Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsn1997

Tabiyeci zaten üstün sınıf modunda.Diğer sınıflarda 2 yetenek varken bunda 3 (ikincil yeteneği iki tane sayılır)
    Silahlar süper (m82,vc-9,sta-3 se)
    Sniper sınıfı iyi güzelde puan yapmak zor.7000 puanı geçeni görmedim sniperle.(Yani vc-32 ile,sta-52'yi bilmem)
    Diğer sınıflarda sniper gibi.
    Tabiyeci bence bf2'deki commander tadında bir sınıf olmalıydı.
    Bir tane olacak takımı kontrol edecek.
    Bune böyle.Bir takıma en az 4 tabiyeci'mi düşer?

Alıntıları Göster
    C-tranger klan maci icin banada haber yolla hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Alıntıları Göster
    Tamam. Hazır sayfa başına geçmişken o zaman bu mesaj üzerinden organize edelim. Ben Pazar akşamı 21.00 diyorum. Bu saat kendisine uyan ve kesin olarak gelebilecekler mesaj atarsa bu mesajde liste oluşturayım. (Veya şu saat yaparsak dahi iyi olur önerileri de olabilir.) En az 8 kişi olalım. 5-6-7 kişilerde oyun rakip bulamıyor. Ya minimum (4) ya maksimim (8) olmamız lazım. 4 kişilik maç tecrübelerimiz olduğuna göre bir de 8 kişi deneyelim. Yüksek rütbeli arkadaşlar gelmeye çalışırsa iyi olur.

Pazar akşamı 21.00'de toplanıyoruz arkadaşlar. Gelecek olanlar: (Rütbe sırasına göre.)

1-
    TTouchMyFeaRR
    2-
    nestarum
    3-
    suat508
    4-
    C-TRanger
    5-
    kocagurbuzh
    6-
    Pixolator
    7-
    TheMarjinal
    8-
    heskey2008
    9-
    A_Lee
    10-
    mistikvTR

Arkadaşlar yüksek rütbeli arkadaşlar mutlaka squad (manga)'da olsun ve 8 kişi toplanalım. Daha önce yaptığımız 4 vs 4 klan maçı deneyimlerimizden gördük ki oyunun matchmaking sistemi dengeli rakip bulmaya müsait değil. Çok deneyimli, yüksek rütbeli oyunculardan oluşan rakipler buluyor. 4 vs 4 maçlarda 5 galibiyet 5 malubiyetiz var. İlk 8 vs 8 denememizde iyi bir oyun çıkaralım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 27 Mart 2011; 9:36:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Tamam. Hazır sayfa başına geçmişken o zaman bu mesaj üzerinden organize edelim. Ben Pazar akşamı 21.00 diyorum. Bu saat kendisine uyan ve kesin olarak gelebilecekler mesaj atarsa bu mesajde liste oluşturayım. (Veya şu saat yaparsak dahi iyi olur önerileri de olabilir.) En az 8 kişi olalım. 5-6-7 kişilerde oyun rakip bulamıyor. Ya minimum (4) ya maksimim (8) olmamız lazım. 4 kişilik maç tecrübelerimiz olduğuna göre bir de 8 kişi deneyelim. Yüksek rütbeli arkadaşlar gelmeye çalışırsa iyi olur.

Pazar akşamı 21.00'de toplanıyoruz arkadaşlar. Gelecek olanlar: (Rütbe sırasına göre.)

1-
    TTouchMyFeaRR
    2-
    nestarum
    3-
    suat508
    4-
    C-TRanger
    5-
    kocagurbuzh
    6-
    Pixolator
    7-
    TheMarjinal
    8-
    heskey2008
    9-
    A_Lee
    10-
    mistikvTR

Arkadaşlar yüksek rütbeli arkadaşlar mutlaka squad (manga)'da olsun ve 8 kişi toplanalım. Daha önce yaptığımız 4 vs 4 klan maçı deneyimlerimizden gördük ki oyunun matchmaking sistemi dengeli rakip bulmaya müsait değil. Çok deneyimli, yüksek rütbeli oyunculardan oluşan rakipler buluyor. 4 vs 4 maçlarda 5 galibiyet 5 malubiyetiz var. İlk 8 vs 8 denememizde iyi bir oyun çıkaralım...

Alıntıları Göster
    bana uyar pazar 21 de oyunda olurum.K\D oranım kötü ama çok hayat kurtarırım işe yararım yani
    http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=mistikvTR

• quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

bana uyar pazar 21 de oyunda olurum.K\D oranım kötü ama çok hayat kurtarırım işe yararım yani
    http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=mistikvTR

Alıntıları Göster
    cuma,cumartesi 17.00-21.00 arasıda olabilir tabi isterseniz.pazar seçerseniz o günde katılmaya çalışırım

• quote:

Orijinalden alıntı: alperakg

cuma,cumartesi 17.00-21.00 arasıda olabilir tabi isterseniz.pazar seçerseniz o günde katılmaya çalışırım

Alıntıları Göster
    Haftanın her günü 17:00-19:00 arası uygunum.
    Ama geceleri yalnızca cuma ve cumartesi 2300-0300 arası online olabilirim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bana uyar
  • quote:

arkadaşın ilk dediği banada uyar her gün 5-7 arası
  • quote:

quote:

arkadaşın ilk dediği banada uyar her gün 5-7 arası

Alıntıları Göster
    bana akşamları 21.00 03.00 uyar gündüz iş saati benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo_3435

bana akşamları 21.00 03.00 uyar gündüz iş saati benim için

Alıntıları Göster
    Pazar akşamı uygunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Pazar akşamı uygunum

Alıntıları Göster
    Ya bu Killzone sitesindeki rank sistemi bozuk mu yoksa bana mı öyle geliyor?

Hem rank'i yanlış gösteriyor hem de puanı. Sıralama da yanlış. Yıldızlar falan da öyle. Bir karışıklık var galiba. Bir sınıfın silahını açar açmaz sitede aktif oldu, o tür şeylerin güncellenmesinde sorun yok ama rank ve XP güncellemelerinde bir sorun var galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Alıntıları Göster
    Pazar akşamı 21.00 uygun hocam eğer yer varsa , eklerseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Hem rank'i yanlış gösteriyor hem de puanı. Sıralama da yanlış. Yıldızlar falan da öyle. Bir karışıklık var galiba. Bir sınıfın silahını açar açmaz sitede aktif oldu, o tür şeylerin güncellenmesinde sorun yok ama rank ve XP güncellemelerinde bir sorun var galiba.

Aynen yaw bendede böyle kıl oldum bu ne saçmalık...

• quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Aynen yaw bendede böyle kıl oldum bu ne saçmalık...

Alıntıları Göster
    benide yaz Cem

• Yer varsa yazabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Yer varsa yazabilirsiniz
    bende gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: system failure

bende gelirim

Alıntıları Göster
    Üstteki mesajı güncelledim arkadaşlar. Pazar akşamı 21.00'de toplanıp 8 kişi klan maçı deniyoruz. Bu arada kişi sayısı 8'i geçerse birkaç kişi dışarda kalacak maalesef. Elden birşey gelmiyor, oyunun sistemi böyle. Bunun bilincinde olun ki darılmaca gücenmece olmasın sonra. Zaten klan maçı 'deneyeceğiz' diyoruz, yani oyunun rakip bulursa... :) Olmadı normal Warzone'a gireriz. Gerçi ona da aynı şekilde maksimum 8 kişi girebiliyor. Dışarda kalanlar (kalan olursa tabi:) join yapıp girmeye çalışır artık.

• quote:

Üstteki mesajı güncelledim arkadaşlar. Pazar akşamı 21.00'de toplanıp 8 kişi klan maçı deniyoruz. Bu arada kişi sayısı 8'i geçerse birkaç kişi dışarda kalacak maalesef. Elden birşey gelmiyor, oyunun sistemi böyle. Bunun bilincinde olun ki darılmaca gücenmece olmasın sonra. Zaten klan maçı 'deneyeceğiz' diyoruz, yani oyunun rakip bulursa... :) Olmadı normal Warzone'a gireriz. Gerçi ona da aynı şekilde maksimum 8 kişi girebiliyor. Dışarda kalanlar (kalan olursa tabi:) join yapıp girmeye çalışır artık.

Not aldım. Bir aksilik olmazsa orada olacağım. Zaten büyük ihtimalle o saatlerde online olurum Killzone semalarında

• quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

quote:

Not aldım. Bir aksilik olmazsa orada olacağım. Zaten büyük ihtimalle o saatlerde online olurum Killzone semalarında

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperakg -- 27 Mart 2011; 11:45:26 >

• quote:

...

Alıntıları Göster
    Bugün 10 gibi filan da yapabiliriz. Bu arada beni eklemeyi unutmuşsunuz, daveti kabul ettim.
  • quote:

...

Alıntıları Göster
    Doldu diye birşey yok hocam. Liste yapmamızın nedeni kesin olarak geleceğim diyenleri belirlemek ve yeterli çoğunluğa sahip olabilmek. İmkanı olan her an her saatte toplanabilir...Maalesef herkesi saati birbirini tutumuyor. Bak mesela bugün 20.00'de ben daha eve yeni gitmiş oluyorum. Bahsettiğin saatte benim evde olabilme şansım olsaydı ben de gelirdim...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.