Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 3 klan macina girdik ilk denememizde 5 kisi oyun arattik once 2'ye karsi 7 olarak oyuna soktu bizim takimda mistik ve ben variz karsi takim 7 kisi 7z diye bir klan sonra bizden 2 kisi daha girdi mawlr mezarliginda 4'e 7 mac yaptik base'den bile cikamadik 0-7'i yenildik harika bir macti ben bugune kadar bu kadar basarili matchmaking sistemi gormedim gercekten KZ2'den sonra devrim niteliginde, 5 kisi mac aratiyorsun 7 kisi buluyor ayrica aramizdan 1 kisiyide oyuna almiyor. Sonra 8 kisi girdik yunanlilara karsi o oyunda 1-6 malup olduk yine asagi yukari base'e takilip kaldik, en son bir oyuna daha girdik onuda 5-2'mi ne yendik yada 6-1 fakat sunu acik soyleyeyim zerre zevk almadim yani oynadim ama bu ne takim arkadaslarimlar ilgili bir durum, herkes elinden geleni yapti bugun gelip oynayan tum kardeslerimede tesekkur ederim, ancak bu oyun 5 para etmez, killzone3 diskini alip araba dikiz aynasinin altina sus diye taksam daha bir ise yarar.

Simdi killzone forumlarina yazsaniz bu durumu cogu akli evvel gelir siz oynamasini bilmiyorsunuz yok caylaksiniz muhabbeti yapar var oyle tipler, kardes kimse kendini kandirmasin siniflar arasindaki dengesizlik almis basini gitmis, harita tasarimlari feci kotu, klan macina girecem kimle girecegimi secemiyorum, oyle bir rastgele atiyorki hani denge falan yok dunya 1.si takimla daha oyuna bugun baslayip klan kurmus kisiler bile karsi karsiya gelebilir, ula zaten kz2'de tournament vardi mis gibi secip giriyordun yaziyor 5vs5 3vs3 kimle maca girecegin belliydi falan, bu b.k oyuna nasil 9 uzeri puanlar yagdi anlamiyorum bu oyunun aliri 5-6 puandan fazla degildir benim icin ne tiyatro modu var ne degisik oyun modlari var degisik diye operations diye bisey gelmis yemin ederim yuzune bakmiyorum 3 tane harita, basinda iste intro giriyor falan , kz2'de klan macindan sonra sitesinde maci izleyebiliyorduk, bugun uncharted 2'de bile tiyatro modu var bu oyunda hava gazi, online co-op falan dedikodular vardi gele gele local co-op geldi aman ne yenilik, -ki bu oyun exclusive, hani simdiler de cop diye bir tabir var ya bu oyun hani laf olsun diye degil gercekten cop bir oyun, ustunden 1 ay gecti 3-4 tane patch geldi hic bir numarasi yok, 2 sene sonra 4. oyun cikar onuda 2. oyundaki gibi yaparlar yenilik diye sunarlar kusura bakmasinlar bu oyunu yarin oburgun satarim 4. oyunuda ustunden 1 ay gecmeden almam , GG'e olan tum guvenimi yitirdim guzelim oyunun icine ettiler, verilen kararlar oyle acemiceki, oyle basarisizki kabul edilecek gibi degil.

• Valla katılmamak elde değil ne diyeyim.
  • 6-1 Yenildiğimiz maçta ne oldu anlamadım.Sanrım KZ3'ü Platinum aldıktan sonra takas veya satışa çıkaracağım.Son zamanlarda verdiğim bütün ÖN - SİPARİŞ oyunlar ELİMDE PATLIYOR

TEŞEKKÜRLER SONY
  • Multi'de gerçekten çok saçma haritalar var. Şu adını bilmiyorum ama 1 spawn noktası olan harita tam bir katliam. Orayı alan direk kazanıyor çoğu haritanın tasarımını hiç beğenmedim. Killzone 4'te daha iyi haritalar, Killzone 2 kopyası online olayı bir de silah özelleştirmesi şart. Bilmem kaç yılında geçiyor hala silahta bir tane holographic sight yok şaka gibi.
  • YENİ ORGANİZASYON NE ZAMAN - clan maç için bu pazar veya c.tesi? -

Bu arada Yeni rekorum.Varmı bundan iyisi

Killzone 3 [TÜRK] Klanı
  • Ben 19000 yapmıştım.

Klan sistemi ve multiplayer özelliklerde elle tutulur bir yenilik gelmedikçe kolay kolay bir organizasyon olmaz artık. Zaten çoğu kişi oyunu bıraktı. Birkaç arkadaş bireysel olarak warzone oynuyoruz işte günaşırı...
  • türbin meydanında 21 bin yapmıştım ama fotosu yok ne yazıkki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Ben 19000 yapmıştım.

Klan sistemi ve multiplayer özelliklerde elle tutulur bir yenilik gelmedikçe kolay kolay bir organizasyon olmaz artık. Zaten çoğu kişi oyunu bıraktı. Birkaç arkadaş bireysel olarak warzone oynuyoruz işte günaşırı...

Hocam selamlar , eğer 2-3 kişi ile WarZone oynarsanız bana forumdan pm veya PSN'den davet mesajı atar mısınız ? Bu hafta bayağı sınav var ondan sonra düzlüğe çıkarım . WarZone'u sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Ben 19000 yapmıştım.

Hocam selamlar , eğer 2-3 kişi ile WarZone oynarsanız bana forumdan pm veya PSN'den davet mesajı atar mısınız ? Bu hafta bayağı sınav var ondan sonra düzlüğe çıkarım . WarZone'u sevdim

Valla warzone oynarken o an kim online ise davet atıyorum zaten.

• C-TRanger, senden şüphelenmeye başladım Geçen gün birlikte oynarken karşı takımın casuslarının çoğu senin adını taşıyordu. Dedim düşman takıma çalışıyor bu adam herhalde Aynı klandan olduğumuz için mi bana öyle göründü bilmiyorum. Belki herkese farklı isimde görünüyordur. Eğer öyle ise adamlar iyi düşünmüşler. O an üşendiğim için mesaj yazamadım, şimdi yazabiliyorum ancak.

Şu oyunu birkaç yama ile güzelleştirseler ve birkaç tane de yeni harita gelse, eskisi gibi eğlenceli olur ama yavaş yavaş beni de baymaya başladı. Yenilik lazım, taze kan lazım.

• İlginç gerçekten ama bence öyle birşeyle uğraşacaklarını sanmıyorum. Büyük ihtimalle denk gelmiştir.
  • quote:

İlginç gerçekten ama bence öyle birşeyle uğraşacaklarını sanmıyorum. Büyük ihtimalle denk gelmiştir.

Abi siz herşeyden umudu kesmişsiniz yavvv BUGÜN TOPLANALIM MI YİNE SAAT 10'DA(22:00)
  • Hem derslerin yoğunluğu hem de kısa sürede sıkılıp tamamen nefret etmemek için biraz ara vermemden dolayı uzun süredir girmiyorum oyuna, var mı bir gelişme, klan maçları falan?
  • bir ara yine toplanalım.crysis2 online ından kurtulmam lazım.
  • Bugün azıcık Crysis'de online takıldım, demosundan daha fazla zevk almıştım sanki. Tam sürümünü bitirmekle uğraşıyorum. Bitsin, daha detaylı eğilecem online Crysis'e. Ama büyük ihtimalle Killzone'u aratacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Bugün azıcık Crysis'de online takıldım, demosundan daha fazla zevk almıştım sanki. Tam sürümünü bitirmekle uğraşıyorum. Bitsin, daha detaylı eğilecem online Crysis'e. Ama büyük ihtimalle Killzone'u aratacak

Arkadaşlar CrySis 2'yi öneriyor musunuz ? Çok ön yargılı yaklaştım fakat şuan PS3 VEYA XBOX360 için almak istiyorum. X360 platformunda daha iyi olduğu söyleniyor ilk tercih x360 fakat ps3 'te oynayanlar durumdan memnun mu ona göre alayım bende

• Bugünün sabahı dünün gecesi bayağı iyi oynadık Ct-Ranger ile.
    Ama oyun 6-6 anca iken nasıl 13000 puan yaptı hala anlamıyorum.
    Abi bence konsol üssündeki incelemesini izle bayağı faydalı.
    Ayrıca kz3 oynayan yok ama crysis 2 oynayan da çok değişl nereye gitti herkes?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn1997 -- 3 Nisan 2011; 10:07:15 >
  • Adam öldürmenin yanısıra görevin gerekliliklerini de yaparsan oluyor. Bahsettiğin maç buydu sanırım. Maç sonu puanı 20000'di. Bir de bu maç Double XP Ribbonu almışım farkında değilim hiç.

Killzone 3 [TÜRK] Klanı
  • quote:

Adam öldürmenin yanısıra görevin gerekliliklerini de yaparsan oluyor. Bahsettiğin maç buydu sanırım. Maç sonu puanı 20000'di. Bir de bu maç Double XP Ribbonu almışım farkında değilim hiç.

Killzone 3 [TÜRK] Klanı

Adam KİNG yaaaaaaa

• Hayret 1.07 ile custom game lobby seçeneği eklemişler. Kendimiz ayar yapıp oyun kurabiliyoruz. Ama sadece özel maç. Nerde KZ2'deki en ince ayrıntısına kadar seçebildiğimiz 'rank' maçları. nerde bu... peheey...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.