldan ve günlük alman gereken değerlerin %100'ünü alarak sağlık kaliteni yükselt, bütün hastalıklarından kurtul (kanser, kalp krizi dahil) hem de istediğin kiloya çok rahat ve çok lezzetli gıda takviyeleriyle ulaş.

Bunları öyle eczanelerden bulamazsın çünkü besindir bunlar. Yemektir. Bulabileceğin yer yoksa ben de beslenme uzmanıyım (57 kilo verdim gıda takviyeleriyle) ve sana yardımcı olurum

Hafta sonu pcyi acicam ozaman msnden konusabilirmiyiz

• pm atıyorum
  • @Dante

Bana da ÖM atabilir misin acaba?Benimde ciddi bir şekilde kilo vermem gerekiyorda.Nasıl yaptın anlatırsan çok sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz Arkadasim eve gelmek istiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Dante

Arkadaşa gönderdiğin pmden bir tanede bana atar mısın??

11 kilo fazlalık var bendede
  • kilo vermek nerden cikti ben almak istiyorum
  • Konuyu açan arkadaş kilo almak istiyor yanlışlıkla zayıflatmayın da

Kilo almak içinise ben de PM alabilirmiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

kilo vermek nerden cikti ben almak istiyorum

Herkesin ayrı bir derdi var valla
  • 3 ana 2 ara öğünle yeterli miktarda kalori alırsan en azından ayda 2 kilo alabilirsin
  • 180cm boy 50kilo belki boyum daha uzundur 6-7ay oldu boyumu olcmeyeli
  • Boy 1.81 kilo 124 yaş 16 işte herkesin bir derdi var.Ahh ulan oks senesinde yüzmeyi bırakıp 47 kilo alan beynimi,vücudumu:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrcn[KAL]

Boy 1.81 kilo 124 yaş 16 işte herkesin bir derdi var.Ahh ulan oks senesinde yüzmeyi bırakıp 47 kilo alan beynimi,vücudumu:D

Benim boyum 1.81 kilom 90 hacı sen ne yaptın yaw yaş 19 bu arada..
  • sen önce bi doktora git. diyetisyen ikinci planda olsun. metabolik bi hastalığın falan da olabilir. kilon çok düşük. bi muayene etsin bi sorun çıkmazsa diyetisyene gidersin kilonu alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

quote:

Boy 1.81 kilo 124 yaş 16 işte herkesin bir derdi var.Ahh ulan oks senesinde yüzmeyi bırakıp 47 kilo alan beynimi,vücudumu:D

Abi profesyonel yüzücüydüm sporu bir bıraktım,olan oldu:D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

quote:

Abi profesyonel yüzücüydüm sporu bir bıraktım,olan oldu:D

Sanırım sende de benim gibi biraz asosyallik var o yüzden aldın kilo veya dengesiz beslenme??

@Dante

Hocam pm bekliyorum 10dkya yatıcam atarsan pm çok memnun olurum

• pm atıyoru sizlere..

sizin haliniz yine iyi. ben 145 kiloydum. 88 im şu an

detaylar pm den.
  • @Dante

Hocam ben yatıyorum sen pm atarsın ben bakarım herkese iyi geceler

@koleksiyoncu ve mrcn[KAL]

İnş. sizde istediğiniz gibi kilo alıp verirsiniz

Kolay gelsin

@Dante

Hocam yarın konuşuruz ben yatıyorum iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 4 Kasım 2008; 0:00:43 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.