Bildirim
Kıbrıs uçuş fiyatları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
elimde çok güzel mal var
50 liraya çok rahat uçarsın tertemiz_____________________________ -
kardeş ne bekliyodun ki _____________________________ -
https://www.enuygun.com/ucak-bileti/ burdan bak burda çok farkediyo _____________________________ -
Hocam hangi üni hangi bölüm _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: lanetzenci34
kardeş ne bekliyodun ki
Kardeşim boku yedikya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir mimar; en iyi tasarımını henüz yapmamıştır ve gerçekten iyi bir mimar ise hiç yapamayacaktır.
Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir.Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. Mustafa Kemal ATATÜRK -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield
https://www.enuygun.com/ucak-bileti/ burdan bak burda çok farkediyo
Yinede en uygun 500 civarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir mimar; en iyi tasarımını henüz yapmamıştır ve gerçekten iyi bir mimar ise hiç yapamayacaktır.
Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir.Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. Mustafa Kemal ATATÜRK -
Valla kıbrıs öyle.Benim kıbrıs tutuyodu sırf bu yüzden yazmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok zengin değilsen Kıbrıs yazmamalıydın hocam geçmiş olsun çok masraflı olacaktır. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield
Valla kıbrıs öyle.Benim kıbrıs tutuyodu sırf bu yüzden yazmadım.
Arkadaşında antalya çıktı 4 eylüle baktık 550tl antalyanında aşağı kalır yanı yok allah belamızk verdi
Valla banada konya geldi burdada en ucuz bilet 200 lira.Ankaraya 70 liraya bilet aldığımı bilirim.Artık ankaraya gidicem ordan hızlı trenle geçicem yapacak bişey yok.Otobüsle gidicek arkadaşın da. _____________________________ -
Gemiyle git
Bayramın son günü ondan heralde ama kıbrıs çok masraflı olucak hazırla kendini
quote:
Orijinalden alıntı: Jellibonn
Bayramın son günü ondan heralde ama kıbrıs çok masraflı olucak hazırla kendini
Biliyorum onu göze alarak seçtim zaten sadece uçak fiyatını 750 tl görünce şok geçirdim :)
Erken gitme şansın varsa 1 Eylül'e bak. Pegasus ile aktarmasız 301 lira.
Edit: Arkadaşın da 2 Eylül'de sunexpress ile gitsin aktarmasız 250 lira Antalya'ya.
Uçak biletlerine nerenizle bakıyorsunuz anlamıyorum ki?
Benim çok nadirdir uçak biletine otobüs fiyatından çok verdiğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 9 Ağustos 2017; 15:7:2 >_____________________________ -
Bayrama yakın bir tarih olduğu için uçak biletleri pahalı eğer uygun bir bilet bulamazsan en kötü Mersin taşucundan feribotla Kıbrıs'a geçersin
Genelde 250 tl falan oluyor ama vergisi çok maalesef.
Ben Hatay'da kalıyorum Mersin'den feribotla gitmeyi düşünüyorum
la gemiyle gidersin en kötü nolcak _____________________________ -
Benzer içerikler
- karın guruldaması nasıl geçer
- apotemi pdf çözüm
- tıp mı mühendislik mi
- çoğullaştırma nedir
- çözüm dershanesi yorumlar
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt