Şimdi Ara

Kidou Senshi Gundam (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
6
Favori
43.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ilk universal century deki bütün serileri filmleri yani orada yazanları indirip yukarıdan aşağıya doğru sırayla izlemeyi düşünüyorum daha sonrasında diğer centuryleri mesela universalden sonra future century ondan sonra anno domini gibi gibi izlesem bişey kaçırmış olurmuyum sanırım her centurynin konusu farklı anladıgıma göre animemangatrde yazdıgınız izleme sırasına baktım bu şekilde izlemeyi düşündüm birşey kaçırmam demi baya karışık gibi gözüküyor. :D
  • Hocam Gundam Unicorn serisinin çevirisi ne zaman tamamlanabilir ?
  • Gundam 00'ın yarıda kalan bölümlerinin de çevrilmesi gerekiyor.6 ay oldu sanırım hala beklemedeyim.Yoksa ingilizce izleyeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KanameSama

    Gundam 00'ın yarıda kalan bölümlerinin de çevrilmesi gerekiyor.6 ay oldu sanırım hala beklemedeyim.Yoksa ingilizce izleyeyim.

    http://sinema.yedincigemi.com/7g-1534-Mobile-Suit-Gundam-00.html

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Bende tamamı türkçe altyazı çevrilen sadece Anno Domini evreni olduğu için onu izledim ve seri benim için beklemeye alındı :)

    Bildiğim kadarı ile başka tam olarak çevirisi tamamlanmış evren henüz yok..Eğer bekleme modu devam edecekse bende İngilizceye döneceğim sevgili @Akuma_Blade üstad..


  • 28 Şubat 2015'de gösterime girecek Gundam The Origin I : Aoi Hitomi no Casval'ın yeni fragmanı.
  • Mobile Suit Gundam: THE ORIGIN'in ilk bölümünün ilk 7 dakikası İng. altyazılı olarak yayınlandı.

  •  Kidou Senshi Gundam

    Ankara'da geçtiğimiz hafta dikilen Zaku I heykeli haber ajanslarınca ilk gün 1 Nisan şakası zannedilip ciddiye alınmadı fakat son iki gündür ABC gibi birçok ulusalararası ajans olayı haber olarak verdi. Son olarak dün ANN olayı duyurdu.

    Kaynak: ANN


    Artık günün anlam ve önemi babından:

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Ankapark'ın tanıtımı için yapıldı yanlış hatırlamıyorsam. Melih Gökçek kalkmayacağını hep kalacağını söyledi diye hatırlıyorum. Umarım yanlış değildir.
  •  Kidou Senshi Gundam




    GUNDAM: IRON-BLOODED ORPHANS

    Bu hafta yapılan duyuruya göre 1979'da başlayan Gundam evrenlerinin yeni örneği bu sonbahar yayınlanmaya başlayacak. Gundam 00 ile aynı stüdyoda ve aynı ekibin önemli kısmı ile yapılmakta olan serinin konusu ise şöyle.

    Dünyayı yıkımdan geçiren bir küresel bir felaketten farksız bir savaşın üzerinden 323 yıl geçmiştir. Dünya artık merkezi yönetimden kopmuştur ve insanlık dış uzayda yeniden toplanabilmeye çalışmaktadır. Barışın tam da sağlandığı sanılırken Mars'da yeni bir güç savaşı başlar.

    Başrol karakterimiz Mikazuki Augus, özel bir güvenlik ajansı olan Chryse Guard Security (CGS)'ın üyesidir. O ve savaş yetimlerinden oluşan takımı, Mars'taki bir şehir devleti olan Chryse'ı yeniden etkin olmaya çalışan dünya yanlısı hareketlerden özgür bırakmaya çalışan politik bir figür olan Cuderia Aina Bernstein'ı korumakla görevlendirilirler. Öte yandan silahlı organizasyon Gjallarhorn'un saldırısı altında kalır ve kendilerini orantısız güce karşı direnmeye çalışırken bulurlar. Bir başkaldırı yaratma niyetiyle CGS'in o sıralar nükleer reaktörü olarak kullanılan gizli silahı Gundam Barbatos'u kullanmaya karar veren takımın lideri Orga Itsuka, onu Mikazuki'ye emanet etmek zorunda kalır. Bu 300 küsür yıl önceki savaşta kullanılmış yasak bir silahtır ve nükleer reaktörle çalışmasının yanısıra düşmanların sahip olduğu silah ve ekipmanları çalarak kendini geliştirebilmektedir.

