Şimdi Ara

Kicker CompR Sub ve Amfi Tavsiyesi(İstanbul İçi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle hayırlı Ramazanlar..
    Aracıma 1 adet subwoofer ve 1 adet mono amfi almak istiyorum. Elimde 1 çift pilippo mid takımı ve jameson 6004 4 kanal amfi var. Araç ise partner tepee.
    Aracın orjinalinde 6 adet hoparlör var ve ben bunları iptal etmek istemiyorum. Ana ünite ise Pioneer DEH-1550UB
    Sub olarak Kicker CompR almayı düşünüyorum, fiyatı uygun olduğu için Atakan Tuning'den almayı düşünüyorum ve buna göre bir amfi almayı düşünüyorum. Ancak amfi 2. elde olabilir.
    Subwooferin teknik özelliklerine bakılırsa 800 rms gücü var. Ancak araştırmalarıma göre 800 rms güç verebileceğini zannetmiyorum. Bütçe taş çatlasa 700 lira, ne kadar az olursa o kadar iyi..
    Sizlerde istediğim bu subwoofer alınır mı? Alınırsa kabini nasıl olmalı. Besleme kolaylığı için ohm ayarları varmış sanırım 2+2 ohm -4+4 ohm gibi. Beslemek için fp bakımından hangisi iyi olur bilmiyorum ve buna hangi amfi alınmalı.
    Bir de İstanbul'da kabin yaptırmak için tavsiyede edeceğiniz ve bağlantının yapılması için işten anlayan bir yer önerebilir misiniz ? Avrupa yakası olursa iyi olur. Ben Gaziosmanpaşa'dayım.


    Kısaca; 700 liraya bütçeyle söylediğim subwoofer olmazsa, hangi sub,hangi amfi alınmalı ve nerede montajlanmalıdır ? Önerilerinizi bekliyorum. Marka takıntım yoktur ama sub konusunda satarkende hemen satabilmek için kicker düşünüyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim vaktinizi aldığım için özür dilerim.







  • hayırlı ramazanlar ALLAH ibadetlerimizi kabul etsin

    bu ikiliyi alırsan istediğin zaman satabilirsin jbl 1201.1 ve jbl p1222 30cm 400rms 2+2 ohm bası çiftleyebilirsen tadından yenmez çiftlediğin zaman basları kendi içinde paralel bağlayıp 1 ohm a düşüreceksin sonra bassları seri bağlayıp 2 ohm olarak amfiye gireceksin

    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-jbl-p1222-power-series-plus-2-kabin-161186353/detay

     Kicker CompR Sub ve Amfi Tavsiyesi(İstanbul İçi)




  • İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. 2 tane benim için çok fazla, fazla yer kaplamaması lazım. Siz o fiyata neleri veriyorsunuz tam olarak söylermisiniz.
    Bu arada söylediğim subwoofer hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
  • Güncel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.