Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (8 Mobil) - 1 Masaüstü8 Mobil
5 sn
10.237
Cevap
3
Favori
413.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER)

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER)

Orjinalden alıntı: PineHearst

at at burası bağdat :) hatta şöle yapın bende bi fikir veriyim
    diski tak ps3 e öle menuden direk açılsın oyun arada türkçe konuşun

ama bunları önce kameraya kaydedin sallamak kolayda icraat zor :)

burası bağdat değil ,donanimhaber sitesi kıllzone2 başlığındasın şuan dostum.gerçi sen şimdi uyuyosun sabağın 4,5 olmuş
    bense ne yapıyorum biliyomusun bu saatte hem kıllzone2 oynuyorum hemde senin gibi kendini bağdatta sanan ve 4 mesaj yukarındaki sallamayın sallamayın diye ortalıkda dolaşan arkadaşlarım için oyundan video ve ss çekip siteye göndermeye çalışıyorum.oyun oynarken türkçe falan konuşun demişsin istiyosan senin inanman için oyun oynarken amuda falan kalkim videoya çekiym
    hocam psn:erol34 çok inanmak istiyosan ekle kıllzone2 trophylerini gör profilimde merak etme onlları sony babamın hayrına vermedi bana

• inanmayan bile çıkmış yaw şaka gibi atla deve değil arkadaşın psnini ekleyin kapı gibi Killzone 2 yazıını görün sonra kıskançlıktan delirin

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Süper bi gif buldum

/>

pc eksik orda pc

• arkadaşlar videoyu fotoğraf makinesiyle çektim .dolayısıyla kaliteli bi görüntüye sahip değil.normalde çıplak gözle havada uçuşan tozu bile görebiliyosunuz ama kötü bi makinenin video çekimiyle ancak bu kadar olabiliyo.bu yüzden kötü falan demeyin çünkü bütün bi gece oyunu oynamak yerine bu video ve ss işleriyle uğraştım.tutturdunuz video ve ss isteriz diye sizin yüzünüzden oyun oynıyamadım doğru dürüst yaw

edit:arkadaşlar unutmadan söyliyim spoiler içermesin ve herkes izleyebilsin diye daha önce yayınlanan videolardaki bölümleri oynarken çektim videoyu.umarım doğru düşünmüşümdür.

]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 25 Ocak 2009; 5:49:14 >

• Valla çabanı takdir ettim hocam.. Bu saatte bu kadar ugras zor valla , bir de elinde Killzone 2 olunca oyundan kopup burda SS veya video paylasman daha da zor Helal olsun ne diyim..

Orjinalden alıntı: _gAgA_

Valla çabanı takdir ettim hocam.. Bu saatte bu kadar ugras zor valla , bir de elinde Killzone 2 olunca oyundan kopup burda SS veya video paylasman daha da zor Helal olsun ne diyim..

sağol kardeşim. herşey vatan için

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

arkadaşlar videoyu fotoğraf makinesiyle çektim .dolayısıyla kaliteli bi görüntüye sahip değil.normalde çıplak gözle havada uçuşan tozu bile görebiliyosunuz ama kötü bi makinenin video çekimiyle ancak bu kadar olabiliyo.bu yüzden kötü falan demeyin çünkü bütün bi gece oyunu oynamak yerine bu video ve ss işleriyle uğraştım.tutturdunuz video ve ss isteriz diye sizin yüzünüzden oyun oynıyamadım doğru dürüst yaw

edit:arkadaşlar unutmadan söyliyim spoiler içermesin ve herkes izleyebilsin diye daha önce yayınlanan videolardaki bölümleri oynarken çektim videoyu.umarım doğru düşünmüşümdür.

]

dostum çok çok tesekkurler, cabaların unutulmayacak bu arada gercekten sanslı adamsın. oyun muhtesem ya, tam bir atmosfer oyunu, mukemmel grafiklerini atmosfer ile birlestirmis, inanilmaz ya.

nasıl gececek bu zaman merak eiyorum neyse, pazartesi yeni haftadayız, zaten cabuk gecer, ondan sonra birşeyler dusunuruz.
    ps3 sony turkiye garantili, elite 360 ise marmarali arkadasimizdan alinmistir.

• Herhalde bu resimden sonra şüphe duymazsınız dimi..

Bu resimlerde bendeki 720p videodan çekme resimler.Video 720 p olsada direk oyun içine göre kötü duruyor.Ve preview code aşamasında olan gameplay videodur...

• Oyun Preview aşamadayken bile süper

• İnanmayan çıkmış yine her zaman olduğu gibi

Kanka video ve ssler için çok saol harikalar
  • joseph, sony-55 ,nejat_80 ve beğenen bütün arkadaşlara bende teşekkür ederim.inanın hepsi fotoğraf makinesinin sucu .normalde oyundaki grafiğin ve ayrıntının o gönderdiğim videoyla alakası yok çünkü gerçekten oyun muhteşem grafiklere sahip.
    ayrıca birazdan 2.çektiğim videoyu gönderiyorum hazırlanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 25 Ocak 2009; 13:16:22 >
    PS3 NTSC/U 40GB
    Oyunlar:Need For Speed Carbon,NHL 2K7 xD
  • @_2FAST4U_ ve skywalkertr nin ellerine sağlık öncelikle,

2fast çok güzel inceleme olmuş,tşkler,senin de dediğin gibi grafikler çok belli olmuyor ama atmosfer ve yapay zeka fevkaladenin fevkinde olmuş,

çektiğin videonun sonlarına doğru helghast askerlerinin saklanma ve ateş etmelerine dikkat etmek lazım,o nasıl bir yapay zekadır,...

Sony PlayStation 3 40(320) GB Pal
    PSN : MersierM
  • evet arkadaşlar 2.çektiğim videoyu sizlerle paylaşıyorum.yine spoiler içermemesi için videolarını önceden izlediğimiz bi bölümü çektim oynarken.
    SONY_55 yukarda resimlerini paylaştığın bölümü çektim bende.yalnız bunda tek fark var ,oyunu ben oynuyorum

edit:unutmadan hatırlatmak isterim.bu ss lerin ve videoların bütün teşekkürlerini aslında @skywalkertr yani yalçın abim hakkediyo.kendisine minnettarım bana bu ayrıcalığı sunup kıllzone2 tadını doya doya yaşattığı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 25 Ocak 2009; 13:51:39 >

• Online rank sistemi...

Büyütülmüş hali için tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 25 Ocak 2009; 13:44:57 >
    Sony NWZ-ZX1/Sony MDR-1A/BT/ AKG K518DJ
    PlayStation4/PlayStation3/PS Vita
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• gümbürtüye gitmesin fotolar o kadar emek verdik

• 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.