    Mikazuki ve diğerleri bir süre sonra içindeki bulundukları savaşın öteki yüzüyle ilgili gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaklardır.

    Tatsuyuki Nagai (Anohana, Toaru Kagaku no Railgun, Toradora, Ano Natsu de Matteru) serinin yönetmenliğini üstlenirken senaryo Mari Okada (AKB048, Anohana, Aquarion EVOL, Kuroshitsuji, Zetsuen no Tempest, Book of Bantorra, Canaan, Dead Girls, Fractale, Gosick, Hanasaku Iroha, Houro Musuko, Kodomo no Jikan, Lupin III: Mine Fujiko to Iu Onna, M3: Dark Metal, Rurouni Kenshin: Shin Kyoto Hen, Selected Infected WIXOSS, Sketchbook Full Color, Toradora, Vampire Knight) tarafından hazırlanıyor.
    Yu Ito (Imperial Guards Manga'sı)'nun orijinal karakter dizaynlarını hazırladığı yapımın karakter dizayn adaptasyonları Michinori Chiba (Basilisk, Mobile Suit Gundam 00, Mobile Suit Gundam AGE, Sengoku Basara: Judge End, Slayers Return, Mahō Tsukai ni Taisetsu na Koto) tarafından hazırlanıyor. Müzikler ise Masaru Yokoyama (Arakawa Under The Bridge, Freezing, Hyperdimension Neptunia, Kimikiss Pure Rouge, Madan no Ō to Vanadis, Nobunaga Concerto, Nobunaga The Fool, Queen's Blade, Renpo Kitan: Game of Laplace, Unbreakable Machine Doll, Yamada-kun and Seven Witches, Shigatsu wa Kimi no Uso) tarafından hazırlanıyor.
    Yapımın mekanik tasarımcıları ise şunlar:

    Naohiro Washiro (Mouretsu Pirates, Soukyuu no Fafner, Sora no Otoshimono: Tokei-jikake no Angeloid, Heroic Age, Mobile Suit Gundam 00, Stellvia of the Universe, Tenchi Muyo: War on Geminar, The Third, Kakumeiki Valvrave)

    Kanetake Ebikawa (Blue Submarine No6, Bakuretsu Tenshi, Full Metal Panic, Gundam: Build Fighters, Kiddy's Grade, Kishin Taisen Gigantic Formula, Mobile Suit Gundam 00, Mobile Suit Gundam AGE, Gunpla Builders, Solty Rei, Soukou no Strain, Vandread, Ano Natsu de Matteru, Yukikaze)

    Ippei Gyobu (Gundam: Reconguista in G, Sacred Seven)

    Kenji Teraoka (Aldnoah Zero, Argevollen, Mouretsu Pirates, Code Geass, Dual: Parallel Trouble Adventure, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Gundam: Build Fighters, dot Hack, Lagrange: Flower of Rinne,Madlax, Mobile Suit Gundam 00, Mobile Suit Gundam AGE, Noir, Spider Riders, Super Mobile Legend Dinagiga, Tenchi Muyo : Ryo Ohki, Kakumeiki Valvrave, Wild Arms)

    Tomatsu Shinohara (Wings of Rean, Kamen Rider 555)

    Serinin ilk bölümü 4 Ekim 2015'de yayınlanacak. Öte yandan serinin bölüm sayısı henüz netlik kazanmadı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  •  Kidou Senshi Gundam


