Şimdi Ara

Kilo almak için balık yağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kilo alma konusu hakkında o kadar kafayı takığımki Balık yağının kendisini (hap olanların fiyatını bilmiyorum) denemeye karar verdim. İştah açtığı söyleniyor. 16 yaşında 50 kiloyum. Boy 1.70. Sizce kilo aldırır mı? ve başka yararları nelerdir?

• güncel
  • boy uzatıyordu sanırım kilo aldırdığını duymadım.her yaştan insan kullanabilir.
  • solgarlar var omega 3-6-9 üçlemesinin birleşimi ben askerden geldikten sonra kullanmaya basladım kolaylıkla kilo veren ve kilo alan biri degildim 70 kilo olarak geldim uzun süre yaklasık bir yıldan fazla günde 3 tane 1000mg kullandım kullanma klavuzundada öyle yazıyor zaten.Ve askerden geleli 2 sene olmak üzere ben su anda 90 kiloyum büyük ihtimalle balık yağı kilo işinde işe yarıyor ama sürekli kullanman gerek diye düsünüyorum kilo alman için.
  • Balık yağı + spor yap 2 yıl sonra tanınmıyacak hale geliyosun.İyi anlamda.
  • Günde 1 tane içiyorum bir faydasını metabolik olarak görmüşümdür ama fiziksel olarak görmedim. Günde 2'ye çıkartacam dozu. Faydasını görürsem yazarım burdan.
  • spor yapıyorum zaten. Balık yağına başlamaya karar verdim tavsiyeleriniz için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.