Şimdi Ara

**KIL DÖNMESİ AMELİYATI OLANLAR** (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.448
Cevap
68
Favori
887.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar abiler sanırım bende de aynı hastalık baş gösterdi
    ben şu an 23 yaşımdayım ve üniversite öğrencisiyim 2-3 sene önceden ufak bir sorunum vardı yani sorun dediğim de sert bir zeminde mekik çekerken kuyruk sokumum acıyordu
    bunu yazdım çünkü yukarda bir arkadaş bu şikayetle doktora gitmiş ve kıl dönmesi teşisi konulmuş
    neyse geçen hafta kuyruk sokumu civarında bir şişlik bir ağrı oluştu dedim heralde sivilce var sıkmaya çalışıyorum belime hatta bacaklarıma kadar ağrıyor falan neyse çiban bu heralde dedim hiç ellemedim birkaç güne geçti 2-3 gün sonra yine aynı şikayet bu sefer çamaşırımda kan gördüm heralde kaşırken falan tahriş ettim dedim çünkü arada kaşınıyordu
    neyse ha geçer ha geçer derken yaklaşık 4-5 gündür bu şikayetim devam ediyor sonra yurtta oda arkadaşım aynı zamanda çocukluk arkadaşıma gösterdim burayı baktı sivilce gibi bişey falan dedi kıl dönmesi olmasın dedim bir baktık şekli de aynı yeri de bildiğiniz üzere aynı :S şimdi acaba benim hastalık nezamandır var benim şikayetim 2 haftalık ama hastalık daha önceden de var mıydı acaba

ayrıca ben ameliyattan falan korkmuyorum ama ameliyat sonrasından çok endişeleniyorum malum kimisi 6-7 aydır normale dönemedim falan diyor ben öğrenciyim 1 ay boyunca yüz üstü yatma gibi bir şansım zaten hiç yok derslerim var yazın olayım dicem yazın yaz okulu staj bilmemne yine öyle bir boşluğum yok zaten 2 hafta önce spora yazıldım 1 ton para verdim 7 ay orası sürecek ama burada herkes ertelemeyin sonra daha kötü olur falan diyor birtanesi baklava dilimi kadar parça çıkardılar falan demiş

ne yapsam bilemedim şuan ailemin de haberi yok sadece kız arkadaşımla oda arkadaşım biliyorlar

ayrıca kanamadan başka hiçbir şikayetim yok ellemediğim sürece acıma ağrı oturmada sorun falan yaratmıyor

ne yapsam bilemedim ya :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

ya arkadaşlar abiler sanırım bende de aynı hastalık baş gösterdi
    ben şu an 23 yaşımdayım ve üniversite öğrencisiyim 2-3 sene önceden ufak bir sorunum vardı yani sorun dediğim de sert bir zeminde mekik çekerken kuyruk sokumum acıyordu
    bunu yazdım çünkü yukarda bir arkadaş bu şikayetle doktora gitmiş ve kıl dönmesi teşisi konulmuş
    neyse geçen hafta kuyruk sokumu civarında bir şişlik bir ağrı oluştu dedim heralde sivilce var sıkmaya çalışıyorum belime hatta bacaklarıma kadar ağrıyor falan neyse çiban bu heralde dedim hiç ellemedim birkaç güne geçti 2-3 gün sonra yine aynı şikayet bu sefer çamaşırımda kan gördüm heralde kaşırken falan tahriş ettim dedim çünkü arada kaşınıyordu
    neyse ha geçer ha geçer derken yaklaşık 4-5 gündür bu şikayetim devam ediyor sonra yurtta oda arkadaşım aynı zamanda çocukluk arkadaşıma gösterdim burayı baktı sivilce gibi bişey falan dedi kıl dönmesi olmasın dedim bir baktık şekli de aynı yeri de bildiğiniz üzere aynı :S şimdi acaba benim hastalık nezamandır var benim şikayetim 2 haftalık ama hastalık daha önceden de var mıydı acaba

