Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Jahrein'e ve Pablo isimli Twitter parodi hesabına dava açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KK bu söylemlere dava açmakta haklı zaten :D Ama mesele seçim öncesi tam tersini anlatması...

Erdoağn sanki millete keyfine dava açıyormuş gibi her yerde anatıp eleştirel laflar etmesi ben gelince kimseye dava açmayacam herkes istediğini yazacak demesi. Üstüne Erdoğan Cumhurbaşkanı olduğu için makama saygı var. Kendi istemese bile şikayet ile kamu davası açılıyor Cumhurbaşkanına hakarette.

Ama çıktığı her yerde yok Erdoğan 20 bin kiye dava açmış yok 10 bin kişiye dava açmış diye konuşup. Koltuktan gitmesi için eleştiren herkese Maddi tazminat davası açması tam komedi :)

Not: Hadi dava açacan 3 kuruşluk aç 5 kuruşluk aç 1 TL lik aç. Maksat davayı kazandım dersin. Paraya sıkışmış gibi 200 bin TL lik dava nedir :D ( Bence amaç davayı kazanıp KK'yi başkalarının eleştirmesininde önünü almak. )

• Bu kişi istediği kişiye küfür ve hakaret ediyor bu haddi kendinde buluyor. Çünkü mahkemeye gide gide kanunların bütün açıklarını öğrenmiş avukatı da kendisine yol gösteriyor. Kişi mahkemeleri adeta kazanç kapısı haline getirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 14 Temmuz 2023; 17:10:3 >
  • Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Jahrein'e ve Pablo isimli Twitter parodi hesabına dava açıldıJahreintwitter
    “Bu twitim için Kılıçdaroğlu bana 150.000₺’lik dava açmış. Twiti atan zat utancından twiti silmiş. Bu adam dava açmaktan utanmamış. Ben hayatımda böyle rezalet görmedim. Gençlerin hakkını, kendine kıyan seçmenin hesabını soramıyoruz öyle mi? Sen misin ben mi? Göreceğiz Kemal!”
    https://twitter.com/jahreindota/status/1679835316809547777?t=2RxMGXmjpUTzaVCgMZo0jQ&s=19

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Jahrein'e ve Pablo isimli Twitter parodi hesabına dava açıldıJahreintwitter
    “Bu twitim için 50 binlik yeni bi dava açmış. Tuvalet terliği dememe tetiklenmiş. Kendisine oy verdiğimi kabul ediyor yani. Oyverenine dava açan adam gibi adam.”
    https://twitter.com/jahreindota/status/1679835921313562624?t=-Q0rKKbg9fBho-I5KDwa5g&s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hani iktidara geldiğinde bu tip davalar açılmayacaktı demekki iktidara gelseydi katmerlisini yapacaktı

• Uyanık Kılıçdara bakın hele tam da harçlara zam gelmeden önce açmış davayı, 89 lira kardasın Kılıçtar hadi iyisin. Umarım davayı kaybedersin Kılıçdar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla al birini vur ötekine. (Jahrein için konuşuyorum Pablo Yu bilmem.) İkisi de tazminat cezası alsa keşke.

• Bence Kılışdar artık emekliliği için hazırlık yapıyor; "Koltuğu bırakana kadar ne para koparırsam kârdır" diye mi düşünüyor nedir.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Jahrein'in twitleri çok profesyonel. Oralardan kesinlikle ceza çıkmaz.

Çünkü isim yok işaret yok ORTAYA SÖYLÜYOR LAFLARI. Neden üstüne alınıyorsun derler adama. Pablo isimli kullanıcınınkiler suç ama direkt resim koyuyor direkt isim veriyor flan. Lakin oda Türkiye'de mi hesap gerçek mi fake mi bilemiyorum. Twitter verilerini verir mi vermez mi görecez.

Mesela dava açılan twittlerden birisi buymuş. Buradan nasıl kazanacak davayı KK ! Adam isim vermemiş bir şey vermemiş ! Tıpış tıtış tuvalet terliğine oy verdik derken adam kimden bahsediyor belli mi ? Belki HDP 'den belki AKP'den belki İYİ partiden bahsediyor ne belli. KK neden üstüne alınıyor ki der çıkar işin içinden mahkemede.

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Jahrein'e ve Pablo isimli Twitter parodi hesabına dava açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 14 Temmuz 2023; 17:59:38 >

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Jahrein'e ve Pablo isimli Twitter parodi hesabına dava açıldı
  • Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Jahrein'e ve Pablo isimli Twitter parodi hesabına dava açıldı
    Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Jahrein'e ve Pablo isimli Twitter parodi hesabına dava açıldıJahreintwitter
    “Herif Tayyip’i envai çeşit hayvana benzeten bu çizime mizah/eleştiri diyor (ki bence de öyle). Benim kendisine leblebi kafa dememi kaldıramayıp toplamda 500.000₺’lik dava açıyor. Dosya içine “LAN” kelimesini eklemişler. Lan dememe tetiklenmiş. Neresinden tutsan rezalet.”
    https://twitter.com/jahreindota/status/1679875345678303234?t=cGl3gHGBmnxpBPQALuE2fg&s=19

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

CHP değişim konularınada sürekli yazanlar bunlar ama yarın chp'nin başı değişsin bunların hepsi sayfa sayfa yeni lideri kötüleyecek

ülke işgal edilmiş yapacak birşey yok

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Seçimin 2. turunda zafer partisiyle ortak olundu bu arkadaşlar yine eleştirdi. Dertleri eleştirmek başka birşey değil. Tepki çekmemek bende sizdenim demek için muhalifim diyorlar ama alakaları yok.

• Akşener'i sevmesem de kadına iğrenç iğrenç laflar etmişti. "Solcu, demokrat" olan hakaretlere dava açmamayı vaat eden adam dava açarken "sağcı, faşist, ırkçı" Akşener'in kendisini hiç dava etmemesine, üstelik çiçek göndermesine ne demeli :) Ulan Chpliler ne çarpıldınız ha ama tövbe kapısı hâlâ açık.

Kahrein'in yaptığı, söylediği çoğu şeyi aşağılıkça buluyorum (ama değerli bulduğum bazı şeyleri de var), havasının da inmesini istiyorum ama bir siyasetçinin, hele ülkenin en önde gelen siyasetçilerden birisinin, dava açmasına, "mağdur" olmasına hiçbir şekilde hak vermiyorum.

• bu dana hakaretle eleştiriyi aynı şeyler sanıyor, çünkü işine öyle geliyor..

• Yeterli sayıda vekil alamayınca bazıları maaşsız kaldı tabi, hemen bu açığı kapatmaya çalışıyorlar.
    Maksat ekmekleri kesilmesin.

• Jahreine başka kişiler dava açınca hakaretten o parayı yiyeceğini söylüyordu. Şimdi kendisine açılınca nasıl bir his olduğunu anlamıştır. :D

• Noldu böyle yazıp çizince. Memleketi mi kurtardınız? Cehapeyi mi arındırdınız?

Vallahi bizim bu toplumdan adam olmaz. İktidar yanlılarından zaten umudu kesmiştim, şimdi de muhaliflerden umudu tamamen kesiyorum.

Şu tiplere, hal ve hareketlerle uğraştığınız şeye bakınKılıçdaroğlu'nu eleştiren Jahrein'e ve Pablo isimli Twitter parodi hesabına dava açıldı 

• Bu Jahrein denilen elemanı CHP ye almadılar diye kudurdu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.