Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu'nun Biden'ı tebrik etmesi(!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
5.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten sinirlerim bozuluyor.

  • Bütün dünya Damadın istifa ettiğini biliyor doğrumu? Haber yapmasına izin verilmeyen yandaş medya ve yokmuş gibi davranan Reis hariç. Her işte Reis beklenecekse işimiz var. Kendisi bu vatanın sahibi değildir. Bir insan başka birini tebrik etmeden önce icazet almasına gerek yoktur. Ayrıca Biden Türk düşmanı olmasına ve onu sevmiyor olmama rağmen politika gereği tebrik edilmesi de normaldir. Sonuçta Amerikaya atar gider yapacak ekonomik güce sahip değiliz.

  • Seçilmiş Başkan Biden'ı tebrik ederim.

  • Artık CHP'nin asıl lideri Canan partinin başına geçsin. KK koltuğu bıraksın.

    Hala gerçeği göremeyenlere kocaman gözlük takmış olurlar.

  • Tebrik edilir burada bir durum yok. Zaten Türkiye Cumhuriyeti de dün akşam resmi tebrik mesajı yayınladı ama adamı sonuçların belli olduğu gün karısından önce tebrik etmek de ne bileyim biraz manidar (!)


    20 puan farkla kaybettikleri cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Muharrem İnce, ''Bu kadar fark var. Bu fark nasıl manupilasyon içersin. Adam kazandı işte'' demese, K.K aynı akşam Erdoğan'ı da bu hızla tebrik edecek miydi ?

  • Valla önümüzdeki 6 12 ay da muhalefet daha çok tebrik mesajı yayınlar. Halk bank olayı ve malum zatın malvarlığı tekrar gündeme geldiğinde siz cümbüşü izleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.karar.com/erdogandan-bidena-tebrik-abd-halki-icin-hayirli-olmasini-temenni-ediyorum-1593548


    "Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı seçilen Joe Biden'ı tebrik etti. AK Parti Sözcüsü Çelik dün yaptığı açıklamada resmi sonuçlardan sonra Biden'ın tebrik edileceğini söylemişti.


    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi olmayan sonuçlara göre ABD'nin 46. Başkanı seçilen Demokrat Parti adayı Joe Biden'a tebrik mesajı gönderdi.


    "SEÇİM BAŞARINIZI TEBRİK EDİYORUM"

    Erdoğan mesajında, "Seçim başarınızı tebrik ediyorum. ABD yönetimiyle yakın çalışma kararlılığımız devam edecek. Ülkelerimiz arasındaki güçlü iş birliği ve müttefiklik bağının, dünya barışına hayati katkılar sunmaya devam edeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

    Erdoğan, tebrik mesajının devamında şu ifadeleri kullandı:

    "Günümüzde küresel ve bölgesel düzeyde karşılaştığımız sınamalar, ortak çıkarlar ve değerlere dayalı bu ilişkilerimizi daha da geliştirmemizi ve güçlendirmemizi gerekli kılmaktadır.""





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.