Şimdi Ara

KİCK BOKS(SORU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-)ben 1 aydır kickboks'a gidiyorum ama hoca ne lisans kagıdı nede kuşak sınavı hakkında hiç bişey demedi.sizce bu normal mı

2-)bide lisans kaç aydan veya kaç yıldan sonra çıkar

3-)ilk kuşak sınavım kaçıncı ayda olur(hocaya ben mı söylücem yoksa omu gel bugün sınavsın dicek)

kick boks yapan arkadaşlar cevaplarsa şimdiden teşekkürler

• Lisansı sınavdan önce çıkarırsın kolay iş. Salonda pano falan varsa oraya yazarlar sınav tarihlerini, 3 ayda bir olur. Orası okul değil bugün sınavsın demez Sen ücretini yatırırsan (40-50 lira bir şeydi en son) girersin olursun sınavını. ilk 3 kemerde bir şey yok zaten boş boş tekme atıyon
  • tebrübelerime dayanarak söylüyorum o kadar çok kickboks salonu varki bazısı hiç ilgilenmiyor bu yüzden aylarca lisanssız sporu yapıyorsun normalde ilk günden itibaren lisans çıkarmış olman gerek yoksa sağlık raporu almamış olduğundan bilmediğin bir kalp hastalığın varsa gümbürtüye gidebilirsin ama kimse lisansı takmıyor türkiyede tabi maça çıkaçaksa alıyorlar kuşak sınavıda 3 ayda bir olur bazı hocalar söyler bazıları birşey demez sen gidip söylersin
  • cevaplar için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

1-)ben 1 aydır kickboks'a gidiyorum ama hoca ne lisans kagıdı nede kuşak sınavı hakkında hiç bişey demedi.sizce bu normal mı

2-)bide lisans kaç aydan veya kaç yıldan sonra çıkar

3-)ilk kuşak sınavım kaçıncı ayda olur(hocaya ben mı söylücem yoksa omu gel bugün sınavsın dicek)

kick boks yapan arkadaşlar cevaplarsa şimdiden teşekkürler

neredekine gidiyorsun kaça gidiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

tebrübelerime dayanarak söylüyorum o kadar çok kickboks salonu varki bazısı hiç ilgilenmiyor bu yüzden aylarca lisanssız sporu yapıyorsun normalde ilk günden itibaren lisans çıkarmış olman gerek yoksa sağlık raporu almamış olduğundan bilmediğin bir kalp hastalığın varsa gümbürtüye gidebilirsin ama kimse lisansı takmıyor türkiyede tabi maça çıkaçaksa alıyorlar kuşak sınavıda 3 ayda bir olur bazı hocalar söyler bazıları birşey demez sen gidip söylersin

aga sağlık raporunda hiç bir doktor sana muayene yapmıyor.yüzüne bakıp imzayı çakıyor.düzgün salon falan varmı bildiğiniz.leş gibi kokmayan ilgili falan filan.fiyatla birşlikte belirtirseniz çok makbule geçer. yer:istanbul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Telleri ve Kick Boks
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1)kusak durumun hocanın insiyatifine bagli her kusak icin belirli teknikleri temiz olarak yapabilmen gerekir bunuda en iyi antrenörün bilir.

2)Benim 3. Ayımda çıktı lisansım belge eksikti bende biraz geç kaldım.

3)denklik sınavları var eğer kendini iyi geliştirebilirsen direk k.kahveringi kuşağın sınavına girebiliyorsun bu sınav federasyon mali krizde oldugunda olur genelde belli bir gunü yoktur yani

Bu arada sınav derken oyle okuldaki gibi herkesin ortak olduğu bişey bekleme antrenörün yetkisi varsa hareketleri yaptığını görsün kuşağı verir.Tabi önce ücret ve gerekli dokümanlar gerekli.

1 ay olmuş ve kuşağımı düşünüyorsun bu arada sen sporunu yapmaya bak dert etme böyle seyleri o kadar para verip sıkılma bı bak 3-4 ay sıkılırsın belkide.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

tebrübelerime dayanarak söylüyorum o kadar çok kickboks salonu varki bazısı hiç ilgilenmiyor bu yüzden aylarca lisanssız sporu yapıyorsun normalde ilk günden itibaren lisans çıkarmış olman gerek yoksa sağlık raporu almamış olduğundan bilmediğin bir kalp hastalığın varsa gümbürtüye gidebilirsin ama kimse lisansı takmıyor türkiyede tabi maça çıkaçaksa alıyorlar kuşak sınavıda 3 ayda bir olur bazı hocalar söyler bazıları birşey demez sen gidip söylersin

aga sağlık raporunda hiç bir doktor sana muayene yapmıyor.yüzüne bakıp imzayı çakıyor.düzgün salon falan varmı bildiğiniz.leş gibi kokmayan ilgili falan filan.fiyatla birşlikte belirtirseniz çok makbule geçer. yer:istanbul

işte doktorun öyle yapmaması lazım ama doktorda kendince haklı tabi sağlık raporu için bile o kadar uğraşırsa diğer hastalara zaman kalmaz zaten doktorlar makine gibi hasta olsan bile alıyor hızlı bir şekilde bir kaç dakika bakıyor yazıp ilaçı gönderiyor istanbulda oturmadığım için bilmiyorum ama şunu söyliyim normalden pahalı salonlar lüks olduğundan temizdir normal bir kickboks salonu leş gibi kokar yani kokmayan salon zor bulursun

• BİREYSEL KUSAK ALABILIRSIN DAHA RAHAT OLUR
  • quote:

quote:

quote:

işte doktorun öyle yapmaması lazım ama doktorda kendince haklı tabi sağlık raporu için bile o kadar uğraşırsa diğer hastalara zaman kalmaz zaten doktorlar makine gibi hasta olsan bile alıyor hızlı bir şekilde bir kaç dakika bakıyor yazıp ilaçı gönderiyor istanbulda oturmadığım için bilmiyorum ama şunu söyliyim normalden pahalı salonlar lüks olduğundan temizdir normal bir kickboks salonu leş gibi kokar yani kokmayan salon zor bulursun

sağol.İstanbullu arkadaşlardan yer bilgisi bekliyorum .düzgün,kokmayan salon lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

sağol.İstanbullu arkadaşlardan yer bilgisi bekliyorum .düzgün,kokmayan salon lazım

+1 bende yer tavsiyesi istiyorum.

Anadolu yakası küçükyalı - kadıköy arasında tavsiye edebileceğiniz salonlar

• ya bende boks yada kick boks yapmak istiyordum amacım pro. olmak değil, boş zamanımda spor yapmakve biraz kendimi geliştirmiş olmak, bazılarına sordum zayıfsın gitme burnun felan kırılır vs.yok pro olmıyacaksan başka spor yap boksta felan lisans alıcan maça çıkıcan kesin felan açıkcası iyice hevesimi kırdılar ne diyorsunuz
  • Uzun zamandır kickboksla uğraşıyorum daha bilere burnu kırılan görmedim.He cocuk geliyo bı ay herkesi döverim havasına giriyo sokakta millete bulaşıyor sonra boks tehlikeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Uzun zamandır kickboksla uğraşıyorum daha bilere burnu kırılan görmedim.He cocuk geliyo bı ay herkesi döverim havasına giriyo sokakta millete bulaşıyor sonra boks tehlikeli

katılıyorum hocam çok doğru.millet adam dövmek için geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Uzun zamandır kickboksla uğraşıyorum daha bilere burnu kırılan görmedim.He cocuk geliyo bı ay herkesi döverim havasına giriyo sokakta millete bulaşıyor sonra boks tehlikeli

mal oldu mu öyle olur.yer tavsiyesi hala bekleniyor.
  • yilmaz dursun şampiyonlar spor klubunu kesinlikle tavsiye ederim...istanbulun en iyi salonu ve antrenu yilmaz dursun'dur...ben 2 yıldır bu salondayim ve cok memnunum ogrencisine bu kdr sıkı sahip çıkan ve eviniz gibi hissediceginiz bi salon daha bulamazsınız...buyrun gelin görün bsey kaymetmez hatta kazanırsınız...buyrun gelin 🥊🥊🤗

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.