Gidiş Per 15 Tem 2021 21:35 - 00:55 (4h 20min)AYT Antalya - OSL Oslo Dönüş Cts 31 Tem 2021 06:00 - 11:05 (4h 5min)OSL Oslo - AYT Antalya 118 $ |
Norveç uçak bileti | GİDİŞ-DÖNÜŞ | 118 $ | SICAK FIRSAT

-
-
15 gün orda harcadıklarımla batarım ben
-
karantina
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şeytan diyor git 2 hafta dilen gel
-
ben dürtülüyorum şeytan tarafından -
temmuzda vaka sayısı 100 bin olunca norveç turist kabul etmez
Önce Akape li bir belediyeye başvurmak gerekiyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
norvece girebilsem iyi çıkmasakta olurda almazlar bilet gg
-
keşke norveç te bir gül tanesi olsam..
-
AB kapıları açaydı da gideydik...
Eylülde Amsterdam biletim var bakalım gidebilecek miyiz...
-
beles olsa ne olur kı:) en kotu yerde gecelık 50 euro:) ulasım falan hıc saymıyorum..ama dılenmeye gıdersenız asgarı ucretten fazla parayla donersınız buraya:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tek yön olanı yok mu?
Neden dilenciler premium mu yasiyor orda 😕😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çadırnı matını koyarsın sırt çantana arada da hostelde kalırsın marketlerden konserve balık beslenirsin. çare çok -
-
6 7 sene evvel İsveç ve Danimarka'ya gitmiştim gezi için 10 günlüğüne, o zaman tabi Euro 3 civarında. O zaman bile İsveç ve Danimarka'da deli bir pahalılık vardı. Bir park'ta otururken Norveç'li bir çiftle tanışmıştım, konuşurken 3 5 günlük tatilleri olduğunu İsveç ucuz olduğu için ( onlara göre ) tatillerinde İsveç'e geldiklerini söylemişlerdi. Oslo'ya geçsem mi 3 - 4 günlüğüne diye düşünürken "İsveç güzel ya" dedim. Norveç hakkında söyleyeceklerim bu kadar.
-
Hep gitmek istemişimdir müthiş doğal güzellik var İskandinav ülkelerinde. Ah euro ah. Artık hayal olacak.
Burada premium yaşarlarquote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
Neden dilenciler premium mu yasiyor orda 😕😃
Hostel 50 yorodan başlıyor..quote:
Orijinalden alıntı: trapezounta_
çadırnı matını koyarsın sırt çantana arada da hostelde kalırsın marketlerden konserve balık beslenirsin. çare çok
tamam işte 15 günde iki kere hostel 13 gün açık hava da çadırda. Ulaşım için bol bol otostop. arada tren 5000-8000 arası bir meblaya kapatırım bu macerayı😃
Önce Akape li bir belediyeye başvurmak gerekiyor mu?
![]() |
15 gün orda harcadıklarımla batarım ben |
şeytan diyor git 2 hafta dilen gel |
beles olsa ne olur kı:) en kotu yerde gecelık 50 euro:) ulasım falan hıc saymıyorum..ama dılenmeye gıdersenız asgarı ucretten fazla parayla donersınız buraya:)
|
Benzer içerikler
- bargello 561 orjinali
- amazon 75 tl indirim
- flying tiger indirim kodu
- tod kampanya
- hepsiburada premium worldcard
- letgo kargo ücreti ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X