Şimdi Ara

kicker comp 38cm dusunuorm yrdma ihtiyacm var lutfen yardm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
30.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yavas yavas ehliyet almaya yaklasırken arabaya yavas yavas bişeyler topluyorum.
    anfim var 260watt rms veren 250watt rms lik kicker comp 38 dusunuyorum.

38cm lik duz portlu jbl kabin ile woofer 300ytl ye gelio nedersniz fiyat iyimi sizce?

tek woofer 250ytl 0?

performansı reno twingo yu yıkıcak kadar olurmu etrafdan ii baktırırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgacem -- 12 Mart 2008; 15:21:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kicker Comp 38 cm: Güçlü ve Yüksek Kaliteli Subwoofer

Kicker Comp 38 cm subwoofer, güçlü sesi ve güvenilir performansı ile araç ses sistemleri için mükemmel bir seçimdir.

Özellikler:

• Güç: Kicker Comp 38 cm, 300 W RMS ve 600 W maksimum güç sağlar, yüksek ses çıkışı ve bas tepkisi garanti eder.
    • Frekans Tepkisi: 30-200 Hz'lik frekans tepkisi, derin bas notalarından orta baslara kadar tüm ses aralığını kapsar.
    • Hassasiyet: 89 dB'lik hassasiyeti, optimum ses performansı için minimum amplifikatör gücü gerektirir.
    • Çift Bobinli Tasarım: 4 + 4 ohm çift bobinli tasarım, amplifikatörünüzle esnek bağlantı seçenekleri sunar.
    • Dayanıklı Yapı: Sert çelik sepet ve kauçuk süspansiyon, uzun ömür ve güvenilir çalışma sağlar.

Uyumluluk:

Kicker Comp 38 cm, çoğu araç gövdesine sığacak şekilde tasarlanmıştır ve çeşitli muhafazalarla uyumludur.

Önemli Hususlar:

• Kicker Comp 38 cm, optimum performans için yeterli amplifikatör gücü gerektirir.
    • Uygun kurulum, subwoofer'ınızdan en iyi sesi almanızı sağlar.
    • Subwoofer'ınızı araç üreticisinin önerilerine göre monte edin.

Güçlü bası ve güvenilirliği ile Kicker Comp 38 cm, araç ses sistemi için mükemmel bir yatırımdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gördün benden kicker comp 38cm'i şimdi sende istiyosun çakal seni...
  • istiorm tabi
    arabaya topluorm yavastan ya

o fiyata daa ii onerileriniz varsa beklerim:)
  • Aracınız hb olduğu için 15" yani 38 cm'lik bir sub idealdir.Kicker mi jbl'mi derseniz bana ikisininde tonlaması farklıdır.Ama bakıldığında ikiside yumuşak tonda çalan sublardır.Ayrıca bu dışarıdan baktırma olayıda şöyledir,aracın içinde epeyi ses olsa dahi dışarıdan bu ses tamamen duyulcağı anlamına gelmez.İlk önce dışarıdan düzgün ve temiz bir ses duyulması için aracınızda izolasyon olması lazım.Ayrıca bu sublar öyle çok güçlü sublar değildir yani öyle çok uzaktan duyulmaz sesi.Cadde bası diye tabir ettiğimiz sublar var onların sesi çok uzaktan duyuluyor yapısı gereği öyle üretiliyor ve aracınız caddeye gelmeden bile sağlam bir sisteminiz varsa ve böyle bir sub bulunduruyorsa içinde 100 metreden bile duyulur belki..
  • Orjinal kabinli Jbl 38 cm'nin fiyatı 275 ytl isterseniz alabileceğiniz bir yer ismi verebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Broadwayci

Aracınız hb olduğu için 15" yani 38 cm'lik bir sub idealdir.Kicker mi jbl'mi derseniz bana ikisininde tonlaması farklıdır.Ama bakıldığında ikiside yumuşak tonda çalan sublardır.Ayrıca bu dışarıdan baktırma olayıda şöyledir,aracın içinde epeyi ses olsa dahi dışarıdan bu ses tamamen duyulcağı anlamına gelmez.İlk önce dışarıdan düzgün ve temiz bir ses duyulması için aracınızda izolasyon olması lazım.Ayrıca bu sublar öyle çok güçlü sublar değildir yani öyle çok uzaktan duyulmaz sesi.Cadde bası diye tabir ettiğimiz sublar var onların sesi çok uzaktan duyuluyor yapısı gereği öyle üretiliyor ve aracınız caddeye gelmeden bile sağlam bir sisteminiz varsa ve böyle bir sub bulunduruyorsa içinde 100 metreden bile duyulur belki..

O dediğiniz Sublar hangileri ?

• quote:

Aracınız hb olduğu için 15" yani 38 cm'lik bir sub idealdir.Kicker mi jbl'mi derseniz bana ikisininde tonlaması farklıdır.Ama bakıldığında ikiside yumuşak tonda çalan sublardır.

