Şimdi Ara

kilitlenme sorunu var ve ne çözüm varsa denedim sorun ne olabilir :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pc mi ilk aldıgımda böle bi sorun yoktu bir kac formattan sonra basladı oyun oynarken kilitleniyor ekran kartının driverini de güncelledim ama sorun dvm ediyor
    ekran kartı: nvidia 256 fx5500
    ram:512

bide everest ile ısılarına baktım tam söle ben fazla anlamıyorum normalmş fazlamı diye

soğutucu fanlar 2.6
    sıcaklıkCPU : 43 civarı
    sıcaklık anakart 42 civarı
    bellek kullanımı: 56 normalde ama oyunu acınca 90 lara fırlıyor

sorun neden olabilir acaba :S yardım lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: warchild1

arkadaslar pc mi ilk aldıgımda böle bi sorun yoktu bir kac formattan sonra basladı oyun oynarken kilitleniyor ekran kartının driverini de güncelledim ama sorun dvm ediyor
    ekran kartı: nvidia 256 fx5500
    ram:512

bide everest ile ısılarına baktım tam söle ben fazla anlamıyorum normalmş fazlamı diye

soğutucu fanlar 2.6
    sıcaklıkCPU : 43 civarı
    sıcaklık anakart 42 civarı
    bellek kullanımı: 56 normalde ama oyunu acınca 90 lara fırlıyor

sorun neden olabilir acaba :S yardım lütfen

arkadaş bilgisayarla gelen sürücüleri dene tekrar bendede aynı sorun vardı geçti şunada ekran kartının cdsindeki sürücüleri yükledimhttp://forum.donanimhaber.com/m_23068628/tm.htm

• Bazen nadirde olsa ekran kartlarının son driverları oyunlarda ciddi problemlere yol açabiliyor.
    Bu yüzden bi eski driverları yükleyip dene..
  • orj driveriylede denedim ( pc nin kendi cd sinden ) ama daha cok sıklaşıyor bu olay
  • quote:

orj driveriylede denedim ( pc nin kendi cd sinden ) ama daha cok sıklaşıyor bu olay

peki format attmayı denedinmi sanırım piyasada bu şekilde etki yapan bir virüs dolaşıyor çok kişiden böyle msjlar gelmeye başladı
  • evet bu güzden 2-3 kere format attım ama aynı problem dvm ediyor
  • quote:

evet bu güzden 2-3 kere format attım ama aynı problem dvm ediyor

kasa açıkken bilgisayrı çalıştr fanları kontrol et programlara ve sensörlere güvenme.ekran kartından büyük ihtimal
  • inanmıcan ama onuda denedim fanların hepsi calısıyor fakat sadece ısıları elimle kontrol ettim ekran kartı buz gibiyken aniden ılıklaşıyor ama öylece kalıyor ısıda sorun yok :S
  • quote:

inanmıcan ama onuda denedim fanların hepsi calısıyor fakat sadece ısıları elimle kontrol ettim ekran kartı buz gibiyken aniden ılıklaşıyor ama öylece kalıyor ısıda sorun yok :S

eğer bilgisayarın yeniyse aldığğın yere geri götür.ramlerden olabilr aklıma başka bişey gelmiyor
  • bilgisayarında onboard ekran kartı varmı
  • Bildiğim kadarıyla FX5500 pek ısınmayan ve performansı o kadarda iyi olmayan bi kart.
    sıcaklıkla alakalı olduğunu sanmıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.