Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.237
Cevap
3
Favori
400.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox 360 ta modern kombat simdi aklima geldi ondada rutbe atlamak zordu ve yuksek rutbelilerin oyununa giremiyorsun ve arkadaslarla birbirimize puan kazandirarak rutbe atladik, ve yuksek rutbelerin oldugu haritaya girdik o da ne sniper kullanan general rutbeliler seni nerde gorse yada gorur gormez mesafe tanimaksizin indiriyodu. o zamanlar buyulenmistim herifler abartmiyorum amerikali fatal1ty nickli eleman gibiydi. bizde kotu degildik yani umarim anlatabilmisimdir modern combatta bad company inin bir onceki serisidir. dice bad company de gercekten sacmaladi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikolojiksilah007 -- 25 Ocak 2009; 18:15:02 >
  • ah mustafa ben o 10.000 kişi değil 1 kişiyi bile göremiyorum :)

bu arada COD un serverlarının taşmasının nedeni oyunun fanlarının çok fazla olmasıdır. COD serisi gerçekten ciddi başarı yakalamış bir seri sonuçta. Resistance kendini yeni kabul ettiriyor. Killzone 2 de Kendini kanıtlamak zorunda olan bir oyun. COD serverlarındaki yogunlugu bekleyemeyiz bence. hala Counter Strike serverlarında da 100 binlerce oyuncu var sonuçta. bu oyunun günümzdeki herhangi bi oyundan daha ii oldugnu göstermiyor herhalde :)
  • @_2FAST4U_
    Senden ufak bir isteğim var.Yukarda ufacık olsada belirtmişsin ama.BF:BC ise Kz2 yi kontroller bazında kıyaslayabilirmisin.Çünkü BF ye öyle bir alıştım ki CoD5 oynarken aşırı derece zorlanıyorum.Benim için çok önemli(Nasıl koşuyoruz veya zoom gördüğüm kadarıyla R3,bunu değiştirebiliyormuyuz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikolojiksilah007

xbox 360 ta modern kombat simdi aklima geldi ondada rutbe atlamak zordu ve yuksek rutbelilerin oyununa giremiyorsun ve arkadaslarla birbirimize puan kazandirarak rutbe atladik, ve yuksek rutbelerin oldugu haritaya girdik o da ne sniper kullanan general rutbeliler seni nerde gorse mesafe tanimaksizin indiriyodu. o zamanlar buyulenmistim herifler abartmiyorum amerikali fatal1ty nickli eleman gibiydi. bizde kotu degildik yani umarim anlatabilmisimdir modern combatta bad company inin bir onceki serisidir. dice bad company de gercekten sacmaladi.

ama şu oyun kıtlığında gayet güzel bir oyundu :) BF:BC 10 puan vermeside iyidir mesela :) Double Points :) tahminimce KZ2 de 1 puan alacağız her adam öldürdüğümüzde 1000 küsür yapınca general tipi rütbe alıyorsak şayet ayrıca senin dediğin Resistance da da oldu maalesef mükemmel bir şekilde online oyunu sundular bize Resistance Fall Of Man de Resistance 2 e az biraz COD a benzetelim dediler ve mahvettiler güzelim oyunu

• quote:

Orjinalden alıntı: Anar

quote:

@ _2FAST4U_
    viedolar ve ssler icin coooooooooooooooook tesekkur edrim
    bide psn adresini verebilirmisin?
    @sony_55
    bana psn adresini verirmisin?

mesaj atmıştım sana gelmedi heralde dostum

psn :erol34

• şu sniper ile nişan alırken sixaxis in hareket algılama olayını denersen sevinirim.
  • cod ve counter artik klasik olmus ben bu oyunlara arcade tarzi diyorum kz2 ise gt5p gibi fps nin simulasyon tarzinda. gel gorki gt5p cok kaliteli grafige sahip ama zevk yok. kz2 nin boyle olacagini pek sanmiyorum o da online oyunculugunda bir klasik olur umarim bizde bos serverlarda yalniz kalmayiz.. millet dedigim gibi arcade tarzini daha cok seviyo cod ve counter gibi. @sony_55 kizmaz umarim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

quote:

@ _2FAST4U_
    viedolar ve ssler icin coooooooooooooooook tesekkur edrim
    bide psn adresini verebilirmisin?
    @sony_55
    bana psn adresini verirmisin?

mesaj atmıştım sana gelmedi heralde dostum

psn :erol34

hyr mesajlardimda problem var benm telefon numarasi ile ilgili
    hemen ekleyecegim saol

• oyundaki sesler nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

@_2FAST4U_
    Senden ufak bir isteğim var.Yukarda ufacık olsada belirtmişsin ama.BF:BC ise Kz2 yi kontroller bazında kıyaslayabilirmisin.Çünkü BF ye öyle bir alıştım ki CoD5 oynarken aşırı derece zorlanıyorum.Benim için çok önemli(Nasıl koşuyoruz veya zoom gördüğüm kadarıyla R3,bunu değiştirebiliyormuyuz)

