Şimdi Ara

Kilo Alamıyoooooooorum. (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boyum 192 kilom 75. Şuan amatör kulupte kaleciyim 17 yaşındayım seneye profesyonel olucam ama en azından bi 10 kilo almam gerek sizce ne yapmalıyım?

I'm awesome..
  • hocam benim durum daha vahim boy 174 kilo 57 benimde kafadan bi 10 kilo almam lazım

I'm awesome..
  • Ben de bu yıla kadar alamıyordum. Yazın 3-4 aylığına bodye bile gittim 65 girdim 65 çıktım hiç almadan yani. 1.90 boyum var düşün halimi. Ama okul açıldıktan sonra günde 4-5 öğün DOYARAK ve kendimi zorlayarak yemek yemeye başladım. Şuan hesapladığımda okul açıldığından beri ayda 1 kilo almışım. En son martta tartıldım şuan kaç kiloyum bilmiyorum. Diyeceğim kendini zorla yemek yerken. İlk 1-2 haftayı atlattın mı miden de alışıyor.

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri / Kafkas Üniversitesi('14)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumanji

Ben de bu yıla kadar alamıyordum. Yazın 3-4 aylığına bodye bile gittim 65 girdim 65 çıktım hiç almadan yani. 1.90 boyum var düşün halimi. Ama okul açıldıktan sonra günde 4-5 öğün DOYARAK ve kendimi zorlayarak yemek yemeye başladım. Şuan hesapladığımda okul açıldığından beri ayda 1 kilo almışım. En son martta tartıldım şuan kaç kiloyum bilmiyorum. Diyeceğim kendini zorla yemek yerken. İlk 1-2 haftayı atlattın mı miden de alışıyor.

ben zaten çok yemek yiyiyorum ama fazla faal olduğum için yakıyorum sanırım.

I'm awesome..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo vermeye ihtiyacım var..
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu yıl sınava hazırlanıyorum ve hayatım ev-okul-dershane üçgeninde geçiyor. Belki de bu yüzden kilo alıyorum.

Orijinalden alıntı: Umutcan

Kilo alıp napacaksın boşver, senin yerinde olmak için canını veren insanlar var. Sağlığın için formunda kalmaya devam et.

Enden genişlicem , kuvvetlenicem.

Kaleciyim benim için önemli.

I'm awesome..
  • dostum kilo almanın(sağlıklı olanı)tek yolu spordur,daha doğru ağırlık çalışmaktır,iyi bir program ve ek besinlerle istediğin kiloyu alırsın.
  • Öncelikle Umutcan kardeşime katılıyorum , ikinci diyeceğimde şudur kişiler ne derse desin sen kilo almak isteyeceksin bunun için body çalışabilirsin ama body ile futbol nasıl bir spor birliği olur bilemiyorum ben aikidocuyum ve body benim sanatıma göre zıt düşen bir spor.. Ben uzun zamandır kilo vermeye çalışıyordum ve başardım şu anda istediğim gibi kilo alıp verebilicek bir kişi olarak sana tavsiyem şudur eğer kilo almak istiyorsan saat 7 den sonra yatmadan önce karbonhidratlı yiyeceklerle beslen body yaparmısın yapmazmısın bilemiycem ama et ağırlıklı beslen bu sayede kasların güçlenir ve kilo alırsın ama kassal olarak kilo vermek isteyen varsa 7 den sonra tut boğazı :)) tavuk ağırlıklı beslen :))
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.