Şimdi Ara

Kicker Comp R15 1200W rms Yeni seri sub hakkında sizce nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün bakarken dikkatimi çekti compR 15 yeni serisi 38 cm 2400 w 1200 w rms 390 lira fiyatı var, aynı şekilde 1000 rms cvxler 700 lira gibi fiyatlarda, bu yeni seri comp basslar cvx gibi güçlümü ? tek başına alınca tatmin edermi bilgisi olan var mı acaba..

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-kicker-comp-vr-15-cvr-15-38-cm-subwoofer-kapinda-ode-143668622/detay

• Kullanmadım ve dinlemedim ama eski seriler kadar iyi ve güçlü olduğunu düşünmüyorum.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 24 Kasım 2014; 15:29:44 >
  • kicker alınacaksa comp 15 250 rms lik olan sağlam bass hem çok üst seri amfi de istemez. son serilerdeki rms ler şişirme geldi bana

ama bu basta aldığım sesi hiçbir basta alamadım. sonra çıkan VR serisi bunun kadar iyi değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyundai Motor Company -- 24 Aralık 2013; 2:11:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

kicker alınacaksa comp 15 250 rms lik olan sağlam bass hem çok üst seri amfi de istemez. son serilerdeki rms ler şişirme geldi bana

ama bu basta aldığım sesi hiçbir basta alamadım. sonra çıkan VR serisi bunun kadar iyi değil..
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 24 Kasım 2014; 15:29:27 >

• düz comp 15 e tavsiye ederim bu bası birtane bmw e39 a montajladık dışarıya pek basss vermedi..

şişirme rms olmuş ayrıca kalite de pek yok malzemesinde..

alacaksan ya düz comp al yada comp vr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

Eski seriler derken complardan bahsediyorsanız eski seriler 1000/500 w gücünde bir alt serisi dahada güçsüz,fakat kalite olarak haklısınız,bu yeni seriyi merak ediyorum fiyat olarak çok uygun gerçekten bilen bi arkadaş cevap atabilirmi acaba

Eski seri derken bundan önce üretilenler için konuşuyorum.
  • comp r 15 38 cm 2400 watt 1200 rms.adam akıllı besle bak bakalım noluyomus eski compler falan.ben aldm jbl gto 1201.1 le besliyorum.ortalığı yıkıyorum.abimin arabada cift bas var cadence fxs600 ve fxs700. onlardan daha kalıtelı ve tonlu bas alıyorum...arabamın fotosunu ekledim bak.

• konuyu hortlattım ama benım gıbı arama yapanlara ılk sıralarda cıksında bılgı olsun diye yazdım...
  • cadence 1300.1 bu bass ı besler mi
    kicker compr 15 2400/1200 rms
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.