Şimdi Ara

KILIÇDAROĞLU KONUŞTU DOLAR SERT YÜKSELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-298B52101 -- 30 Haziran 2020; 12:40:1 >

• onlar kaldırır a* parti indirir
  • Haha Kılıçtaroğlu ile ilgisi nedir o kadad kolay mı bende konuşim dolar yükselsin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolar kullanmıyoz ki xDDDDD
  • #SeniMAydanozYaptırmayacağız

• hachiko kullanıcısına yanıt
    mayonez olur dimi ama beyaz beyaz.
  • akp liler dolar satmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexedemical -- 15 Haziran 2015; 13:47:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberabi

mayonez olur dimi ama beyaz beyaz.

Bak eskilemişler malum şahıs cumhurbaşkınlığı akp ilçe teşkilatı gibi kullanırkende sandıkta eksileseydiniz ya..
  • Dolar 1.8 seviyelerinden 2.7 seviyelerine çıktığında da buralarda konu açıyor muydunuz? Hatta benzin 1.5-2 lira seviyelerinden 5 liraları gördüğünde de buralarda açılmış konularınız var mıydı? KK konuştu diye dolar yükselir mi ya? Sırf koalisyon kötü, tü kaka dedirtmek için ortamı geriyorsunuz. Zift medyası da buna çanak tutuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru demiş
  • kk nın konuşmasının içeriğ hiç ilgilendirmiyor sanırım sizleri adam haysiyetli refah onurlu bir yaşa için yasaları çıkaralım diyor işine gelmez tabi havuz medyasının
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexedemical

kk nın konuşmasının içeriğ hiç ilgilendirmiyor sanırım sizleri adam haysiyetli refah onurlu bir yaşa için yasaları çıkaralım diyor işine gelmez tabi havuz medyasının

hürriyet havuz medyası .
  • GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Senin tek konuşman bu zaten ergen.akp neler yaptı tabi bilmezsin bacak kadar boyunla bazı şeylere kafan yetmiyor .doları AKP yükseltmedi tartışmalar yükseltti ben bunu Kılıçdaroğluna bırakıyorum ülkeyi batıran onlar sen hala konuşuyorsun biz o kadar ülkeyi geliştirmek için hareketler yaptık uyguladık siz be yaptınız?

• yanlız bir yerden tanıdık geldi senin nick nedense...

burası garip memleket, dünyada petrol fiyatları düşerken burada yükseliyordu çok da takmayın
  • Artan dolar batırdı beni resmen yaw mahvoldum. Güldürmeyin milleti aciz halinize sabah fatura kestim 2.74 kur arttı dediniz 0.20 kuruş ederi bile yok artışın esas zararı padişahınız konuşunca yaşadık 1.90 dan 2.70 lere çıktı.onceden kötü davranıyorsun ama artık gerek yok elden ayaktan kesildiniz zati.
  • Adamı biz sallamıyoruz dolar ne yapsın..

• Ben Türk milliyetçisiyim. Bütün gün forumda yazı yazan değil, sahada uğraşan birisiyim.

• erkurt02 kullanıcısına yanıt
    yok artık trolmusun sen
  • GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Eğer birisi sana ergen diyosa bilki o ergendir :D ergenler böylece kendilerini ergenliği bitmiş olarak görüp havalara kapılıp böylece egolarını beslerler
  • bilerek çıkartıyorlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.