Şimdi Ara

Kiğılı'dan 3 Al 2 Öde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az önce gördüm kiğılı 3 al 2 öde diye kampanya yapmış özellikle sweatshirtler 40 liradan başlıyor ihtiyacı olanlar bakabilir

https://www.kigili.com/3al-2ode

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent_1907 -- 9 Mart 2016; 16:20:00 >

• Kığılı pismanliktir, kalitesiz ve müşteri memnuniyeti sifir olan bir firma. Parami iki haftada zor bela iade ettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım elbise aldım paçasını yaptırdıktan sonra defolu olduğunu anladım. Yarın aynı modelini getireceğiz dediler. 5 gün sonra anca geldi. Gelen takım elbisede farklı bir modeldi. İademi istedim.
  • 5 al 1 öde anca kurtarır
  • 500 etiket koyup %70 indirimli 150 ye ürün satan bi zihniyet nasıl hala batmadı, şaşıyorum. ederi için %85 falan yapsa anca gerçekçi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 3 sweat 1 de triko almıştım abdullah kığılı (güya kaliteli ürün markası ) hepsi göbek altı seviyeden deforme olup tüylendi 400 tl etiket var idi sweat lerin üzerinde 250 tl de triko ama ürünler tırt çıktı yüzde 76 indirim ile almıştım ,bir daha çorap bile almam Abdullah kığılı dan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 al 2 öde güzel. mağazalardaki indirime ek 3 al 2 öde güzel oldu.. artı bir tüyo vereyim siparişinizi yaptıktan sonra ödeme sayfasına geçmeden ara ara sekme değiştirin... bu sırada tam 15 tl lik yeni üyelik kuponunu mailden bakıp girecektim ki. durun ayrılmayın size özel 20 tl kupon falan dedi onu girdim iyi oldu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • knight_offline kullanıcısına yanıt
    150 üstü alışveriş için yeni üyelik alırken 1 sonraki günü doğum tarihiniz olarak girin.. doğum örneğin bugün 10 mart.. doğrum tarihinizi 11 mart yapın.. birsonraki gün doğum günü hediye çeki 20 tl geliyor..

önemli not kiğılı çöptür.. %63 POLYESTER %34 VİSKOZ %4 ELASTAN
    emin olun kiğılı kadar ön planda olmayan çok daha kaliteli markalar var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 10 Mart 2016; 15:51:05 >
  • n11 de zaten aylardır var 3 al 2 öde.
    Gecen hafta 100 tl üzerine üzerine 20 tl indirim vardı.
    3 kazak 80 liraya aldım.
    şimdi aynı kazak 49.00 TL.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.