Şimdi Ara

Kığılı slim fit takım elbise 206lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• %65 polyester %35 vizkoz
  • Kumaş mühendisleri iş başında
  • Yerli plastikten üretmişler..
  • https://www.kigili.com/outlet-takim-elbise/

Smokinler 199 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke ürünün kumaş oranlarına görede filtreleme yapabilsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krep -- 8 Kasım 2018; 8:47:53 >
  • 182 kişi inceliyormuş şuanda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 64-6
    asla ucuza bulamayacağım bir beden
    Kığılı slim fit takım elbise 206lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyKalDa -- 8 Kasım 2018; 9:5:15 >
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    Hocam pek anlamamda içindeki ürünlerin oranı nasıl olmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • danner kullanıcısına yanıt
    %50 veya üzeri pamuk veya yün tercih edilmeli benim kanaatim. çok yüksek oranda doğallıkta ütüye problem teşkil eder. yüksek oranda polyester terletiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayna gibi parlarsınız bunla karşıdan gelirken.

• ben aldım iyi değil biraz fazla para verin iyi bi şey alın.
  • hiç unutmam sınıfta soba yanıyor köyde öğretmenlik yapıyorum arkadaş geldi sobaya yakın oturdu bacak bacak üstüne attı atar atmaz pantolonu sıcaktan büzüştü ben koptum o anda kaça kaça gitti
  • Mukavva alın daha iyi.
  • Cacharel’den 300-400₺’ye %100 yün takım alabildikten sonra bu tarz markaların polyester takımlarına 50₺ bile vermem!

• 5 kuruş etmez.Hiç alma daha iyi
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    Cacharel mağazadan mı internetten mi o fiyatı buluyorsunuz hocam taktik verir misiniz :D

Ayrıca almayı düşünen arkadaşlar için: Floransa kalıbın bilgilerine göz gezdirsinler siteden. Dropları kısa ayrıca slim fitten daha dar kesimi. Bana slimde 48 olurken bu kesimin 48'inde pantolonu kapatamamıştım denediğimde. Daha çok, kısa boylu ve zayıf kişilere uygun bu kesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bongo47 -- 9 Kasım 2018; 7:55:36 >
  • Hm’den baya uyguna yüzde yüz yün/pamuk/keten takımlar bulabilirsiniz. Premium quality sınıfı çok iyi. Bu takımı da aldım ben gayet güzel fiyatına göre. Kiğılı mağazasına gidip ücretsiz paçalarını belini yaptırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bongo47

Cacharel mağazadan mı internetten mi o fiyatı buluyorsunuz hocam taktik verir misiniz :D

Ayrıca almayı düşünen arkadaşlar için: Floransa kalıbın bilgilerine göz gezdirsinler siteden. Dropları kısa ayrıca slim fitten daha dar kesimi. Bana slimde 48 olurken bu kesimin 48'inde pantolonu kapatamamıştım denediğimde. Daha çok, kısa boylu ve zayıf kişilere uygun bu kesim.
    54/6 slim giydiğim için kalıp sorunum olmuyor. O yüzden de internet kampanyalarını kaçırmıyorum. 1 Ocak günü de mağazalarında sezonun son indirim oranı olan 50+20’yi yapıyorlar. Ama outlet sekmesine düşen ürünlerde daha da artabiliyor bu oran. Onları da sadece mobil uygulama ya da web mağazasından uyguna alabiliyorsunuz.

%100 yün trikoları 50₺, takımları 300-400₺’ye, çift taraflı kaz tüyü montu 500₺’ye, yün paltoyu 450₺’ye aldığımı biliyorum.

Bi de yakın olanlar viaport’taki outlet mağazasına mutlaka ama mutlaka arada baksınlar. Çok uyguna ürünler olabiliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.