< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kılıçdaroğlu, Jahrein ile Twitch'de Canlı Yayında. (3. sayfa)

-
-
Soruyu soranın fenomen cart curt olması benim için sorun değil, yanlı, taraflı bir gazeteci olacağına, veya pkk sempatizanı olacağına fenomen olsun varsın.
Önemli olan konuşulan konuların niteliği... Kaldı ki sosyal medya bile kullanmıyorum ben. Tanımam etmem. Yapılan icraat önemlidir her zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilgi gören bir program oldu ancak sorulmayan sorularda vardı.Kılıçdaroğlu ortalama cevaplar verdi tüm sorulara ve seçim vaadlerini sıraladı.
açıklamalarında en dikkat çeken 2 konu oldu,birincisi hdp ile ittifak olmadıklarını tekrar ifade etti,ikincisi ise "seçildiğim zaman" söylemi ile vaadlerini sıralayışıydı.Her ne kadar bu söyleminden ne kastettiği sorulup "kendimi söylemiyorum" cevabı alınsada kafa karışıklığı yarattı zira kılıçdaroğlu vaadleri söylerken sanki kendisi seçilirse algısı üzerinden açıklama yapar bir moddaydı ve jahrein'İn bundan rahatsız olduğu yüzünden yansıdı.
artık kılıçdaroğlunun adaylık noktasında ciddi şekilde kendisini ortaya koymaya çalıştığı görülüyor.En azından bu programda öyle bir izlenim bıraktı zira adaylık konusunda çok yuvarlak cevaplar verdi.Net olarak "ben olmayacağım,ortak aday belirleyeceğiz" demedi dolayısıyla daha önce verdiği beyanların tekrarını canlı yayında yapmış oldu kılıçdaroğlu.sedat peker olayında "cumhurbaşkanı neden konuşmuyor,soylu'nun iddia ettiği kişi kim" sorularından öteye yorum yapmaktanda kaçındı.şahsen sorulan soruları günlerden beri verdiği beyanların tekrarı olarak dinledim.
-
İnternet, internet, internet. Kim Türk Telekomu bitirirse ona destek veririm. Böyle saçma bir şey yok ya.
2021 yılında 8 mbps internete 135 TL para isteniyor. Hız 1 mbps çıkmıyor. Adam gibi 480p video izlenmiyor.
Yıl 2021. Yıl 2021. Yıl 2021.
Bir ülkede İnternet hem pahalı, hem yavaş, hem kesik kesik olabilir mi? Zalim zenginlerin, Zulümkar şirketlerin iktidarı AKP ile olur.
Yıl 2021, çektiğimiz eziyete bak ya.
quote:
Orijinalden alıntı: Six Feet Under.Muhalefetin düştügü durum. Yayında agıza alınmayacak küfürler eden adamlarla canlı yayın. Artık diyecek söz yok cidden.
Jahrein'i günahım kadar sevmem ama canlı yayında küfür eden Jahrein bile ortalıkta gazeteci diye gezinen Nagehan Alçı gibilerden kat ve kat iyidir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Six Feet Under.Muhalefetin düştügü durum. Yayında agıza alınmayacak küfürler eden adamlarla canlı yayın. Artık diyecek söz yok cidden.
Ne kadar boş bir yorum. Adam orada 320k genç ile ülkenin en önemli ve önde gelen şahsiyetlerinden birisini gençlerle buluşturmuş, sorularını soruyor siz gelmiş ne diyorsunuz.
Kılıçdaroğlu ile yaptığı yayında küfür etti mi? Etmedi. Ciddi olması gereken yerde küfür edip ciddiyetsizlik vs. yaptı mı? Hayır.
Bu itibarsızlaştırma çabaları gerçekten trajikomik. Boşa kürek çekmeyin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
RTE'ye karşı hiçbir zaman KK kazanamaz çünkü bu halk bağırmadan anlıyor, azarlamadan anlıyor. Kılıçdaroğlu güleryüzlü sakin sessiz bir insan yani bizim profile uymuyor.
