Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu Yalanı Biraz Abarttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi kılıçdaroğlu istihdam der işsizliği azaltacağız felan der anlarımda adamın verdiği uçuk vaadleri yapmaya ne 20 yıl ne 30 yıl yeter onu dinlerken söylemesi ayıp oturduğum organımla gülüyorum chp seçmenide biliyor ama yok işte tayip şunu aldı saray yaptı işte kaynak gibicesinden kelime oyunlarıyla geçiştirmeye felan çalışıyorda kılıçdaroğlu cem uzanı geçti vaad konusunda kardeş göz var nizam var eğer bu vaadlere inanan insan en cahil cüheyla insandır net söylüyorum eğer inanan varsada yorum yazmasın kaliye almıyacağım

• Kömüre makarnaya inanmaktan iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kk yalan konusmaz kardesim.

Iktidara gelirse verdigi tüm vaadleri yapacak.

Tek sorun var,iktidara gelemiyor.
  • Yapmazsa bir daha secilmez sanki takim tutuyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neresi uçukmuş gayet basit yapılabilir şeyler. Milletin parasını cukkalamadıktan sonra hiç dert değil.

13 yıldır devlet yönetip halkın refahını bir gram arttıramayandan daha büyük yalancı yoktur bunu kafana sok.
  • oda bişeymi Haydar Baş iktidar olursa asgari ücreti 5.000TL yapacağını vaad ediyor

İş aş Haydar Baş
  • Kılıçdaroğlu’nun vaatleri ile cem uzan vaatleri birbirine çok yakın baktığınız zaman uzan vaatlerinin 2015 hali resmen
    Ancak bir problem var uzan da anlamış olacak bu durumu kılıçdaroğluna Benim vaatlerimi çalma zaten hükümet benim dediklerimi oluru ile yaptı başka vaat bul dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi cocuk İ kullanıcısına yanıt
    Genç parti %6 civarı oy almıştı yanlış hatırlamıyorsam

KK da biliyor iktidar olamayacağını ama ona verilen görev başka

sanırım üst akıl (yani cemaat de diyebiliriz) KK'ya AK partinin oylarını çalma görevi vermiş bu yüzden bol keseden sallıyor

bu vaatlere kanabilecek %6 lık bir kesim varsa bu oyları CHP ye çekmek istiyor, HDP ilede AK Partinin doğudaki oylarını çalıyor va sol kulvardan MHP yi sürüyor amacı AKP - MHP koalisyonu olabilir

tabi düşündükleri plan tutarmı tutmazmı seçimlerden sonra görecez
  • KK'nın verdiği vaatleri yerine getirebileceğini ben de zannetmiyorum ama kaynağı bulma konusunda söylediklerini yerine getirirse en azından şimdikinden daha iyi noktaya getireceği kesin. Siz AKPliler biraz olsun "insan" olduğunuzu hatırlayıp KK'nın vaatlerine kafa yoracağınıza şu anki hükümetin paraları çarçur etmesiyle ilgilenip hükümetinizi eleştirseniz de sizi bir kere olsun kutlayabilsek.
  • ilk başta işsizleri istihdam etmek için yeterli kaynak bulamayabilir, ancak; üretim kar topu etkisi yaratır ve kaynak oluşturur. bütün dünyada işler böyle yürür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatta

Genç parti %6 civarı oy almıştı yanlış hatırlamıyorsam

KK da biliyor iktidar olamayacağını ama ona verilen görev başka

sanırım üst akıl (yani cemaat de diyebiliriz) KK'ya AK partinin oylarını çalma görevi vermiş bu yüzden bol keseden sallıyor

bu vaatlere kanabilecek %6 lık bir kesim varsa bu oyları CHP ye çekmek istiyor, HDP ilede AK Partinin doğudaki oylarını çalıyor va sol kulvardan MHP yi sürüyor amacı AKP - MHP koalisyonu olabilir

tabi düşündükleri plan tutarmı tutmazmı seçimlerden sonra görecez

%6 zaten sol oylardi bakın size bir not bir muhafazakar veya bir demokrat asla ulusal yada sol bir partiye oy vermez ama Türkiye'nin %65 e yakını demokrattir bu da %35 sol oy demektir bunların maksimum 8 i hdp ye gider 2 si aşırı solcu 25 CHP demokrat oylar ise 45-50 arası AKP 13-16 arası MHP kalanında sp bbp ye gider Türkiye'de siyaset aslında bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Şimdi kılıçdaroğlu istihdam der işsizliği azaltacağız felan der anlarımda adamın verdiği uçuk vaadleri yapmaya ne 20 yıl ne 30 yıl yeter onu dinlerken söylemesi ayıp oturduğum organımla gülüyorum chp seçmenide biliyor ama yok işte tayip şunu aldı saray yaptı işte kaynak gibicesinden kelime oyunlarıyla geçiştirmeye felan çalışıyorda kılıçdaroğlu cem uzanı geçti vaad konusunda kardeş göz var nizam var eğer bu vaadlere inanan insan en cahil cüheyla insandır net söylüyorum eğer inanan varsada yorum yazmasın kaliye almıyacağım

Evet genç arkadaşım. Bende bundan 20 sene önce Demirellerin - Çillerlerin zamanında bu ülkeye saray yapılacak dendiğinde gülerdim. Ancak hergün saraya yapılan harcamaları gördükçe maalesef gülemiyorum. Saraya bilmemkaç milyarlık eşyalar alınması size normal gözüküyorda asgari ücretin 1500 TL olması mı anormal geliyor. Taşeron firmaların patronları marsedeslerle audilerle geziyor ortalıkta. Bu mu sana normal geliyor. Allah izin verirse bu Yahudi düzeni de inşallah birgün bu memlekette bitecek. Sizde artık Amerikaya - İsraile gidip bu sömürü düzeninin keyfini orada çıkarmaya devam edersiniz. Allah'ın adaleti birgün mutlaka tecelli eder. Ben buna inanıyorum.

• quote:

bu vaadlere inanan insan en cahil cüheyla insandır net söylüyorum eğer inanan varsada yorum yazmasın kaliye almıyacağım

Adam saglam ironi yapmis, cahilleri dikkate almayacagim deyip tek cümlede hata rekoru kirmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Yapmazsa bir daha secilmez sanki takim tutuyoruz

Aynen herkesi kendileri gibi sanıyorlar
    Oy verirsin seçilir ve vaatlerini yerine getirmezse bir sonraki seçimde hadi kardeşim yallah deyip şutlarsın bu kadar basit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Şimdi kılıçdaroğlu istihdam der işsizliği azaltacağız felan der anlarımda adamın verdiği uçuk vaadleri yapmaya ne 20 yıl ne 30 yıl yeter onu dinlerken söylemesi ayıp oturduğum organımla gülüyorum chp seçmenide biliyor ama yok işte tayip şunu aldı saray yaptı işte kaynak gibicesinden kelime oyunlarıyla geçiştirmeye felan çalışıyorda kılıçdaroğlu cem uzanı geçti vaad konusunda kardeş göz var nizam var eğer bu vaadlere inanan insan en cahil cüheyla insandır net söylüyorum eğer inanan varsada yorum yazmasın kaliye almıyacağım

Bu troll arkadaşı kaale alıp,şunun konusunu popüler yapmayın,blocklayın geçin kardeşlerim.Adam ak troll,böylelerini,tartışarak,konuşarak yenemezsiniz,sizleri çamurlarına çekerler,siz sinirlenirsiniz,ama onlar çamuru sevdiklerinden zevk alırlar.kaybeden siz olursunuz.

Buraya bunun taptığı uzun adamın ve partisinin yalanlarını yazsam,şimdi başlasam,en az 3-3 günümü pc başından kalkmadan yazmakla geçiririm.Ama bu adam! gelmiş utanmadan ,sıkılmadan,kaynağı kendi oturduğu yer olarak,şahsi kanaatiyle,belge,veya kılıçdaroğlunun yalan söylediği kanıtlanmış tek olay olmadan ortaya farazi birşey koyup kaçıyor.

Kabataş yalancısı başbakanının yalanlarını yaz,utanmaz,sıkılmaz adam.
    Block,szide blocklayın,boş yere asabınız bozulmasın,bunun gibi iftiracı,utanmaz sıkılmaz adamların prim almasına izin vermeyelim..Aynı duyguları paylaşıyorsak beni alıntılarsınız olup biter,bu ak trollde kudurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METMETALLICA -- 1 Mayıs 2015; 9:20:31 >

• yalancılıkda çıta kabataş sayesinde arşa ulaştıgı için söylediklerinin hepsi yalan olsa bile Akp'nin yanına yaklaşamaz.
  • bu kadar saçma bir düşünce olamaz. sen adama bakkal mı emanet ediyorsun ki " ee bi deniyelim olmadı gelecek seçimlerde seçmeyiz' diyorsun. adam saçmaladığını bildiğiniz halde inanmanız kör cahillik.
  • Hiçbir saçmalık yok gayet olası vaatler siz alışmısınız güdülmeye bu vaatler bi şaşırttı sizi.
  • çılgın projelere para verken bunlara neden olmuyor?
  • "kardeş göz var nizam var eğer bu vaadlere inanan insan en cahil cüheyla insandır net söylüyorum eğer inanan varsada yorum yazmasın kaliye almıyacağım"

O zaman neden konu açıyorsun? Hoş; gerçi resmi gazeteye inanmayan bir zihniyetin forumda ki insanlara inanması ne kadar mümkün.
    Demişsin ya bu vaadlere inanan insan en cahil cüheyladır diye. Ben de diyorum ki başkalarının fikirlerini dinlemeyen sen(ve senin gibiler), bana göre en cahil cüheylasınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.