Şimdi Ara

Kiev'in Attığı Golde Faul Var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce tekrarını izlerken farkettim, atılan golde 5 Numaralı Kievli oyuncu Beşiktaşlı defans oyuncusunu itiyor, 2 kere. Ayrıca Beşiktaşı tebrik ediyorum, deplasman maçına göre iyi bir oyun oynadı.

Walk on, walk on, with hope in your heart and You'll never walk alone!
  • Yazık oldu doğrusu son saniyede yenen gol..
  • iyi bir oyunmu oynadı bugün ciddi ciddi gittim 6tane beşiktaşlı arkadaşlarla maçı izledim..6 tane net , %100 , %1000 kievin pozisyonu vardı , önde baskı ve top çevirmeleri , topu vermeyerek beşiktaşı olduğu yerde yordu, boğdu kiev..Aynı maçı izlediğimizden eminmisin..Beşiktaşın bugün şans yanındaydı son dakika yanından gitti..Beşiktaşın ; edunun yakaladığı ve belki sayarsak ernstin pozisyonundan başka pozisyonu yoktu..İsmail köybaşının yaptığı hatalar, hele bir pozisyon varki zorla attıracaktı adama 2 kere kaybetti topu abest bir şekilde..Adamlar resmen çatır çatır top oynadı lakin şanssızdı..son 20 dakika oyundan düştüler o arada beşiktaşın gol bulması gerekiyordu fakat beşiktaş bugün çok kötüydü..

Kötü oldu yenildiği beşiktaşın fakat kendisine çeki düzen vermesi lazım çok kötü oynuyor beşiktaş oynamıyor hatta izliyor sadece..İzliyor ve koşuyor ve yoruluyor..Sadece quaresma oynuyor onuda top gelir gelmez 3 adam marke ediyor aldığı gibi kurtarırsa topu gidiyor fakat topu atacak adam bulamıyor quaresma..Ayrıca quaresmanın gördüğü sarı kartta tam bir acemi kartı , bu kadar sorumsuzluk olmaz..

• İzleyin.

Walk on, walk on, with hope in your heart and You'll never walk alone!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.