Onunda önünü aldılar şimdiden. Katılımı bile sönük yaptılar adam parlamasın diye. Üstüne İmamoğlu hemen hoşgeldin yazısı yayınladı sözde. Ama yazının için sürekli Pazarlıksız bir koltuk beklemeden bir şey istemeden CHP'ye döndüğün için teşekkürler ile dolu :D Hemde 3-4 kere aynı lafları tekrarlamışlar. Yani İnce bir şey istese aaa bak gördünüz mü buda koltuk sevdalısı derler artık... ![]() |
Kılıçdaroğlu: Mutlak butlan çıkarsa partiyi kayyuma bırakmam (6. sayfa)

-
-
konu dışı olarak ara ara popüler olan eski kavramların hastasıyım, şimdiki popüler kavramımız mutlak butlan. bir ara sehven, kayyum vardı kayyım oldu, mazbata vardı. gün içimde kafamda mutlak butlan kavramı yankılanıyor. mutlak butlan, butlak mutlan....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 26 Haziran 2025; 22:5:41 > -
Oyun firması bile yapılsa tutar. MU t Lag Butt LAN Games :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 27 Haziran 2025; 7:32:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Emekli olmak ta bir onurdur Kılıçdaroğlu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anasını satayım iki çözüm süreci yürüten AKP ve MHP 'ye toz kondurmayip hala PKK üzerinden CHP 'ye yüklenmeye çalışan ahrazlar var.
Önce şu açılım süreci saçmalığına son verin de ağzınızı çalkalayın
MHP 'yi çok düşünüyorsan yönetime bayrak açarsın DH 'da millete satasarak değil.
Asıl sorgulanması gereken peşin peşin 30 Haziran'da kayyumun geleceğini peşin peşin kabullenmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 27 Haziran 2025; 8:28:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendini ve kendi etrafındakileri anlatma bana ne olur. sen ve senin gibi kendini seküler ve aydın görenler ancak
burda hatasız ve süpermiş gibi konuşur çok güzel ifade etmişsin aslında aslınızı. işte kişi kendinden bilir işi dedikleri.
bırak ben senin demirtaş ve avanesi için yarım yarım yarıldığını bilmiyorum sanki burda günah çıkarma.
chp başkanıymış gibi konuşan sizsiniz. yüksekten yüksekten konuşup herşeye muhalefet edip şimdi masum
rollenmelerine girme ya seni tanıyan bilen herkes senin ve avanelerinin burda ne olduğunu çok iyi biliyor.
akpnin daha kötüsü olduğunu belirtmen için ondan daha iyi olman lazım da sen işte onu es geçiveriyorsun.
akpye oy veren insanlara laf edeceğinize neden bize oy vermiyorlar demiyorsunuz. bakış hep şu biz daha iyiyiz
ama millet akpye oy veriyor. böyle bir mantık olabilir mi ya ama sizde var işte. halkla işiniz yok ki sizin
biz daha iyiyiz onlar kötü diyoruz buna göre davranın. buna göre davranmayan koyun makarnacı trol maaşlı vs.
çöp toplayamayan, yeni elle tutulur hizmetleri olmayan, heykel zihniyetinden başka aydınlık bulunmayanları
can hıraş savunurken hiçbir sorun yok. ya chp nin dış politikası bile yok adam akıllı bir kere eleştirdiniz mi ya.
ermenistan, ırak, iran, yunanistan, suriye, libya, kıbrıs, rusya.
varmı ya dış politikası. ünal çeviközlerle sezgin tanrıkulular la yerli zelenskylerle piromla dış politika.
evet aslında dış politikanız şu sizin batı ne derse onu yapmak. onu yapınca aydın olunuyor bilimsel olunuyor
nasılsa onlar sizin için düşünmüştür. böyle bir rezillik var mı ya ülkenin ana muhalefetinde.
hala hukuk darbesi diyor, acaba mı diyemiyorsunuz bile.
arkadaş bir bak bir bekle bakalım acaba yapmış olabilir mi. devletin tüm kurumları bu kadar suçu olmadan
nasıl böyle birşey yapabilir.
bak ben acaba mı diyorum bu bölücü örgüt ve elebaşı ile yürütülen temaslarda acaba ne yapıyorlar diyorum
sorguluyorum ve olumsuz yönden bakıyorum.
sizde öyle birşey yok anca laf yetiştir başkalarını eleştir hep başkaları suçlu.
-
Richard Parker nickli şahıs. beni engelleyip benimle ilgili konuşma.
çözüm süreci ile ilgili akp ye ve mhp yi eleştirip öyle konuşuyoruz. senin gibi
hep iktidarı ve mhpyi eleştirip başka birşeyler konuşamayanlardan değiliz.
hırsızlık var mı yok mu bunu bile sorgulayamayanlar burda iş mhp ye geldi mi
hop bir demokrasi ve doğruluk havarisi kesiliyorlar.
tabi siz alıştınız burda istediğiniz yere sataşmayı cevap gelince zorunuza gidiyor.
siz önce atatürkçüyüm diyen partideki atatürkçü olmayanları bi temizleyin ondan
sonra konuşun bence.
mhp konusuna gelince hep söylüyorum yine söylüyorum. bu olay mhp tabanında
tepkiyle karşılanmaktadır. şu anda insanların susması işin sonunun ne olacağıdır.
bu işin sonunda gerçekten kayıtsız şartsız silah bırakılacak anadilde eğitim
özerklik gibi saçmalıklardan vazgeçilip türk vatandaşlığı altında ülkesine sahip
çıkarak yaşanılacak mı yoksa zaman kaybettirip yine bir baş kaldırı yapılacak
ve bu defa vatandaşlıktan atılma dahil bu bölücü ve destekçilerine her alanda
savaş açılacakmı bekliyoruz bakalım.