Ayrıca KK kaç kere başka aday çıkarttı sırf muhalefet birleşsin diye. Bunu yapan bir insan sizce böyle bir seçimde aday olur mu? Olursa gerçekten kendi eliyle verir ama hiç sanmıyorum. Akşener ile kendisi haftalık görüşmeler yapıyordur ayrıca anketler de ortada. RTE'yi geçen 2 kişi var onlar da İmamoğlu ve Yavaş.
-
quote:
Hahdsfhasdfha minecraft profil fotolu çocuk kanalından video atmış ya la
Paralı trollerin düştüğü durum...
-
TRT ve Tayyip ikilisinden daha dürüst ve kaliteli en azından.
Muhalif olacam diye herşeyi desteklemek...
quote:
Orijinalden alıntı: CemJarein'i sevdiğimi söyleyemem, çokta izlemedim, ama mesele o değil. Adam kalkıp küfürlü konuşacak değil herhalde. Kılıçtaroğlu'nun karşına çıktığı kişi, onu çok rahat eleştirebilecek ve sıkıştırabilecek biri. Şuan bir çok haberciden veya sunucudan daha rahat soru sorabilecek durumda. Bunu bilen siyasiler, böylesi kişilerin karşısına pek çıkmayı istemiyor, bu da bir cesaret işi.
Alıntıları GösterNiye Ekmeleddin'i aday gösterdin diye sorsa yeterdi aslında
-
Jahrein'i izlemem lakin böyle organizasyonlar yapabilmesi takdir edilesi. Kılıçdaroğlu dışında diğer muhalif adaylarla da sohbet edebilirse daha da güzel olur.
Tekrarı 1.6 milyon izlenmiş bile, maşallah. https://www.twitch.tv/videos/1031574817
Jahrein'i sevmem, izlemem ancak kabul etmek gerekiyor ki bugünki ortalama siyaset programlarının onlarca kat üstünde bir röportaj yaptı. Boş sorular ve yalakalık yerine gerçekten içi dolu, ciddi ve anlamlı sorular sordu. Tabii ki kılıçdar bir kısmına (haklı olarak) kaçamaklı cevaplar verdi.
Hiçbir akp'li yönetici bu samimiyeti yakalayamacak. Çünkü biliyorlar ne bok yediklerini, biliyorlar halkın bunları bildiğini. Ondan dolayı hiçbir zaman gerçek gazetecilerin sorularını kabul etmiyorlar. Onlar da bundan dolayı ortalıkta habire gündemi değiştirmeye çalışan saçma salak hashtagler açıyorlar.
-
Jahrein denilen küfürbaz her şeyi çok bilmiş biriyle yapılan saçma bir program. Kemal efendi samimi gelmiyor bana o koltuğu bırakıp gitmedikçe ısınamıyorum bu partiye chp mi terörist destekçi partimi iyice karıştırıp harmanladılar. Biride soramamış mı ne zaman bırakacaksın genel başkanlığı? Ya da yerinize geçecek ismin kimin olmasını isterdiniz diye? Biride soramamış mı muharrem inceyi neden oturtmadın koltuğa? Ya da mansur başkanı parti başkanı olarak görmek istemez miydiz diye?