kanka ben sürekli onlıne badcompany oynuyorum bi çok yerdede belirttim bunu.cod5 ,ide bitirdim fakat inan cod5,te controllere alışmam çok zor oldu bu oyuna göre. yani sürekli badcompany oynadıktan sonra kıllzone2 kontrollerine alışmam cod5,e göre çok daha kolay oldu.emiynim sendede öyle olucaktır.çünkü sende baya bi zaman badcompany takıldın.koşma tuşu r3 ,sniperla nişan aldığında zoom kilitli kalıyo ta ki herhangi bi tuşa basıncaya kadar.bazı yerlerde zoom,un kilitli kalması bi eksiklik olarak konuşulmuştu bana göre adam lar çok iyi düşünmüş çünki tam bi ihtiyaç aslında.neden dersen oyun çoğu yerinde yakın düşmanlar kadar uzaktan ateş eden düşmanlarda var ve aynı kare içinde sayıları oldukça fazla oluyo .bu gibi durumlarda zoom,un kilitli kalması temizlik açısından çok faydalı oluyo
    düşünsene sniperla nişan al ,ateş et zoom geri gelsin sonra bidaha nişan al, ateş et yine geri gelsin ve dediğim gibi aynı karede 4 kere bunu yapmak bence çok cansıkıcı bi durum olurdu

edit:controllerde belirli şablonlar mevcut onları kullanabliyosun .yani istediğin tuşa istediğin özelliği atıyamıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 25 Ocak 2009; 18:35:18 >

• Sadece 2 şey söyleyeceğim

POP'dan bu yana ilk defa bir oyun için bu kadar heyecan yaptım

ve de oyunu hayırlısıyla aldıktan sonra en zor modda başlayacağım ki hiç bitmesin :D
  • resistance tuşları şablonları varmı yani l2 koşma kare şarjor gibi ....

65.sayfamız hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 25 Ocak 2009; 18:42:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

şu sniper ile nişan alırken sixaxis in hareket algılama olayını denersen sevinirim.

bu gün evdeki misafirler yüzünden hiç fırsatım olmadı oyunu açmaya.
    fırsatını buliym hemen bakıcam kardeşim
  • Vaay. Killzone 2 nin çıkmasına 30 gün kalmış. Hatta _2FAST4U_ oyunu oynuyor bile. Video ve SS ler için teşekkürler dostum. Spoiler olayınıda iyi düşünmüşsün.

Keşke şu PSN mi açabilsem yav.

Şifreyi hatırlayamıyorum. Lanet olsun...
  • inanamıyorum ya günler ne çabuk geçiyor,killzone 2 çıkana kadar ooo ooo fln filan diyorduk,şimdi 30 gün var ne demek sonra 29 lara incez 28 27 21 19 10 7 6 2 derken

KİLLZONE 2

• quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Normal mod

http://www.gamesradar.com/video/v-20090108131854840065

Halo 3'de denesek easy veya normalde yapamaz miyiz? Bana cok zor gelmiyo ama dur bi deneyeyim

• quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Normal mod

http://www.gamesradar.com/video/v-20090108131854840065

Halo 3'de denesek easy veya normalde yapamaz miyiz? Bana cok zor gelmiyo ama dur bi deneyeyim

o videoyu bende izledim benim oynadığım 05-12-2008 pre-productıon sürümünde orta zorluk seviyesinde bunları yapmanın imkanı yok.özellikle denedim sadece bıçakla nereye kadar gidebiliyorum diye 1.bölüm bitene kadar en az 30 kere öldüm .
    bi kere bu video ilk bölümün sadece 10 da 1 i .
    ikincisi video kesik kesik yerlerden alınmış .yani sürekli bi video değil dikkat edersiniz.
    tamam diyebileceğim tek şey eğer düşmanlara çok yakınsanız bıçak bu gibi durumlarda çok işe yarıyo ama uzaksanız yanlarına gitmeye çalışırken öyle salak salak durmuyolar hemen ölmüyosunuz belki ama 2-3 düşman aynı anda ateş ediyosa kurtuluşunuz yok .bu video ya oyunun en basit zorluk seviyesinde çekilmiş.yada oyunun ilk hatalı sürümlerinden birinden alınmış video bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 25 Ocak 2009; 19:18:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Vaay. Killzone 2 nin çıkmasına 30 gün kalmış. Hatta _2FAST4U_ oyunu oynuyor bile. Video ve SS ler için teşekkürler dostum. Spoiler olayınıda iyi düşünmüşsün.

Keşke şu PSN mi açabilsem yav.

Şifreyi hatırlayamıyorum. Lanet olsun...

Yenisini almaktan başka çaren yok aga :D bende unutmuştum toptan sildim PSN'êmi yenisini aldım
  • @2fast4u yanlis anlama ama @armagedon nickli arkadasima verdigin bir onceki sayfanin sonundaki sniper ile ilgili ornegin hic hosuma gitmedi isin kolayina kacan profosyonellikten uzak bir ornek olmus. isin zevki orda bi anlamda vitesli araba kullanmakmi yoksa otomatik vitesli arabami zevkli. zevkler verenkler tartisilmaz ama sen yorum yaptigin icin ve sana eziyet geldigi icin bende yorum yaptim. bu arada r3 e basarak zoom yapma artik degistiremiyorsak seve seve alisicaz.
  • @_2FAST4U_
    Umarım alışması zor olmaz,senin söylediklerine göre hiç zorluk çekmem.Ama @psikolojiksilah007 dediği gibi,bu sniperdaki özelllik kötü olmuş.Single oynarken iyi olabilir ama multide çok uğraştırcak gibi.Çünkü aç-ates et-tekrar kapama için yine bas.BF oynamaktan L3 ü eskittim,artık Kz2 de de R3 ü eskitcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 25 Ocak 2009; 19:37:36 >
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.