-
-
Sen kendini ve kendin gibileri çok iyi biliyorsun. şurada bile yazdıkların benim dediklerimi kanıtlıyor. bu mesajında bile süpermişsin gibi yazmışsın. "sizin dedikleriniz önemi yok, ben sizi kendimce değerlendirdim ve kesin öylesiniz" kafasında yazdığın milyonuncu mesaj. tipik kendi zihniyetini savunamayınca "siz şöylesiniz, böylesiniz" diyen bir zihniyetsiniz, üstüne bunu yaparken "sizde öyle birşey yok anca laf yetiştir başkalarını eleştir hep başkaları suçlu." demişsin ve kendini mesajının özetini çıkarmışsın. sen istediğin kadar inkar et. bak millet hemen çözmüyor seni.
artık iktidar günleriniz sayılı. bu korku, bu panik bunun için. o zaman seni ve yandaşlarını göreceğiz. korkunun ecele faydası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 27 Haziran 2025; 16:41:30 > -
O üye yıllardır böyle. Gördüğün gibi inkar ettiği mesajlarda bile aynı şeyleri yapmaya devam ediyor. sen de hemen çözmüşsün zaten. akpye oy veren akpli oluyor ama chpye oy veren chpyi desteklemiş olmuyor onun kafaya göre.
-
ekosu kekosu, özgürü, kemali, hepsinden iyi. Umarım akıllı davranıp ince' yi başa getirirler.
-
Aynen getirsinler seçim gecesi arazi olsun seçimi altın tepside sunsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yapsın seçim gecesi şu videodaki gibi YALAN MI SÖYLESEYDİ size
İnce yüzde 32 aldığı Erdoğan'ın yüzde 52.6 aldığı yerde NE YAPACAKTI çıkıp YALAN MI SÖYLEYECEKTİ SİZE !!!
x (formerly twitter)
SAVUNAN ADAM (@_Savunan_Adam_) on Xhttps://x.com/_Savunan_Adam_/status/16581262580335493122023 seçimlerinde AKP kutlamalara başlamıştı İmamoğlu aldanmayın Erdoğan'ın oyu yüzde 45 diyordu. Mansur Yavaş garibim yalanda söyleyemediğine bakışları ile her şeyi anlatıyordu...
-
Su Özkan'a cevap prim vermeyin
O gece ile ilgili hiç tatmin edici açıklama yapamadı hep böyle insanları başından savmalık kaçamak cevaplar verdi geçiştirdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erdoğan'dan 22 puan fark yediği yerde Allah aşkına çıkıp ne açıklaması yapacak ama bana söylesene ?
50-100 oyla kazanmıyor Erdoğan 13 milyon oy farkımı ne atmıştı o seçimde ! 13 milyon oy çalışacak değil yaa dimi !!!
Ayrıca o gece CHP'nin parti üyeleri bile kaçmış adama bilgi gelmiyor sandık başlarını terk etmişler sistemleri çökmüş. Adam çıkıp ne diyecek ! Bu kadar büyük bir hezimet karşısında halen daha ne istiyorsunuz çözemiyorum sizi ya :D Çıkıp YALAN MI SÖYLESİN istiyorsunuz. Veya nerde görülmüş seçim gecesi seçim kaybedenlerin çıkıp açıklama yaptığı veya balkon konuşması yaptığu ?
-
Kılıçtaroğlu kayyumun ta kendisi
Alaylı Ekonomistyoutube
📝 Açıklama: "Türkiye'deki son siyasi gelişmeler ve yaşanan ekonomik/sosyal krizler ışığında Kılıçdaroğlu'na yönelik dikkat çeken bir eleştiri. Sorumluluk kimde?" 🔑 Anahtar Kelimeler (Tags içinde ve açıklamada da kullanılabilir): Kılıçdaroğlu CHP Türkiye siyaseti 2023 seçimleri muhalefet eleştirisi bu kötü gidiş siyaset shorts Kemal Kılıçdaroğlu eleştiri siyasi analiz halkın sesi 🏷️ Etiketler (YouTube Tags alanı): #Kılıçdaroğlu #CHP #Siyaset #Türkiye #Seçim2023 #Gündem #Muhalefet #Ekonomi #Eleştiri #Shortshttps://www.youtube.com/shorts/WIlNieEte6Q -
neyine panik neyine korku ya. sen seçimden öncede böyle bizi böyle tehdit etmeye çalışıyordun hatırlada.
ben hep burda aynı nickleyim. söylediklerimin de buz gibi arkasındayım.
sen ve senin gibilerin maskeler düştü. objektif değilsiniz, halktan yana değilsiniz.
ben bilirimcisiniz boş beleş.
parker denilen elemanla ikiniz yetmezsiniz diğerlerinizle beraber hepiniz gelin. yalanlarınız arşa çıktı.
bir özeleştiriniz yok, desteklediğiniz ne onu da tam anlayamıyoruz da.
hiç hatasız. piro piro diye burda mırıldaniyordunuz en büyük düşmanınız o oldu şimdi.
belediyeleri yönetemeyenlere kendi kendilerini ihbar edenlere tek kelimeniz yok elle tutulur.
biz kendimizi bile eleştirebiliyoruz sizde varmı o.
anca üstten üstten konuşup halkı küçümsersiniz de küçük olanların kendiz olduğunu yavaş yavaş anlıyorsunuz.
gerçeklikten uzak fanatikliklerle burda yıllardır yazıyorsun eren erdemin anlattığı trollerin içindemisin değilmisin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X