Arkadaşım kicker yumuşak değil sert vurur bassı hiç mi dinlemediniz hiç mi ingilizceniz yok kicker'ın sözlük anlamı vurmak tekmelemekten gelir. Yani sert birşey dinlemediyseniz bile anlamını bulsaydınız. Dinlediyseniz ve yumuşak diyorsanız size diycek birşey diyemiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL CS762 mi? Jbl Cs-760C mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Anfi onerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _By_BoSs_

quote:

Aracınız hb olduğu için 15" yani 38 cm'lik bir sub idealdir.Kicker mi jbl'mi derseniz bana ikisininde tonlaması farklıdır.Ama bakıldığında ikiside yumuşak tonda çalan sublardır.

Arkadaşım kicker yumuşak değil sert vurur bassı hiç mi dinlemediniz hiç mi ingilizceniz yok kicker'ın sözlük anlamı vurmak tekmelemekten gelir. Yani sert birşey dinlemediyseniz bile anlamını bulsaydınız. Dinlediyseniz ve yumuşak diyorsanız size diycek birşey diyemiyorum...

Yumuşak derken kastım hoş bir sesinin olduğundan bahsetmekti.Ben ses sistemleri yapan bir yerde çalıştım yani her türlü şeyi test etme fırsatım oldu.Hangi sub'un nasıl calıcağını biliyorum.Kicker comp arkadaşın bahsettiği gibi uzaktan sesi duyulacak kadar sert ve şiddetli çalan bir sub değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broadwayci -- 12 Mart 2008; 12:29:25 >

• Bende kicker cvt modeli var.Araç içinde ses çok iyi.Araçtan uzaklaştıkça bas sesi daha ağırlıklı çıkıyor.

comp es modelleri o kadarda iyi değil ama cvr,cvt ler es modellerine göre daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Bende kicker cvt modeli var.Araç içinde ses çok iyi.Araçtan uzaklaştıkça bas sesi daha ağırlıklı çıkıyor.

comp es modelleri o kadarda iyi değil ama cvr,cvt ler es modellerine göre daha iyi.

Es serisi zaten Kicker'in en düşük serisi.Diğer comp serisi daha iyi es'e göre.
  • arkadaslar butcem 250 ytl

buyrun sunlar arasından onerilerinizi bekliyorum

kicker bu

38 cm comp
    http://www.otomuzikmarket.com/showProd.asp?ProdId=135

30cm comp vr

http://www.otomuzikmarket.com/showProd.asp?ProdId=138

cm ile watt olayı var smdi hangisi onemli mesela>?

neyse

mtx

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=8299&k_id=1094&kn=MTX

arkadaslar cm artıkca ki + lar neler

watt artınca guc tmmda

cm nin etksisi ne mesela 30 cm lik kicker comp vr ucuz ama 38 lik comp aynı para rms daha az ama capı buyuk

yardım edersenz arkadaslar 1 kere almak istiorm

• bnm bildigim kadarıyla 38 in 30dan daha ii bir tonlaması olduugu bence bir kez alcam diosan (o tabi olmucak) git 38 cm kicker comp al orda fiyatlar cok ucuk daha ucuza bulabirsin osana simdilik yetere ilerde byütceksin ki bundan eminim ilk olarak bunla baslaki sonra yükseltirsin
  • 30 luk comp vr mi 38 lik comp mu?

anfide 260watt gerci anfide ayarlarız gerci
  • elindeki amfi ile kullanıcaksan comp-15 daha ii ve jbl den çok çok sert çalan bir sub dur kendisi ben memnundum yalnız kutunu portlu yapmak istiyorsan bagajdan fedakarlık yapman gerek ben 100litre portlu kabinde kullandım comp-15i çok güzel çalıyordu araç sedan olmasına ragmen
  • peki dostum turuncu jbl kabin var buyuk baya o kac litredir nerden bulurum?

bagaj cok onemli deil

pişman olmam dimi sizce kicker comp 15 ile
  • ben bugüne kadar aldıgıma pişmanım diyen görmedim comp-15 alıpta bak buda benim comp-15 videohttp://www.youtube.com/watch?v=2ELnWUk3W9k
    kutu hakkında birsey diyemiycem eger yaptırma sansın varsa bagaj ına uygun ölçü ve litrede yaptırman daha mantıklı
  • kabin oalrak nedersn kabinede ayrı parabiriktrip hakiki kicker mi alalm
  • kabini özel olarak ta yaptıra bilirsin tesisatcılar yaptırırlar onların çalıstıkları yerler vardır bu konu üzerine kendi kabininin fiyatı ne kadar acaba?
  • kendi kabin i yok
    cigzi gibi olan portlu turuncu jbl kabin var 38 lik
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.