Şimdi Ara

KIBRISTA ASKERLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıldır? ve de askerde devletten yararlanma olayı nedir

• Kibris rahattir diye duydum ama eskiden su cok kesildigi icin soda gaziz falan ne bulurlarsa onla tras oluyolarmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasted.wastelander -- 19 Mayıs 2017; 22:20:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıbrısta yaptım gideceğin yer çok önemli Türkeli diye bir yer var sinekler insan görmemiş kaçmıyor ağaçların en büyüğü o yılllarda diz boyu falandı ama Yeşilyurt diye bir yer var süperdi çarşı izinleri çok sıkıntılı birlikler genelde şehir merkezlerine (Lefkoşa Girne gibi) çok uzak birliklerin içinden otobüsler kalkıyor yaklaşım 1 saatin merkeze gitmek için gidiyor halkı hiç asker sevmez aşırı tembeller yazın öğlen 12 akşam üzeri 4 sokakta insan bulamazsın resmi kurumlar dahil açmaz su olayı benim gittiğim birliklerde çok sıkıntılı değildi ama tavuk hastalığı diye bir sorun var tıp adı Tatarcık Humması tatarcık sineğinin ıssırmasıyla oluyor 3 günde 5 kilo verdim ateşim 40 lara çıktı hiçbir şey yiyemedim ağzımda metal tadı hiç gitmedi bizim zamanımızdan orada askerlk yapıp yakalanmayan yoktu. İşin özünğ söyleyim askerlik yapılacak en iğrenç yerlerden biridir. Evinden uzak yavru vatan diye gidip vatani görevini yapıyorsun sokakta yürürken sana pislikmişsin gibi bakan bir halka değmediğine üzülüyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.