Şimdi Ara

Kılıçdaoğlu' yeni projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Çanakkale’de düzenlenecek Adalet Kurultayı katılımcılarının adlarının yazdığı tuğlalardan 'Adalat Anıtı' yapılacağını söyledi
    Hürriyet'in haberine göre Tezcan; "Adalet Anıtı’ projesi üzerinde çalışılıyor. Sloganımız ‘Adalet için bir tuğla koy’ olacak. Herkes adının yazılı olduğu tuğlalar getirecek. Kurultay, Gelibolu’da yapılırsa tarihi alan olduğu için orada sembolik bir anıt olacak. Eğer Gelibolu için izin verilmez de Çanakkale’de toplanırsak bulunduğumuz yerde anıt yapacağız. Bir de katılımcılara sertifika vereceğiz. Yaklaşık 100-150 bin tuğlalık bir anıt olacak." dedi.http://www.ensonhaber.com/chp-adalet-aniti-insa-edecek.html

• Adam siyaset dışında her şeyi yapıyor

Önce yürüyüş yaptı şimdi de duvarcılık bakalım bir sonraki aşamada ne yapacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULU HAKANDAN istimdat

Adam siyaset dışında her şeyi yapıyor

Önce yürüyüş yaptı şimdi de duvarcılık bakalım bir sonraki aşamada ne yapacak

Yolsuzluktan, halkı kutuplaştırmaktan iyidir. Kendi halinde takılıyor işte adam

Kılışdar sseeekaa yı batırdı gerçi.
  • kılıçdaroğlu'ndan çok umutluyum.
    gerçekten vizyon ve karizma sahibi. tam aranan lider. fırsat verilse ülkeyi uçurur.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    ssskaayı batırdımı bilmiyorum ama ulkeyı batırmakta kararlı..
  • 15 Temmuz Demokrasi Destanını Unutturma Çabaların Boşa Gidecek Kılıçdar Bey Amca!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav niye bu adamdan bu kadar korkuyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uçan adam sabri gibi diyorsun..
  • gecen bir tartısma programında; bir cehpalı bayan kendıne halk tarafından linç edilen darbeci askerleri dert edinmiş ki,linç edenler yargılanmamısmıs..cevabını orada ki biri verdi gerci ama..sonra cehapekk bir karar versın kardesım 15 tmmz olayı ''darbe mi..tiyatro mu..yok sa kontrollü darbe mi..başında ki adam kontrollü darbe diyor dün yine prgrma çıkan vekilleri kanlı darbe diyor..boyle sacma bır guruh hayatım da gormedım..dogu perıncegın dedıgı gıbı kontollu darbe ıddası ıle kk fetoye savunma sunmustur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

ssskaayı batırdımı bilmiyorum ama ulkeyı batırmakta kararlı..

Adam muhalefet hicbir yetkisi yok var mi rektor atama, sunu bunu atama KHK yetkisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Çok boş işlerle uğraşıyor. Boşuna enerji harcıyor. Zaten yaşlı başlı adam. Boşa sıkıcağına teşkilatını, belediyelerini denetlesin.

Bi sonraki haber; kılıştar elindeki sopa ile kumsala "adalet" yazdı.

tüm il teşkilatlarını hemşehrilerine devrettiği için içi rahat diyorlar. denetlemeye gerek bile yok.

bir tuğla da ben mi göndersem isim olarak Dosyacı Kemal yazıp
    altına açıklama yazabiliyor muyuz acaba dosyaların dörtte üçü yalan çıktı diye.

ülkeye turist gelmesin diye yurt dışında demeçler veriyor. ülke batmış iç savaş varmış gibi göstermeye çalışıyor. daha ne yapsın.
  • Akp liler yine rahatsız olduğuna göre doğru yolda

Yukarıdakilerin hiç birinde cevap vermeye değmez. Biri linci meşru göstermeye çalışmış, biri batan turizmi gılışdar a bağlamış vs hepsi dünya gerçeklerinden uzak biatçı tipler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Çok boş işlerle uğraşıyor. Boşuna enerji harcıyor. Zaten yaşlı başlı adam. Boşa sıkıcağına teşkilatını, belediyelerini denetlesin.

Bi sonraki haber; kılıştar elindeki sopa ile kumsala "adalet" yazdı.

iq'um 10 olsa belki gülebilirdim
    Ulkeyi batirmak icin illa yetkin olmasi gerekmiyor ayrica batrmaya calistigini soyledim.. Soylemleri ile feto ye yeteri kadar can suyu veriyor. Hatta en son yaptigi ulke guvensiz aciklamasi bu anayasa gayri mesru demesi 15 tmmuz gecesine kontrollu darbe demesi ile yeteri kadar halt ediyor.. Umarim chp bir gun ulusalci sahiplerinin tekrar eline gecer.. Tanrukullarina falan kapiyi gosterirler..

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

Ulkeyi batirmak icin illa yetkin olmasi gerekmiyor ayrica batrmaya calistigini soyledim.. Soylemleri ile feto ye yeteri kadar can suyu veriyor. Hatta en son yaptigi ulke guvensiz aciklamasi bu anayasa gayri mesru demesi 15 tmmuz gecesine kontrollu darbe demesi ile yeteri kadar halt ediyor.. Umarim chp bir gun ulusalci sahiplerinin tekrar eline gecer.. Tanrukullarina falan kapiyi gosterirler..

He kardeş he

Kılıçdaoğlu' yeni projesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Yav niye bu adamdan bu kadar korkuyorsunuz?

Korkmak mi? Gulmekten bir sure yazamadim.

Son "ulkemizde guvenlik yok,turist gelmesin" cikisiyla, ulkesine teroristten daha fazla zarar verdigi icin artik nefret ettigimiz biridir.

• forumu kullanıcısına yanıt
    Kontrollu darbe guvensiz ulke gayrimesru anayasa kelimeleri ona soylettiriliyor.. Kizma kemala ir kulu.

Sende bu aralar sagdan git bence sol taraf hendek hainlik lafini bilmezlik dolu..

• Bereket versin, blok arsivimizi genişlettik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.