ayrıca ben ameliyattan falan korkmuyorum ama ameliyat sonrasından çok endişeleniyorum malum kimisi 6-7 aydır normale dönemedim falan diyor ben öğrenciyim 1 ay boyunca yüz üstü yatma gibi bir şansım zaten hiç yok derslerim var yazın olayım dicem yazın yaz okulu staj bilmemne yine öyle bir boşluğum yok zaten 2 hafta önce spora yazıldım 1 ton para verdim 7 ay orası sürecek ama burada herkes ertelemeyin sonra daha kötü olur falan diyor birtanesi baklava dilimi kadar parça çıkardılar falan demiş

ne yapsam bilemedim şuan ailemin de haberi yok sadece kız arkadaşımla oda arkadaşım biliyorlar

ayrıca kanamadan başka hiçbir şikayetim yok ellemediğim sürece acıma ağrı oturmada sorun falan yaratmıyor

ne yapsam bilemedim ya :S

öncelikle geçmiiş olsun kardesim....

belirtiler yüksek ihtimal kıl dönmesi yönünde , kaşıntı agrı akıntı sislik bu rahatsızlıgın belirtisi...
    hastalık önceden oluşuyor en son belirtilerini bu şekilde verir... ama bazı insanların dedigi gibi kılın içeride büyüyüp seni sarması büyümesi gibi bir şey yok sadece içerideki kist bölgesi büyüyor ...

şöyle kuyruk sokumunun orada kılların girdigi bir delik vardır bunu sen göremessin ama cerrahlar tesipt ediyor bu kıllar pamukcuklar burada toplanıyor içeriye girip kist gibi bir şey oluşturuyor ve o sivilce deidigin yer BACA şeklinde adlandırılıyor doktorlar tarafından. oradan akıntı gelir kan irin vs tarzında tabi bu ileri safhalarda daha sık oluyor
    hastalık kuyruk sokumu kesiminde oluyor zaten... bende de öyle olmuştu ve bende akıntı agrı hiç bir şey yoktu...

şimdi sana tavsiyem kuyruk sokumu bölgeni kıl dökücü krem le temizle ve yapabiliyorsan 2 günde 1 duş al kuyruk sokumu kemiğinin bittigi yer ve taret bölgene olan YARIK kısmını nemli bırakma hiç bir zaman... içerideki kısım mutlaka cerrahi bir müdahele ile alınmalı yoksa vucut onu yok etmiyor kendi DNA sını taşıdıgı için sanırım yabancı bir şey algılamıyor ve yok etmiyor o kist li bölgeyi... normalde affetmez :) kist diyorum çünkü benden alınan parcalar bembeyaz acayip bir şeylerdi kıl bekliyordum garip bir şey cıkmıştı

ameliyattan korkma ben 13 sene önce oldum ameliyat şimdi bayagı bir ilerlemiş tıp fenol vs yöntemlerden bahsediyor arkadaslar ankarada bir doktor varmış birde 20 dk da işi bitiriyormuş forumda var oku istersen...

birde bir arkadas ısırgan otuyla tedavi etmeyi deniyordu rahatlattı iltihabı akıttı vs diyordu ama içerideki o bölge cıkmadan olmuyor maalesef....
    diyelim çarşamba ameliyat oldun 1 gün hastane kaldın diyelim cuma günü evdesin bir sonraki çarsamba normale dönersin sonra dikişlerini alırlar..... tıp ilerledi daha kısa zamanda halleden doktorlarda var araştır derim geçmiş olsun

ben de artık kıl dönmesi olduğundan 100% eminim elimle de ellediğim zaman içerde birşeyler olduğunu hissediyorum ve dediğiniz gibi irin ve kan akıyor o bölgeden geçen pantolonuma bile çıkmış ufak ta olsa :S artık kadın pedi kullancam nerdeyse

valla sende birşey yokken ameliyat olduysan beni hayli hayli sokarlar ameliyata ağrı ellemediğim sürece bende de yok ama akıntı ve bazen kaşıntı oluyor akıntı olmasa yine dert etmicem ama sinirim bozuluyor :S

kıl dökücü krem sorun değil hallederim 2 günde 1 değil her gün duş alıyorum istisnasız

youtube da videolarını izledim doktor sizin de tarif ettiğiniz gibi beyaz böyle tavuğun derisine benzer ufak birşey çıkardı adamın içinden ama onu çıkardıktan sonra o yaranın içini deşer gibi neşteri nasıl saplıyor patır kütür valla içim cız etti daha fazla izleyemedim :S

ameliyattan korkmuyorum ama ameliyat sonrasındaki zorluklarından korkuyorum malum okul sınav zamanı yazın desem yaz okulu staj...

