G

Teğmen
05 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar,

2017 yılında vatanbilgisayardan AOC AGON AG241QX 144 hz adaptive sync gaming monitör satın aldım. Aldığım zaman bana bu monitörün nvidia gsync desteklemediği amd ekran kartlarıyla freesync desteklediğini söylemişlerdi. Ben de önemsiz diyip GTX 1070 ekran kartı almıştım. bugün nvidia driver güncelledim ve bi baktım monitörüm parantez içinde (gsync) yazıyor.

Şimdi monitöre güncelleme falan mı geldi ? yoksa gsync hala desteklemiyor mu ? Bugün bu monitörü almak istediğimde satan sitelerde "AOC 23.8" AGON AG241QX 144Hz 1ms 2K G-sync/FreeSync Gaming Monitör" şeklinde satılıyor aynı ürün. Yeni üretim monitörlerde YONGA değiştirip hem amd hem nvidia destekler hale mi geldiler ? Böyleyse eğer benim 2017 üretimi aldığım monitör hala gsync desteklemiyordur değil mi ?

Merhaba yeni bir sistem kurdum ve arkada age of empires oyunu açıkken CPU sıcaklığı 59C %76load ile oluyor. Sıvı soğutma takmıştım sürekli çalışıyor. Böle küçük bir oyunda bile bu fan sesi ben çok rahatsız etmeye başladı.
Bu sıvı soğutma sürekli neden çalışıyor böle ageof açıkken

Sorun mu var sizce napmalıyım ?

sistemim:
İ7 7700K
Gigabyte ga-z270x 3466 mhz oc gaming 7
gskill trident z 2x8 gb 3000 mhz
Wd harddisk 1 tb
Xigmatek 240mm sıvı soğutma sistemi
Cooler master masterbox 5t kasa
Xigmatek 80plus 750w güç kaynağı
asus rog xtrix gtx 1070 8OC
Merhaba iyi bir kasa toplamak için vatana gittim ve çalışan yardımcı olarak bir sistem kurdu, şu olmamış onun yerime şunu al dediğiniz parça var mı ?

İ7 7700K 1349 tl +kdv
Gigabyte ga-z270x 3466 mhz oc 847 tl +kdv
gskill 2x8 gb riphaws kırmızı 3000 mhz dual kit ram 549tl+kdv
Wd harddisk 1 tb 193tl+kdv
Xigmatek 240mm sıvı soğutma sistemi 289tl+kdv
Cooler master mastercase maker 5t kasa 1047tl+kdv
Xigmatek 80plus 1050w güç kaynağı 564tl+kdv

En çok ekran kartında takıldım yardım eder misiniz ? Başka öneri olabilir mi bunun yerine ? Msi asus gibi ?
Zotac gtx1070 icestorm 8gb dx12 ekran kartı 2121tl +kdv

Bir de 144 hz monitor istiyorum var mı yardım ? 27 inch isteğim ama g sync olmuyor galba çok pahalı o yüzden 24 inch mi almalıyım ?
Merhaba arkadaşlar,

Evime superonline yalın internet bağlattım ve laptop ile bağlanıyorum. Utorrent ve bittorent programlarıyla torrent indirmek istiyorum.

VPN kurup premium üyeliğimle kickass.to torrent sitesinden (yasaklı site vpn kurmadan girilmiyor) bolca seede sahip güncel dizilerin torrentlerini indirmek istediğimde 300-400 kb/s ile indirebiliyorum fakat VPN'i kapatıp kendi IP ile indirmek istediğimde torrent inmiyor. eztv sitesinden de indirmek istediğimde kendi IP'm ile indiremiyorum ne zaman ki vpn ile almanya üzerinden mesela bağlansam çatır çatır indiriyor.

Bunun çözümü nedir neden indiremiyorum kendi IP'm ile ?
Merhabalar, sorunum kısaca şu şekilde.

2011 yılının nisan ayında Bimeks internet mağazsından ASUS N53 SN- SZ024V marka laptop aldım. 16 ay geçti üzerinden ve şarj giriş soketinde sorun oldu şarj etmemeye başlayınca garantiye verdim, 12 iş günü sonra asus servisi ürününüzün değişimi onaylanmıştır geri kalan parçaları getirin dedi.

Şimdi sıkıntı burada başlıyor, ben bu laptobu o zaman 1925 tl ye aldım. Özellikleri kısaca,

i7 - 2630 işlemci ( kendine ait intel ekran kartı var )
2 gb 550m nvidia ekran kartı
4 gb 1333 ram
500 gb hard disk
1920 1080 full hd ekran
bir de ses sistemi bang and olufsen ( ne kadar kaliteli olduğunu biliyorsunuzdur )

Şimdi bimekste aynı ürün satılmıyor. Aynı ürünün kodu farklı olanı satılıyor arada şöyle farklar var,
6 gb ram
750 gb hard disk
ekran kartı ise benimkinin düşük modeli olan 540m nvidia.

bu laptobun fiyatı 2250 civarı bir şey.

Yani kısacası 16 ay geçmesine rağmen iade edilen parayla daha düşük özellikli olanını bile alamıyorum. !!!!

Bu durum çok moralimi bozmuştu. Sonra internette gezinirken pcdepo.com sitesinde, asusun yeni N serilerinden N56 serilerini gördüm, hem 3. nesil işletim sistemli hem de IVYBRİDGE teknolojisine sahip. Ses sistemi keza yine bang and olufsene ait. Çok hoşuma gitti ve FREEDOS ile 2040 tl civarına satılıyor, özellikleri ise,

i7-3610Q
nvidia 2gb 630m
4 gb 1600 ram
750 gb 7200 rpm hard disk
1920-1080 full hd mat ekran
vs

gidiyor. bir de bunun windowslusu var o da 2350 tl civarına satılıyor. ( 6 gb ram e sahip )

Şimdi arkadaşlar cebimden çok para koyacak durumum yok, ben ne yapmalıyım ???

Bimeksten ne gibi bir talepte bulunmam doğru olur ? Parayı alırsam ne yapayım ? pcdepo.com sitesine güvenilir mi ? ya da teknosa.com da n56 serisinin daha iyi bir modeli var ( 2800 tl fiyatı var ) oradan indirimimi kovalıyayım ? (turuncu indirim olsa %25 o zaman 2100e denk geliyor o pc, zira teknosa daha güvenilir gibi pcdepo'ya göre)
Hakkında
Forum İmzası:
Asus N53S
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 121
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 725 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.