Şimdi Ara

Kıdem tazminatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7.5 yıldır bir işyerinde çalışıyorum 2011 ssk girişim var 4368 gün primim var çıkış istiyorum vermiyorlar haklı fesih için ne yapabilirim uzatmadan mahkemeyle felan uğraşmadan haklarımı nasıl alabilirim. Bu konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar bana akıl verebilirmi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Verelim. 2011 girisli birisi 15 gil sigortalilik suresi ve 3600 gun doldurup kidem tazminatini alabililir. 1475 saayili is kanunu madde 14. 15 yiliniz dolana kadar sabredin.2026 da tazminatla cikarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    3600 ü zaten çoktan doldurmuşum 2011 girişli birisi için 4900 gün isteniyor diye biliyorum.

• FarukGöksen kullanıcısına yanıt

Olabilir. Istersen bir is avukatina danis. Fazla mesailer, kufur hakaret vs hakli fesih sebebi olabilir. Bunlarla fesih edip tazminat alip cikabilirsin

• Vermezler yasal hakkını doldurursan alırsın.

Başka türlü alma şansın yok.

• 15 yıl kuralı ile çıkmaya çalışın onu net öğrenip ihtar çekin. Diğer mahkeme olayları ile uğraşırsanız 2 yıl sonra paranızı ancak alırsınız. Bende 4 yıl önceki paramı hala alamadım adam ödemiyor paramı

• Anladım arkadaşlar mecbur 532 gün daha bekleyecez. O arada iflas ederlerdiye korkuyorum bunlardan herşey beklenir çok karaktersizler ama ihracatta başa yakın yerlerde geziyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç mahrumiyet tazminatı
    4 yıl önce açıldı
    Vergi Cezası izahat
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Farketmez. Batarlarsa alacaginizi issizlik fonundan talep edebilirsiniz. Maduriyet olusmayacaktir icinizi rahat tutun.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Öyle bir imkan varmı gerçekten işsizlik fonu derken işkur a mı müraacat ediyoruz ihbar kıdem için felan

Is mahkemesi olmasi lazim. Odemeyi talep edersiniz. Odenmezse ihtar cekersiniz. Firma batmis, iflas etmis veya patron yurtdisina vs kacmis olabilir. Is mahkemesine dava acip issizlik fonundan paraniz odenir. Dert etmeyin.

• benim bildiğim şu, 7000 pirim gününü doldurunca şartsız şurtsuz kıdem tazminatını almaya hak kazanırsın.

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    7000 gün 2008 öncesi diye biliyorum 2011 giriş için 4900 gün isteniyormuş sabah 170 ile görüştüm orada da aynı şeyi söylediler 532 gün bekleyecez

500 gun bisey degil 1.5 sene miss. Hem de yillik izin yuklenir, 10 seneyi gecince 19 gun oluyor hem. Hem kidemin artar hem de sgk tavani duzelir daha iyi para alirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.