arkadaslar pc mi ilk aldıgımda böle bi sorun yoktu bir kac formattan sonra basladı oyun oynarken kilitleniyor ekran kartının driverini de güncelledim ama sorun dvm ediyor ekran kartı: nvidia 256 fx5500 ram:512
bide everest ile ısılarına baktım tam söle ben fazla anlamıyorum normalmş fazlamı diye
soğutucu fanlar 2.6 sıcaklıkCPU : 43 civarı sıcaklıkanakart 42 civarı bellek kullanımı: 56 normalde ama oyunu acınca 90 lara fırlıyor
sorun neden olabilir acaba :S yardım lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: warchild1
arkadaslar pc mi ilk aldıgımda böle bi sorun yoktu bir kac formattan sonra basladı oyun oynarken kilitleniyor ekran kartının driverini de güncelledim ama sorun dvm ediyor ekran kartı: nvidia 256 fx5500 ram:512
bide everest ile ısılarına baktım tam söle ben fazla anlamıyorum normalmş fazlamı diye
soğutucu fanlar 2.6 sıcaklıkCPU : 43 civarı sıcaklık anakart 42 civarı bellek kullanımı: 56 normalde ama oyunu acınca 90 lara fırlıyor
sorun neden olabilir acaba :S yardım lütfen
arkadaş bilgisayarla gelen sürücüleri dene tekrar bendede aynı sorun vardı geçti şunada ekran kartının cdsindeki sürücüleri yükledimhttp://forum.donanimhaber.com/m_23068628/tm.htm
Bazen nadirde olsa ekran kartlarının son driverları oyunlarda ciddi problemlere yol açabiliyor. Bu yüzden bi eski driverları yükleyip dene..
orj driveriylede denedim ( pc nin kendi cd sinden ) ama daha cok sıklaşıyor bu olay
quote:
orj driveriylede denedim ( pc nin kendi cd sinden ) ama daha cok sıklaşıyor bu olay
peki format attmayı denedinmi sanırım piyasada bu şekilde etki yapan bir virüs dolaşıyor çok kişiden böyle msjlar gelmeye başladı
evet bu güzden 2-3 kere format attım ama aynı problem dvm ediyor
quote:
evet bu güzden 2-3 kere format attım ama aynı problem dvm ediyor
kasa açıkken bilgisayrı çalıştr fanları kontrol et programlara ve sensörlere güvenme.ekran kartından büyük ihtimal
inanmıcan ama onuda denedim fanların hepsi calısıyor fakat sadece ısıları elimle kontrol ettim ekran kartı buz gibiyken aniden ılıklaşıyor ama öylece kalıyor ısıda sorun yok :S
quote:
inanmıcan ama onuda denedim fanların hepsi calısıyor fakat sadece ısıları elimle kontrol ettim ekran kartı buz gibiyken aniden ılıklaşıyor ama öylece kalıyor ısıda sorun yok :S
eğer bilgisayarın yeniyse aldığğın yere geri götür.ramlerden olabilr aklıma başka bişey gelmiyor
bilgisayarında onboard ekran kartı varmı
Bildiğim kadarıyla FX5500 pek ısınmayan ve performansı o kadarda iyi olmayan bi kart. sıcaklıkla alakalı olduğunu sanmıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme