Şimdi Ara

KİCKBOKS KURSUNA GİTSEM Mİ SİZCE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar özgüven konusunda çok eksiğim var. sadece kavga konusundan bahsetmek istemiyorum ama örnek olarak kavga etmekten çok korkar oldum 1-2 kavgamdan sonra. kendimden çok küçüklerin bile fiziği biraz iriyse hafiften tırsar oldum ve bu benim gururuma dokunuyor.

Acaba kickboks kursuna falan gitsem bu sorunu atabilirmyim ? hem pcden de uzaklaşmş olurum biraz. Ama 3-4 ay yeterli olurmu kendimi savunabilecek düzeye gelebilmem için ? birde tek başıma bir kursa falan gitmeye sıkılıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Dufrense -- 3 Nisan 2010; 2:30:58 >

• bence gitmelisin birincisi body building yap (en azından bi dumble al evde kendin çalış) bunun yanında bir de savunma sporuna başla bu arada sadece bende mi oldu bilmiyorum ama senelerdir kick boks yaptığım için herhangi biriyle konuşurken acaba bunun zayıf yönleri neresi ya da kavga etsem sol direkle mi sağ direkle mi girerim gibisinden düşünceler oluyo hep kafamada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

bence gitmelisin birincisi body building yap (en azından bi dumble al evde kendin çalış) bunun yanında bir de savunma sporuna başla bu arada sadece bende mi oldu bilmiyorum ama senelerdir kick boks yaptığım için herhangi biriyle konuşurken acaba bunun zayıf yönleri neresi ya da kavga etsem sol direkle mi sağ direkle mi girerim gibisinden düşünceler oluyo hep kafamada

süpersin hocam ya gece gece iyi güldüm

işte birde sorunum tek başıma gidersem yabancılar falan var diye çekiniom buda bi özgüven sorunu aslına bakılırsa.

• ben 4 ayda mavi kuşak almıştım kickbox'ta
    acayip de adam dövebilecek bi seviyedir
    ama durduk yere hazır öğrendim işi diye artislik yapıcaksan elaleme hiç gitme
    tekniğin dışında güç de lazım,yoldaki herhangi biri diyiceğin bi adam öldürücü bi yumruğa sahip olabilir,kimsenin ne olduğundan emin olamazsın
  • bizim bi arki var aynı sınıftayız ve boyu 2 metreyi biraz geçiyor.Bu arfada lise3 ve çocuk istanbul şampiyonu ile karşılaşacağını söyledi bize
  • Biraz düşünmem lazım ya.. Ya şimdi bilemedim ki ne karar versem.. Offf.. Acaba gitsen mi gitmesen mi... Ya bunu bunu biraz düşünsemde cevaplasam olur mu? Arkadaşlarıma falan da sorayım. Çevremdeki bilgin yetişkinlerle falan bi istişare yapalım ben döneyim sana.
  • insanın fiziği gelişince kendine güven duygusu gelişiyor mu?
    veya dayak yemekten korkan bir insanın kendine güveni zayıf mı oluyor?

kendine güven, fizikle, kasla kemikle ilgili bir konu değildir. bu DH'de yanlış anlaşılan bir konu.
    ayrıca kick boks kursuna gitmek için kendine bir bahane bulmana gerek yok ki :)
    ben kick boks kursuna gitmek istiyorum de ve başla olaya...

kendine güven konusu insanın birçok yerde karşısına çıkar:
    öss'ye hazırlanırken, sınavlarda soru çözerken, derste konu anlatırken, kız arkadaşına açılırken,
    sigara içmene ve rock muzik dinlemene kızan babana: artık ben kendi kararımı verebilecek olgunluktayım, bu benim kararım demeye çalışırken
    sırf kas yaparak veya daya iyi yumruk atarak
    acaba yukardaki konulardan herhangi birinde yaşadığın aksaklığı çözebilecek misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kick boxa gitme suratın dağılır iyice özgüvenini kaybedersin.karate yada ji jitsu öneririm
  • dediklerinin aynısı bendede var yani özgüven korkusu ama yapı bakımından pekte kötü sayılmam hani :) biraz yarmayım ama yinede bi özgüven eksikliği var bence kick boxa gitmenlede düzelmez bu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

bence gitmelisin birincisi body building yap (en azından bi dumble al evde kendin çalış) bunun yanında bir de savunma sporuna başla bu arada sadece bende mi oldu bilmiyorum ama senelerdir kick boks yaptığım için herhangi biriyle konuşurken acaba bunun zayıf yönleri neresi ya da kavga etsem sol direkle mi sağ direkle mi girerim gibisinden düşünceler oluyo hep kafamada

Sana zararı olmuş gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: *Libertad*

arkadşlar özgüven konusunda çok eksiğim var. sadece kavga konusundan bahsetmek istemiyorum ama örnek olarak kavga etmekten çok korkar oldum 1-2 kavgamdan sonra. kendimden çok küçüklerin bile fiziği biraz iriyse hafiften tırsar oldum ve bu benim gururuma dokunuyor.

Acaba kickboks kursuna falan gitsem bu sorunu atabilirmyim ? hem pcden de uzaklaşmş olurum biraz. Ama 3-4 ay yeterli olurmu kendimi savunabilecek düzeye gelebilmem için ? birde tek başıma bir kursa falan gitmeye sıkılıyorum ?

Kickboksu tavsiye etmem Muay thai daha iyidir

sana özelden bi site atıcam oraya gel Bu konularla alakalı güzel bi yer

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

Orijinalden alıntı: *Libertad*

arkadşlar özgüven konusunda çok eksiğim var. sadece kavga konusundan bahsetmek istemiyorum ama örnek olarak kavga etmekten çok korkar oldum 1-2 kavgamdan sonra. kendimden çok küçüklerin bile fiziği biraz iriyse hafiften tırsar oldum ve bu benim gururuma dokunuyor.

Kickboksu tavsiye etmem Muay thai daha iyidir

sana özelden bi site atıcam oraya gel Bu konularla alakalı güzel bi yer

pm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.