Gençler nüfus cüzdanlarını göstererek istedikleri teknolojik aletleri indirimli alabilecekler ama anneleri babaları degil? WTF direk kapattim, sizden bir cacık olmaz. Aynı b.kun farklı rengisiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: ldr1907Güzel yayın oldu ama, Kılıçdaroğlu hep ben seçilince şöyle olacak böyle olacak dedi kaç kere. Acaba kendisinin aday olacağı belli mi? Eğer öyleyse kendilerine geçmiş olsun, yine RTE başkan olur. Kılıçdaroğlu gerçekten dürüst, namuslu bir siyasetçi. İktidar partisinden herhangi bir ismin, örneğin Erdoğan'ın şöyle bir yayına çıkıp böyle soruları cevaplamasını düşünebiliyor musunuz? Düşünemezsiniz bile. Muhtemelen program sonu yayıncı hapse, Erdoğan sinirden hastaneye gider. Bu adam şu yaşında neredeyse 2 saat teklemeden konuştu. Ülkenin sorunlarına hakim, ne yapılması gerektiğini biliyor. Ama adı çıkmış dokuza, inmez sekize. Ülkenin genel konjonktürü belli. Kılıçdaroğlu, RTE karşısında kazanamaz. Bu bariz belli. Kendileri böyle bir yanlış yaparsa millete yazık olur.
Ancak KK, ya böyle bir siyaset izleyip kendisini öne çıkarıp yıpratılmasına izin veriyorsa? Böylece asıl adayı koruyorsa ve seçim tarihi açıklandıktan sonra gerçek adayımız Mansur Yavaş veya İmamoğlu derse. İşte o zaman çok zekice bir hareket olur ve Kılıçdaroğlu bu işi çözmüş derim. Bakalım neler olacak.
İlk cevaplarda ben seçilince dedi, sonra chatten sorular gelince partiye çevirdi seçilme durumunu. Ama son paragrafınızda yazan kısım doğru, kendisini öne çıkartmakta şu an.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Rusher-
Jahrein denilen küfürbaz her şeyi çok bilmiş biriyle yapılan saçma bir program. Kemal efendi samimi gelmiyor bana o koltuğu bırakıp gitmedikçe ısınamıyorum bu partiye chp mi terörist destekçi partimi iyice karıştırıp harmanladılar. Biride soramamış mı ne zaman bırakacaksın genel başkanlığı? Ya da yerinize geçecek ismin kimin olmasını isterdiniz diye? Biride soramamış mı muharrem inceyi neden oturtmadın koltuğa? Ya da mansur başkanı parti başkanı olarak görmek istemez miydiz diye?Herkes de kraliyet ailesine mensup anasını satayım. İlk defa küfür eden görmüş millet. Araç farı görmüş hayvan gibi kalıyorlar.
Küfürün yeri ayrı ciddi olunması gereken yerler ayrı. İnsanlar bunu karıştırmadıktan sonra küfür etmede bir sıkıntı göremiyorum. Küfür edilmesinden hoşlanmayan insanlar izlemez olur biter.
Ayrıca eleştirilerden dolayı hem küfürü azalttı hem de sigarayı bıraktı.
İtibarsızlaştırma çabalarınız için başka şeyler bulmanız daha yaratıcı olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RundeLLHerkes de kraliyet ailesine mensup anasını satayım. İlk defa küfür eden görmüş millet. Araç farı görmüş hayvan gibi kalıyorlar.
Küfürün yeri ayrı ciddi olunması gereken yerler ayrı. İnsanlar bunu karıştırmadıktan sonra küfür etmede bir sıkıntı göremiyorum. Küfür edilmesinden hoşlanmayan insanlar izlemez olur biter.
Ayrıca eleştirilerden dolayı hem küfürü azalttı hem de sigarayı bıraktı.
İtibarsızlaştırma çabalarınız için başka şeyler bulmanız daha yaratıcı olabilir.
Alıntıları GösterNe itibarı varmış bu adamın onu anlamadım. Eleştirine eyvallah.
-
oyun oynamadığım için jahreinin adını yerli bir oyunu eleştirdiği videoda duymuştum sadece kim izler kaç kişi izler bilemem neler soruldu ne konuşuldu onu da bilmiyorum.
ancak kk nun yaptığı büyük cesaret ayrıca ileri görüşlülük. bundan sonraki seçimleri etkileyecek kitleye bir şekilde ulaşıyor aynısını iktidar partilerinin yapacağına inanmıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X