    U.C. 0079'un sonlarında Federasyon uzay filolarının Zeon'un uzay kalesi A Bao Quo'ya yapılacak saldırı girişimleri, bölgeye giden en kısa rota olan ama uzay kalıntılarıyla kaplı olduğu için düşmanın yeni savunma mevzisi haline gelen Thunderbolt sektöründe üstlenen bir Sniper birliği sebebiyle sekteye uğramıştır. Asteğmen Ion Flemming, 40'dan fazla MS'in pusuya düşürüldüğü bu bölgede doğal yetenekleri sayesinde hayatta kalmayı başarır ama hikayenin öteki tarafında ise önlerinde azalan zamana karşı ellerindeki tüm imkanları deneyen Zeon'un artık kolu, bacağı kopan savaş gazilerini modifiye edilmiş MS'lerle savaş alanına sürmeye başlamasıyla oluşturulan Yaşayan Ölüler birliğindeki keskin nişancı Daryl Lorentz bulunmaktadır. Aralarındaki ilk çatışmanın ardından yenişemeyen iki adam şimdilik kendi yollarına giderler ama bu, birbirine zıt iki hayat görüşünün birbirleriyle bir kez daha savaş alanında karşılaşmasına sebep olacak bir dizi çatışmanın sadece başlangıcı olacaktır.

    Moonlight Mile'den tanıdığımız Yasuo Ohtagaki'nin "seinen Manga" formatında olarak Shogagukan'ın Big Comic Superior dergisinde 2012 ortalarından beri tefrika edilen, son cildi önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan Gundam Thunderbolt Manga'sının Anime uyarlamasıyla ilgili onay dün itibariyle hazırlanan bir teaser site ile duyuruldu.

    Manga için yapılan model dizaynları 2013-2014 arasında piyasaya sürülmüş ve oldukça ilgi görmüştü.

     Kidou Senshi Gundam


    Gundam külliyatına yabancı olan arkadaşlar için ayrıca belirtelim: Yapım önceki yıllarda yayınlanan 08th MS Team, MS IGLOO: Hidden One Year War & Apocalypse 0079, MS IGLOO 2: Gravity of Battlefront ve Gundam 0080: War in the Pocket'de olduğu üzere 1979'da yayınlanan 43 bölüm / 3 filmlik klasik serinin arka planına teğet geçen bir hikaye içermekte.

    Yeni proje ile ilgili detaylar elime ulaştıkça paylaşmaya çalışacağım.

    Kaynak: Gundam.Info
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Transformers çakmasına benziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

    Transformers çakmasına benziyor

    Trollüğün birgün çok can yakıcak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ao Sol


    quote:

    Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

    Transformers çakmasına benziyor

    Trollüğün birgün çok can yakıcak

    35 sayfa konuşmuşlar la baya ünlüye benziyo ama bu konsept beni çekmiyor iyi seyirler sana 😉😉😉😉😉😉😎😎😎😎

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında Mecha pek ilgimi çekmiyor ama Akihabara'daki Gundam cafeyi gördükten sonra bu seriye başlama kararı aldım Japonya'da çok ünlüymüş Gundam.

    Mobile Suit Gundam: The Origin diye 6 parçalık bir remake serisi varmış onu izleyip sonra da başka bir hikaye olan Mobile Suit Gundam 00'ı izlemeyi düşünüyorum
  • Gundam markasının 40. yılı için kesinleşen projelerin ilk duyuruları yapıldı. Buna göre 2019 içerisinde izleyebileceğimiz kesinleşmiş projeler şunlar:



    -Gundam Narrative
    Aslında bu film geçen yılın Kasım ayında vizyona girmişti ama DVD/Blu Ray'ini dünyanın geri kalanında olduğu gibi bu bahar aylarında izleyebileceğiz. Yapım 7 OVA'dan oluşan Gundam Unicorn'un farklı bir karakter kadrosunu işleyen devamı niteliğinde ve Unicorn ile Banshee'in kayıp kardeş birimi Phenex'in iki yıl sonra dönüşüyle başlayan zamana karşı bir mücadeleyi işliyor.



    -Mobile Suit Gundam: Hathaway's Flash
    Yoshiyuki Tomino'nun 1989'da yazdığı ve Kadokawa Shoten'den yayınlanan 3 ciltlik bir Light Novel olan Hathaway's Flash, Char's Counter Attack'ın yan karakterlerinden birisinin yaşadığı travmatik bir olayın ardından Mafty adlı bir ayrılıkçı hareketin başına geçmesini ve Federasyon'dan Xi Gundam adlı bir MS'i çalarak terörist bir saldırı başlatma girişimini konu ediniyor. Yapım 3 filmlik bir üçleme şeklinde olacak ve bunun yanısıra Nadesico, Majestic Prince, Demon of Steel ve Hades Project Zeorymer'dan hatırlanabilecek Yasuhiro Moriki'nin Mecha dizaynlarına dayanacak. Yılın son günlerinde yayınlanacağı dünyanın geri kalanı gibi izleyebilmemiz 2020'u bulacak maalesef.



    -Reconguista in G Movie
    Duyurulan bir diğer proje Yoshiyuki Tomino'nun 2014'de izleyicilere sunduğu serinin yeni sahneler barındıran derlemesi olacak. Tomino bundan birkaç yıl önce verdiği verdiği açıklamada G no Reconguista için birden çok film planladığını ama kesin olarak vizyona girecek olanın sadece ilki olduğunu, derleme filmin maddi başarı getirmesi halinde diğerlerine yeşil ışık yakılabileceğini belirtmişti.



    -SD Gundam World: Sangoku Soketsuden
    Yapım 30. yıl projelerinden BB Senshi Sangakuden: Brave Battle Warriors'un bir remake'i olacak. Karakterlerin chibi MS'ler olduğu yapımda Gundam'lar virüs bulaşmış MS'lerin sebep olduğu bir iç savaşla parçalanan bir kıtaya yeniden barış getirmeye çalışan Shu, Wu ve Wei ulusları karşı karşıya geliyor. Yapım diğer serilerden daha alt bir yaş grubunu hedefleyecek ve çeşitli yan ürünlerle desteklenecek.



    -Yeni Build Divers Projesi
    Bunun yeni bir sezon mu yoksa geçen seneki Gundam Build Fighters: Extra Battle Project gibi TV özel bölümleri mi olduğu açıklanmış değil ama sonuç olarak geçen seneki Build Divers serisine yeni bir halka ekleneceği kesinleşmiş durumda.



    -Gundam The Origin'in TV Serisi Olarak Yayını
    Yapım bu iki sene önceki Gundam Unicorn Re:0096'da olduğu gibi The Origin'i kaçıranlar için yeni sahneler barındırmayan, fakat klasik seriden yeniden cover'lanmış OP - ED şarkıları eklenmiş bir edisyonu olacak. X Japan grubundan Sugizo bu cover'ların hazırlanmasına katılacak.



    Ek olarak Gundam: Iron Blooded Orphans'ın spinoff'u Urdr Hunt'un mobil oyun formatında olacağı ama Anime cutscene'ler içereceği, ayrıca yeni Gundam oyunu SD Gundam G Generation Crossrays'in İngilizce olarak PC'ye geleceği de kesinleşti.

    Bunlar dışında Pacific Rim, Godzilla, Interstellar,Inception ve Batman Üçlemesi'ni hazırlayan Legendary'nin üstlendiği Live Action Gundam filminin prodüksiyon sürecine girdiği belirtildi ama detay verilmedi.

    Son olarak 2020 Japonya olimpiyatlarına yetiştirilmek üzere Yokohama şehrinde yürüyebilen ve gerçek boyutta bir Gundam robotu yapıldığı haberi de belediye başkanı tarafından doğrulandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 23 Ocak 2019; 23:27:27 >




  • MS Igloo serisinde kaldım. Altyazıların tamamlanmasını bekliyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xLordRealx

    MS Igloo serisinde kaldım. Altyazıların tamamlanmasını bekliyorum :)
    MS IGLOO: Hidden One Year War
    MS IGLOO: Apocalypse 0079
    MS IGLOO 2: Gravity Front

    Çeviri tamamlandı, iyi seyirler.




  •  Kidou Senshi Gundam


    Mobile Suit Gundam Narrative filminin Blu Ray'inin 24 Mayıs'da yayınlanacağı açıklandı.

    Kaynak: Gundam News
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.