Şimdi Ara

Kıbrıs Internet | WISP Ana Konu | VDSL geliyor (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
6
Favori
26.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa başıma böyle.birsey geliyor.internet bağlantısı var hızlı ama çoğu siteye erişim saglayamiyorum örneğin steame giriyorum ama sohbet açılmıyor DH açılmıyor Turkcell'in sitesine giremiyorum daha bir çok siteye giremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vdsl için yapılan ölçümde hattım 12/13mbit çıktı bu yüzden vdsl alamadım, adsl 8mbit aldım.
    Adsl bağlandıktan sonra farkettim ki hat 22mbit oturmuş, daire ile konuştum heralde bir yanlışlık oldu hattı tekrardan ölçecekler.

Şuan nethouse adsl 8mbit kullanıyorum, latency, kopma gibi problemlerim tamamen gitti, 6.4-7mbit arası değişen hız alabiliyorum, günlük kota vb. yok, ping sabit.

Wireless'e nazaran ping süreleri 15-20ms civarı arttığını farkettim, ama oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
  • acilim A kullanıcısına yanıt
    Kotasız kampanyalarını hiç görmedim. Hangi kampanyayı kullanıyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ADSL ve VDSL'de tüm paketlerde kota yokmuş.

Facebook online chat'den aşağıdaki gibi yazdılar.
    Merhabalar,

ADSL ve VDSL sistemlerinde AKN uygulaması bulunmamaktadır.
  • TEŞEKKÜRLER BİLGİ İÇİN
  • dediğin gibi yağmur yağdı, yaklaşık 3-4 saatten fazladır internet yok. Boşuna para ödüyoruz lifecell midir, kktcell midir ne şeyse ona.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prolesor

dediğin gibi yağmur yağdı, yaklaşık 3-4 saatten fazladır internet yok. Boşuna para ödüyoruz lifecell midir, kktcell midir ne şeyse ona.
    Gelip eve kontrol yaptılar Sorunlarım şimdilik çözüldü bu kaç gündür ada genelinde cogu ıspde internet sorunları mevcut insanlar facebooktan veryansın ediyorlar allahtan turkcell takır takır işlerde internete giriyoruz
  • Hocam pingim yurtdışına çıkışlarda yüksek ada içi bile yüksek 9.10 alıyorum acapa diyorum sağlam bir modem alarak bir nebze olsa bile pingi dusurebilirmiyim

• Mesajım bulunsun

• KKTCELL almayın!!! Aşağıda paylaşacağım görselde de görüldüğü üzere. Adam 25 mpbs internet satıyor, ama verdiği internet hızı ortada. Ne teknik servisi bakıyor bu saçmalıklara ne de başka bir birim. İlgilenen yok! Arkadaş, problem yaşamadığım 1 hafta geçirmedim. Diğer taraftan başka bir kullanıcı olan forum üyesi bir arkadaş da aynı problemleri yaşadığını söylüyor. Taahhüt biter bitmez başka bir sağlayıcıya geçeceğim.

Kıbrıs Internet | WISP Ana Konu | VDSL geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Prolesor

KKTCELL almayın!!! Aşağıda paylaşacağım görselde de görüldüğü üzere. Adam 25 mpbs internet satıyor, ama verdiği internet hızı ortada. Ne teknik servisi bakıyor bu saçmalıklara ne de başka bir birim. İlgilenen yok! Arkadaş, problem yaşamadığım 1 hafta geçirmedim. Diğer taraftan başka bir kullanıcı olan forum üyesi bir arkadaş da aynı problemleri yaşadığını söylüyor. Taahhüt biter bitmez başka bir sağlayıcıya geçeceğim.

bendede bu son zamanlarda özellikle akşamları hız cok düşük aradım e mail yolladım hala durum aynı birde utanmadan 7.24 cagrı merkezi demezlermi valla dalga geçerler cagrı merkezi dedigin internet sorunlarında yardımcı olur bunların tek yaptıgı şey arıza formu doldurmak bilgisayar kullanması bilmeyen kişileri koymuşlar keşke deneyimli bir kaç kişi olsada sorunlarımızı iyi anlasalarda kısa sürede çözüme gitseler ama yok sadece ay sonu para almasıını bilirler hizmete geldinmi sıfır sectorlari kapasite üstünde calışıyor ondan internettin yogun oldugu akşam saatlerinde hızım düşüyor

• Lefkosa Yenisehir'de freenet NP Standard kullaniyorum.(Freenet eskiden Lefkosa'da multimax olarak servis veriyordu.)
    Ara sira pingler'de spike oluyor, daha stabil baglanti icin nethouse VDSL'e gecis yapacaktim fakat apartmanda telefon hatti olmadigi icin freenet ile devam ediyorum.
    1-2 ay once baglanti stabilitisinde problem vardi, birkac defa telefonda gorusunce duzelltiler.
    Kıbrıs Internet | WISP Ana Konu | VDSL geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530CA252A -- 24 Aralık 2018; 17:18:4 >

• girne çatalköy civarı için önerebileceginiz internet şirketi varmı ? adsl yok sadece wireless için
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan107

girne çatalköy civarı için önerebileceginiz internet şirketi varmı ? adsl yok sadece wireless için
    multimax
  • Merhaba , kıbrısta yeniyim.Girne alsancak tarafında bir ev tuttum.Ev iki katlı , sanırım çatıda anten var , duvardan ethernet kablosu çıkıyor evin içinden. Burada düzgün çalışan firma hangisidir ? Düzgünden kastım 15-20 mbit verebilmesi ve pinglerin düşük olması (bf1 oynuyorum). Kıbrıs turkcell , nethouse , extend ve multimax gibi firma isimleri duydum , nasıl bir yol izlenmeli ? Teşekkürler..

• Usta extend nasıldır girne zeytinlik bölgesi için ?
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    comtech sitesinden paketlerine baktım fiyatlar biraz uçuk gibiydi ?
  • Üstad girne zeytinliği bilirsin herhalde.Oğuz veli Ortaokulunun arkalarında işleklik oranı yarı yarıya ne yok denir ne iyi denir öyle bir yerdeyim.Nethouse bayisine ve internet direğinede yeterince yakınım.Sence hangi Sağlayıcıyı ve Hangi tarifeyi kullanmalıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardakoca

Merhaba , kıbrısta yeniyim.Girne alsancak tarafında bir ev tuttum.Ev iki katlı , sanırım çatıda anten var , duvardan ethernet kablosu çıkıyor evin içinden. Burada düzgün çalışan firma hangisidir ? Düzgünden kastım 15-20 mbit verebilmesi ve pinglerin düşük olması (bf1 oynuyorum). Kıbrıs turkcell , nethouse , extend ve multimax gibi firma isimleri duydum , nasıl bir yol izlenmeli ? Teşekkürler..
    hocam ne yaptınız bu yazınızdan beri bir cevap olmamış sizde geri dönğş yapmamışsınız. son durum nedir hangi firmayı kullanıyorsunuz? ben şu wdsl olayına merak sardım acaba iskele taraflarında en iyi firma hangisidir.
  • hepsi aynı maalesef. kıbrısta düzgün bir internet firması yok. kktc telekom kendi altyapısı berbat ve düzelmeye niyeti yok 2020 yılındayız.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.