birde yukarda da belirttiğim gibi vücut geliştirmeye başladım büyük bir azimle ayıptır söylemesi 1000 lira verdim ona şimdi 1 gün gitmesem içim acıyor 2 hafta gitmemek hem içimi acıtır hemde soğumama neden olur bunca gittiğim de heba olur :S

bu başlığın tüm sayfalarını okudum ama fenol tedavisi falan olanlar illaki tekrarladığını yazıyorlar bazıları açık tip operasyon geçirip içini tamamen oydurmalarına ramen yine hastalığın baş gösterdiğini söylüyorlar valla ne yapacağımı bilemedim :S

en azından önümüzdeki yazı geçirsem falan ne kadar büyür ki acaba ben en iyisi bikaç doktora görüneyim :S

ya bide sırtımda ensemde falan numunelik 1 tane kıl arasanız bulamazsınız saçlarım bile sürekli 3 numaradır nasıl buldu bu hastalık beni anlayamadım neyse Allah beterinden saklasın diyelim size de geçmiş olsun önerileriniz için tekrardan çok teşekkürler...
  • cobra41 C kullanıcısına yanıt
    kardesim ameliyat olmadan zaten içerideki o beyaz kist düzelmiyor yani onu almaları gerek illaki... ben prof. a ameliyat olmuştum bana söyledigi halk kıl diye biliyor ama vucut bunu kendisi yapıyor genetik de olabilir demişti...annem bana hamileyken onda varmış ve bana geçti yani aslında pek kıllarla alakası yok demişlerdi bana...

içeriden portakal büyüklügünde bir şey almışlardı ve yanında da yavru gibi şeyleri vardı bende ...bu benden mi cıktı diye düşünümüştüm ama benden cıkmış :)
    27 dikiş atmışlardı

youtube daki ufak cıkmış daha büyük olanlar var :) onu patolojiye yolluyorlar bakıyorlar nedir diye...

vucut geliştirmeyi ne yapıcaksın boş ver ..bayanlar vucut değil paraya bakar bunu unutma :)

önümüzdeki yazı bekleme bence havalar serinken git operasyonu geçir derim.. bekleyince iltihap akar koku olabilir etrafını rahatsız edersin cok bu da sosyal anlamda zora sokar seni ... bekledikçe içerideki oyulacak kısım 2cm se 3 - 4 cm e cıkar yani o tavuk etisi gibi dedidin şey biraz daha büyüyor öyle hesap et olayı...

bende kumral biriyim kıl yok sırtta ve kasa bölgemde de kıl yok :) okadar tanıdıgım var adamların sırtta gögüste kıl var kazak giymiş gibi o adamların kasa bölgelerini düşün birde onlarda olmuyor bizde oluyor... ama bunlar basit şeyler Allah beterinden korusun geçenlerde bir arkadasımda cigerinde tümör gibi bir şey cıktı tesadüfen bir tahlil de anladılar... şimdi bizim bu rahatsızlıklarımız basit şeyler alınıp dikiş atılıp geçiyor Allah beterinden korusun

o bölgeyi mutlaka kıl dökücü krem le temizle kardesim ben hala yaparım senede 1 sefer alışkanlık oldu ve o bölgeyi asla nemli bırakma terli bırakma tünel denilen kısmı unutma

Orijinalden alıntı: ironss41

kardesim ameliyat olmadan zaten içerideki o beyaz kist düzelmiyor yani onu almaları gerek illaki... ben prof. a ameliyat olmuştum bana söyledigi halk kıl diye biliyor ama vucut bunu kendisi yapıyor genetik de olabilir demişti...annem bana hamileyken onda varmış ve bana geçti yani aslında pek kıllarla alakası yok demişlerdi bana...

içeriden portakal büyüklügünde bir şey almışlardı ve yanında da yavru gibi şeyleri vardı bende ...bu benden mi cıktı diye düşünümüştüm ama benden cıkmış :)
    27 dikiş atmışlardı

youtube daki ufak cıkmış daha büyük olanlar var :) onu patolojiye yolluyorlar bakıyorlar nedir diye...

vucut geliştirmeyi ne yapıcaksın boş ver ..bayanlar vucut değil paraya bakar bunu unutma :)

önümüzdeki yazı bekleme bence havalar serinken git operasyonu geçir derim.. bekleyince iltihap akar koku olabilir etrafını rahatsız edersin cok bu da sosyal anlamda zora sokar seni ... bekledikçe içerideki oyulacak kısım 2cm se 3 - 4 cm e cıkar yani o tavuk etisi gibi dedidin şey biraz daha büyüyor öyle hesap et olayı...

bende kumral biriyim kıl yok sırtta ve kasa bölgemde de kıl yok :) okadar tanıdıgım var adamların sırtta gögüste kıl var kazak giymiş gibi o adamların kasa bölgelerini düşün birde onlarda olmuyor bizde oluyor... ama bunlar basit şeyler Allah beterinden korusun geçenlerde bir arkadasımda cigerinde tümör gibi bir şey cıktı tesadüfen bir tahlil de anladılar... şimdi bizim bu rahatsızlıklarımız basit şeyler alınıp dikiş atılıp geçiyor Allah beterinden korusun

o bölgeyi mutlaka kıl dökücü krem le temizle kardesim ben hala yaparım senede 1 sefer alışkanlık oldu ve o bölgeyi asla nemli bırakma terli bırakma tünel denilen kısmı unutma

abi nereye baksam ameliyat olunması şart diyor ben de ameliyat konusunda rahatsız değilim sadece ameliyat sonrası en sıkıntısız ve en çabuk iyileşen hangisi onu kestirmeye çalışıyorum

abi portakal büyüklüğünde bişey ne demek ya dışarıdan dokunduğunda veya bakmayla bu kadar büyük birşey gözüküyor muydu ? ben aynadan bakıyorum da bende sivilce gibi birşey var bide ellediğim zaman yaranın biraz üzerinde ufak bi sertlik var yani inşallah bende portakal büyüklüğünde birşey yoktur ya 27 dikişi kaldıramam ben bunun izi var iyileşmesi var off of

abi vücut geliştirmeyi kızlar için yapmıyorum yahu zaten 3 senedir çıktığım ciddi düşündüğüm kız arkadaşım var ama önceden normal kilonun biraz üzerindeydim sonra kiloların çoğunu verdim ama göbek bölgesinde falan az biraz sarkma var hem onu yok edeyim hemde biraz kolları kalınlaştırayım istiyorum tabi ne de olsa bu da bi spor zinde olmak için uğraşıyorum :D

evet abi haklısın bekletmek çare olmamakla beraber işleri de zorlaştırıyor o yüzden biran önce olmak lazım bu ameliyatı sonra da hızlı bir şekilde toparlanırım inşallah

yarın İzmit'te özel bir hastaneye gidiyorum normalde İstanbul'da okuyorum ama bu iş için buraya geldim tanıdık doktor falan var buraya bir görüncem sonra önümüzdeki hafta içi çapaya gidecek orada okuyan arkadaşlarım var hocalarından rica edecekler bir görüneceğim ona da artık ne diyecekler çok merak ediyorum inşallah içimdeki ufak bir şeydir de 2-3 cm le kurtarırız

birde içinizdeki cismin büyüklüğünü ultrason veya röntgen çekip bakıyorlar mı yoksa direk tam takır kuru bakır ne çıkarsa bahtımıza deyip girişiyorlar mı yani çıkacak cismin büyüklüğünü ameliyat öncesinden öğrenebiliyor muyuz ?
    sen de benim ki gibi büyük olmas belki kardesim korkma yani,,, bende ufak sivilceydi yara vs hiç bir şey yoktu ama içeriden cıkarmışlar bir de yanında yavruları varmış etraftan temizlemişler o yüzden 27 dikiş atmıştı prof... actık gördügümüzü temizledik ilerledik gördük temizledik demişti adam... ama benim tampon haritaya dönmüştü 12 13 gün içinde geçmişti ama dikişleri aldırdım 2 hafta sonra biitmişti olay ama dediigim gibi ben ameliyat olalı bayagı oldu şimdi teknoloji bayagı gelişti mutlaka daha basit yöntemler de vardır.

yeni teknolojide yapıyyorlar mı bilmiyorum.bir kaç kişiye baktıklarını biliyorum ama ultrason du sanırım...doktor karar verir ona zaten cerrahlar görünce anlıyorlar

içinden büyük bir şey de alsalar sen hissetmiyorsun içeriden büyük bir şey alsalar bile orası kapanıyor ne yapıyorlar bilmiyorum ama kapanıyor o konularda merag etme

direk aldırıp kurtuluyorsun iş bitiyor... forumda bak ankara da egzos cu lakaplı bir doktor varmış googladan arat o adamı cok övüyorlardı 20 dk da bitiriyor işi diyorlardı... sonradan tekrar ediyor mu onu bilmiyorum ama gidenlerin yazdıgı bölgeye local anestezi uygulayıp cat cut işi bitiyor muş adam deli diyenlerde vardı bir araştır nette senin tanıdgın doktora görün

sen de benim ki gibi büyük olmas belki kardesim korkma yani,,, bende ufak sivilceydi yara vs hiç bir şey yoktu ama içeriden cıkarmışlar bir de yanında yavruları varmış etraftan temizlemişler o yüzden 27 dikiş atmıştı prof... actık gördügümüzü temizledik ilerledik gördük temizledik demişti adam... ama benim tampon haritaya dönmüştü 12 13 gün içinde geçmişti ama dikişleri aldırdım 2 hafta sonra biitmişti olay ama dediigim gibi ben ameliyat olalı bayagı oldu şimdi teknoloji bayagı gelişti mutlaka daha basit yöntemler de vardır.

yeni teknolojide yapıyyorlar mı bilmiyorum.bir kaç kişiye baktıklarını biliyorum ama ultrason du sanırım...doktor karar verir ona zaten cerrahlar görünce anlıyorlar

içinden büyük bir şey de alsalar sen hissetmiyorsun içeriden büyük bir şey alsalar bile orası kapanıyor ne yapıyorlar bilmiyorum ama kapanıyor o konularda merag etme

direk aldırıp kurtuluyorsun iş bitiyor... forumda bak ankara da egzos cu lakaplı bir doktor varmış googladan arat o adamı cok övüyorlardı 20 dk da bitiriyor işi diyorlardı... sonradan tekrar ediyor mu onu bilmiyorum ama gidenlerin yazdıgı bölgeye local anestezi uygulayıp cat cut işi bitiyor muş adam deli diyenlerde vardı bir araştır nette senin tanıdgın doktora görün

abi ctesi günü doktora gittim adam baktı benim tampona benim farkettiğim yaranın yaklaşık 4 cm kaar altında da bir nokta varmış büyük ihtimalle oradan girmiş kıl

yani 4-5 cm lik yeri kesecez içerden kapsülü çıkartçaz dedi açık yöntem vra yarı kapalı yöntem var bide tam kapalı yöntem var sen hangisini istersen dedi tam kapalıda 2 hafta dikkat edersin sonra normak hayatına dönersin dedi çok büyük değil şuan sadece akıntı yapabilir dedi ama yaza kadar bekle istersen okulun bitsin stajını tatilini yap yeni dönem başlamasına yakınken gel yaparız 1 hafta istirahat edersin 1 hafta da dikkat edersin yani toplamda 2 haftada iyileşirsin dedi bakalım söylediği gibi yaza olucam inşallah ameliyatı

flap yöntemine gerek yok onu çok doku kaybı olacaksa yapıyoruz sende çok küçük değil ama büyük de değil ortalama bişey alırız geçiriz dedi

tekrar nüksetme konusunda da ameliyattan sonra yara iyileşene kadar yara etrafının temizliği çok önemli dedi çünkü yara iyileşmeden yanında kıl oluşursa ve bu yaraya değerse ok gibi saplanır ve yeniden hastalık nükseder dedi 2 hafta boyunca oradaki doku sertleşene kadar çevresi temiz ve nemden uzak tutulursa nüksetme ihtimali çok küçüktür dedi tabi şimdi sende diyelim 4 cm lik yerde kapsül var ama biz bunu aldıktan sonra yukarısına da aşağısına da gidip oraları da araştırırsak bu bi dişim çürüdü diye bütün dişleri çekmek gibi bişey olur falan dedi yani sadece 4 cm yi kesip alacak heralde bilmiyorum ameliyat zamanı tekrar kontrol edilecek

şuan akıntı var ve sinir oluyorum çamaşırımda sürekli leke oluşuyor deli oluyorum şunu kurutmaya çalışçam bakalım merhemler ve ilaçlarla şimdilik tek temennim bu

size de yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim
    geçmiş olsun kardesim söyledigim gibi kıl bir yerden giriyor tünelden sonra sivilcenin yani akıntının oldugu yerde BACA diyorlar oraya... giriş bölgesini sanırım kapatıyorlar bacanın içindeki KİST li bölgeyi de alıyorlar o kadar...
    ben komple kapalı olmuştum kardesim 2 hafta sürmüştü düzelmesi önceki msj ımda da belirtmiştim zaten... 2 hafta yatıyorsun sonra dikişleri alıyorlar tekrar nüks etmesi düşük demişlerdi banada Allaha şükür sorunum yok 12 13 seneden beri...

cerrah adam affetmez zaten direk alıyorlar kardesim kesip biçer cerrahlar :)
    doktora sordun mu sen ultrason olayını ??? röntgen vs görebiliyor lar mı ???

akıntı için kara merhem var o bütün iltihabı akıtıyor diyorlar
    bir de ısırgan otu lapası yapıyorlar bölgeye tülbentle uyguluyorlar yarayı kurutuyor oda araştır istersen yararını gören var

bana da doktor işte 2 haftada normal hayata dönersin dedi ben de kapalı olcam heralde... Genel cerrahtı konuştuğum kişi tüm detaylarını anlattı ultrason vs bahsetmedi ama boyalı bir sıvı enjekte ediyoruz sonra bütün kapsülü dolduruyor o sıvı böylece kapsülün nereden başlayıp nerede bittiğini kestiriyoruz dedi ona göre hareket ediyoruz dedi
    millet uzaya gidiyor bizimkiler hala sıvı enjekte edip görmeye calısıyorlar :) yapsana kardesim bir ilaç içerideki kist ti parcalasın hala kesip biçme olayı :)

2 haftada normale dönersin zaten ameliyat olana kadar ne ameliyatta ne de ondan sonra bir acı yok sadece yüzükpyun yatıcaksın birde büyük wc ye cıkarken zor olur taret almak vs onun dışında bir şey yok kardesim

millet uzaya gidiyor bizimkiler hala sıvı enjekte edip görmeye calısıyorlar :) yapsana kardesim bir ilaç içerideki kist ti parcalasın hala kesip biçme olayı :)

2 haftada normale dönersin zaten ameliyat olana kadar ne ameliyatta ne de ondan sonra bir acı yok sadece yüzükpyun yatıcaksın birde büyük wc ye cıkarken zor olur taret almak vs onun dışında bir şey yok kardesim

bakalım abi ya olalım ameliyatı kurtulalım biran önce :D
    dediğin gibi millet uzaya çıktı bizim gençlik hala sigaranın külünü düşürmeden sonuna kadar içebilmenin derdinde :D böyle olunca ilerleme milim milim oluyor :D
    sen karamerhem ve ısırgan otunu araştır derim ameliyat olana kadar...en azından iltihap gider
    ısırgan otu kullanırsan ameliyattan vazgeçme sakın :) iyi geliyor diyyorlar içertiden kılları döküyormuş... nettte yaz cıkıyor krdesim
  • 2008 yılında floryada medicalart isminde bir yerde oldum bende.20 dk felan sürmüştü.dikiÅŸler kendisi attı.doktorun dediÄŸi,gibiilk hafta kanama oldu.ondan sonra düzeldi.doktorun tavsiyesine göre her tuvalet den sonra kuyruk sokumu kısmını siliyorum ve düzenli olarak bölgeye traÅŸ bıçağı ile alıyorum
    Şu. Zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • arkadaşlar benim göbekte kıl dönmesi var sanırım. ilk zamanlar iltihap geliyordu ve dehset derecede kötü kokuyordu.Bir ara göbegin üzerinde ufak bir kıl parcası gördüm onu cekip alıyım derken hepsi aynı boyda üst üste birikmiş bir kıl parcası cıktı etin içinden.
    Hepsi aynı boyda olduguna göre sanırım içerde bir yerde uzayıp belli bir süre sonra kendini bırakıyor diye düşünüyorum.Şu anda ise eğişip kalkmalarda hafif bir batma hissediyorum ama 2 haftadır karın bölgemde değişik ağrılar hissediyorum.Yani ağrı sanki sürekli dolanıyor bir sağda oluyor bi solda.Hatta bi ara çok şiddetli bir ağrı yaşadım gece acile gittim.Muayene sonrası doktor apandist olabilir ama önce tahlilleri yaptır dedi,tabi ben ağrım hafif dindiği için tahlilleride olmadım şu anda o ağrıdan eser yok.acaba diyorum bu kıl dönmesinin vermiş oldugu bir sancımı ?

velhasıl yaklaşık olarak 2-3 yıldır kıl dönmesinden şüpeleniyorum ve hala herhangi bir doktara görünmedim göbeğinde kıl dönmesi olan varmı ? ameliyat olan varmı ? tecrübelerinizi yazarsanız cok sevinirim kardeşler..

ama tamponda kıl dönmesi olacagına göbekte olması avantaj tır her zman ve tampona göre göbekten kıl dönmesi operasyonu daha basittir

göbekte kıl dönmesi oluyor
    hemen bir doktora git göster içeriden akıntı geliyorsa kıl dönmesidir...
    ama tamponda kıl dönmesi olacagına göbekte olması avantaj tır her zman ve tampona göre göbekten kıl dönmesi operasyonu daha basittir

Gidiyim gitmesinede işte gitmeden önce bi tecrübe ediniyim diyorum başına böyle bir hastalık gelen varmı yada ameliyatını olan varmı.Göbek sonucta bu orayı ne kadar kesicekler,ağrısı ne kadar sürecek,kaç gün yatırır vs. gibi şeyleri merak ediyorum.En nihayetinde gidicem ama işte önce bi öğreniyim diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahmacuN38 -- 19 Mart 2014; 10:56:22 >
  • Arkadaşlar merhaba, ben kapalı yöntemle ameliyat oldum 15. gün dikişler alınınca içi kan toplamış yara yerim komple geri açıldı ve alan çok büyüktü, 75 gün oluyor dikişler alınalı ve açık yara tedavisine her gün pansumana devam ediyorum doktor 1-2 ayı daha var dedi, işe fln da başvurmuyorum hep evdeyim dikkat ediyorum çok sıkıldım korkuyorum da, ailemin yanında değil de başka şehirlerde iş arıyacam bu halimle gitsem işe fln sıkıntı çıkar mı ki yoksa 2 ay daha mı beklesem evde :(( bi kaç fırsat var bu aralar işle ilgili denesem mi şansımı ?

Bir de açık yöntemle tedavi olan arkadaşlar yara yeriniz de kocaman iz kalıyor mu ? Sonradan ağrı sızı oluyor mu o bölgede otururken fln ?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.