Şimdi Ara

Kıbrıs'ın en iyi üniversitesi hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
38.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaaa arakdaşlar abiler ablalar üniversite tercihi yapmam lazım bana akıl verin kıbrısta en kral üniversite hangisi? Hayat gerçekten pahalımı orda? Bide okulun bulunduğu yer ortamlar nasıl? Ben İstanbul'da yaşıyorum burdan oraya gittiğimde nelerle karşılaşıcağım? Gidenler duyanlar beni bilgilendirirse sevinirim.... şimdiden teşekkürler...

• Doğu Akdeniz en iyisi diye biliyorum. Okumak dışında herşeyi yaparsın orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodwayne

Doğu Akdeniz en iyisi diye biliyorum. Okumak dışında herşeyi yaparsın orda
    quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

kıbrısta 2 yıl kalmış biri olarak söylüyorum,kıbrıs tam yaşanılacak yer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

kıbrısta 2 yıl kalmış biri olarak söylüyorum,kıbrıs tam yaşanılacak yer..

Alıntıları Göster
    daü

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestcooll

daü

Alıntıları Göster
    daü en kral üniversite.Bulundugu sehirde güzel(magosa).Ama diger sehirlere göre biraz daha pahalı.Eger maddi konu seni ilgilendirmiyorsa bir sorun yok.Diger sehirler hakkında ve üniler hakkındada bilgi verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestcooll

daü

Alıntıları Göster
    Doğu Akdeniz Üniversitesi.Kampüsü en buyük üniversitedir.Anadoludan Kıbrısa okumaya gitsen cok sorun cekmezdin ama İstanbulda yasayan birinin Kıbrısta sıkılmaması mumkun degil.Hayatta nasildigi kadar pahali değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

Doğu Akdeniz Üniversitesi.Kampüsü en buyük üniversitedir.Anadoludan Kıbrısa okumaya gitsen cok sorun cekmezdin ama İstanbulda yasayan birinin Kıbrısta sıkılmaması mumkun degil.Hayatta nasildigi kadar pahali değildir.

Alıntıları Göster
    Doğu akdeniz dedi herkes.. Gidiyoz bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco87

Doğu akdeniz dedi herkes.. Gidiyoz bakalım

Alıntıları Göster
    Ben daü'de okuyorum kıbrısta 3. sene tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Layblood

hocam kiralar,yemek fiyatları vs ne kadar kıbrısta ?
    bi de su falan yokmuş diyolar doğru mu,baya su sıkıntısı varmış
    bişey daha sormak istiyorum. yakındoğudaki eczacılık ve diş hekimliği fakülteleri yök onayı olmaksızın kurulmuş diye duydum,yani yök denklik vermiyor mu bu bölümlere ?

• quote:

Orijinalden alıntı: International

daü en kral üniversite.Bulundugu sehirde güzel(magosa).Ama diger sehirlere göre biraz daha pahalı.Eger maddi konu seni ilgilendirmiyorsa bir sorun yok.Diger sehirler hakkında ve üniler hakkındada bilgi verebilirim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: darkrhapsody

walla hocam cok mutlu edersın açıklama yaparsan. Mesela aylık ne kadar ewden gelmesi lazmki sıkıntı çekmiyemyim. bide istediğim bölüm bilgisyar teknolojileri ve programcılık. ben lefke avrupa yı yazıcaktım ılk tercıhıme ama bı danısıyım ordakılere dedım. mesela aylık ew bana 400ytl harclık yollayabılır bana uygun neresı war... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge07

quote:

Orjinalden alıntı: darkrhapsody

walla hocam cok mutlu edersın açıklama yaparsan. Mesela aylık ne kadar ewden gelmesi lazmki sıkıntı çekmiyemyim. bide istediğim bölüm bilgisyar teknolojileri ve programcılık. ben lefke avrupa yı yazıcaktım ılk tercıhıme ama bı danısıyım ordakılere dedım. mesela aylık ew bana 400ytl harclık yollayabılır bana uygun neresı war... :)

Alıntıları Göster
    Kardes yerinde olsam lefkeyi unuturum Çünkü orası bir köy evet yanlıs duymadın bir köyden farksız üniversitenin oldugu yer..Gideceksen ya girne amerikan ya daü ya yakın dogu yada benim okul kıbrıs a gel.Bana aylık 400 ciwarı para geliyor.Rahat bir şekilde geçiniyorum.Ama gece hayatı filan yok yani.Alkol filan diyorsan alkol cok ucuz orda.Ör: 1 litre absolut 19 ytl baska soru alayım?

• quote:

Kardes yerinde olsam lefkeyi unuturum Çünkü orası bir köy evet yanlıs duymadın bir köyden farksız üniversitenin oldugu yer..Gideceksen ya girne amerikan ya daü ya yakın dogu yada benim okul kıbrıs a gel.Bana aylık 400 ciwarı para geliyor.Rahat bir şekilde geçiniyorum.Ama gece hayatı filan yok yani.Alkol filan diyorsan alkol cok ucuz orda.Ör: 1 litre absolut 19 ytl baska soru alayım?

Alıntıları Göster
    daha benim çok zamanım var ama aklıma gelmişken sorayım KKTC'yi ne avrupa ülkeleri tanıyor ne de Amerika KKTC'de bir üniversiteden menzun olup yurt dışına iş için gittiğimizde denklik sıkıntısı yaşamazmıyı?

• quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_58

daha benim çok zamanım var ama aklıma gelmişken sorayım KKTC'yi ne avrupa ülkeleri tanıyor ne de Amerika KKTC'de bir üniversiteden menzun olup yurt dışına iş için gittiğimizde denklik sıkıntısı yaşamazmıyı?

Alıntıları Göster
    ben lefke avrupadayım gelme sakınkimse gelmesin ben yandım kimse yanmasın aha şugünlerde hala bissürü kişi yazokulunda para avcıları

hatta kıbrısa hiç gelmeyin 1 sene daha hazırlanın aynı çile bence hatta kıbrıs daha fazla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gayipten Gelen Ses -- 30 Temmuz 2008; 1:05:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_58

Alıntıları Göster
    Kardes bir ülkenin siyasi olarak tanınması ayrı bişe , egitim kurumlarının faaliyeti ayrı bişeydir.Eger bir ülke tanınmıyorsa bu ordaki okulların tanınmayacagı anlamına gelmez.Örnek İngiltere.Kıbrısta okuyan bircok kişi yüksek lisansa yada master a ingiltereye gidiyor.Örnegin benim hocalarımın cogu ingilterede egitim görmüşler.Bide sunu bilki Türkiye kktc ye ne kadar yakınsa ingilterede o derece yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

ben lefke avrupadayım gelme sakınkimse gelmesin ben yandım kimse yanmasın aha şugünlerde hala bissürü kişi yazokulunda para avcıları

hatta kıbrısa hiç gelmeyin 1 sene daha hazırlanın aynı çile bence hatta kıbrıs daha fazla...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

Kardeş sende niye yazdın lefkeyi o köyde okunurmu hiç

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

Kardeş sende niye yazdın lefkeyi o köyde okunurmu hiç

Alıntıları Göster
    Onu bunu bırak kıbrıs'ta su yok ha alkolle yıkanırım diosan onu bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Onu bunu bırak kıbrıs'ta su yok ha alkolle yıkanırım diosan onu bilemem

Alıntıları Göster
    Başka bilgi yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trio

Başka bilgi yokmu ?

Alıntıları Göster
    Görmek istediğim yerlerden birisi.

Benim babam KKTC'ye gitmişti. Valla dedi orada Kıbrıs Türkleri, özellikle yeni nesil biz Türkiye Türklerini nedense pek sevmiyormuş. Şaşırdım baya ama bunu başka gidenlerden de duydum. Tabii ne kadarı abartı, ne kadarı gerçek bilemeyeceğim de.

Bir de hazır Kıbrıs lafı geçmişken valla sırf meraktan soruyorum. Gitmek istediğimden ve sevdiğimden ve de üniversite amaçlı sormuyorum da, biz vizemiz bile olsa GKRY'e (Maalesef Dünya çapındaki ismiyle Republic Of Cyprus, yani Kıbrıs Cumhuriyeti) girebiliyor muyuz? Sanmıyorum adamların bir Türk'ü öyle içeri sokacaklarını. Haberlerde de görüyorum Kıbrıs'la ilgili her halt KKTC'de gösteriliyor ama GKRY'i hiç görmüyorum. Adamları almıyorlar mı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 30 Temmuz 2008; 23:26:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

Görmek istediğim yerlerden birisi.

Benim babam KKTC'ye gitmişti. Valla dedi orada Kıbrıs Türkleri, özellikle yeni nesil biz Türkiye Türklerini nedense pek sevmiyormuş. Şaşırdım baya ama bunu başka gidenlerden de duydum. Tabii ne kadarı abartı, ne kadarı gerçek bilemeyeceğim de.

Bir de hazır Kıbrıs lafı geçmişken valla sırf meraktan soruyorum. Gitmek istediğimden ve sevdiğimden ve de üniversite amaçlı sormuyorum da, biz vizemiz bile olsa GKRY'e (Maalesef Dünya çapındaki ismiyle Republic Of Cyprus, yani Kıbrıs Cumhuriyeti) girebiliyor muyuz? Sanmıyorum adamların bir Türk'ü öyle içeri sokacaklarını. Haberlerde de görüyorum Kıbrıs'la ilgili her halt KKTC'de gösteriliyor ama GKRY'i hiç görmüyorum. Adamları almıyorlar mı ne?

Alıntıları Göster
    daü'de mühendislik okudum ..hiç pişman değilim sanıldığının aksine çok kalite eğitimi var başka bölümleri bilmem kendi bölümüm için konuşuyorum(elektrik-elektronik)...eğitim konusunda türkiyedeki çoğu üni.den kat kat iyi o konuda kktc nin en iyisi daü'dür bundan emin olabilirsin...ama bir konuda uyarayım seni yaşam pahalı...okul harçlarını geçiyorum o türkiyedekilere göre daha az ama yurtlar olsun masrafların olsun pahalı yani buna hazırlıklı olman lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: sancarks

daü'de mühendislik okudum ..hiç pişman değilim sanıldığının aksine çok kalite eğitimi var başka bölümleri bilmem kendi bölümüm için konuşuyorum(elektrik-elektronik)...eğitim konusunda türkiyedeki çoğu üni.den kat kat iyi o konuda kktc nin en iyisi daü'dür bundan emin olabilirsin...ama bir konuda uyarayım seni yaşam pahalı...okul harçlarını geçiyorum o türkiyedekilere göre daha az ama yurtlar olsun masrafların olsun pahalı yani buna hazırlıklı olman lazım...

Alıntıları Göster
    Girne amerikan felan nasıl peki ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.