Şimdi Ara

Kia Sportage: Yenisi mi? Eskisi mi? (Eskisi ve comfort manueli aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kia Sportage atmosferik 1,6 GDI motorlu manuel alma gibi bir planım var. Liste fiyatı 73.900 tl.
    Eski kasa Concept Plus modeli hala satışta görünüyor.
    Donanım olarak ihtiyacımdan fazlası var bu modelde. Comfort bile alabilirim aslında ama geri görüş kamerası, cam tavan, ısıtmalı koltuk gibi ilavelere rağmen aradaki fiyatın fazla artmaması (Comfort 5.000 lira daha ucuz) sonucu Comfort yerine Concept Plus almak daha mantıklı geliyor.

Açıkçası yeni kasası çıkmış bir aracın eski kasasını almak kulağa pek mantıklı gelmese de, yeni kasada bu konfigürasyonda bir araç olmaması, olsa bile fiyatının uçuk olacağını göz önüne alınca mantıklı geliyor.
    Yeni kasada Concept Plus manuel olsaydı muhtemelen fiyatı 93.000 gibi bir rakamda olacaktı ve aradaki fark 20.000 civarı olurdu.
    Çünkü otomatiği 97.400 tl.
    Yeni kasada manuel comfort bulunuyor. Onun fiyatı da 80.000 lira.

Siz olsanız 80.000 tl verip yeni kasa comfort mu alırdınız, yoksa eski kasa concept plus mı?

Yeni kasanın kabin sessizliği konusunda iyi yönde yorumlar var.

Sizler ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4_1400 -- 8 Nisan 2016; 12:55:41 >

• Eskide keramet olsa bit pazarina nur yagardi demek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yıllar kullanırım yada değer kaybı umrumda olmaz derseniz eski kasaya sıkı bi pazarlık edin.

Not : donanim 2. elde para etmiyor. deveye diken, bizim millete allayıp pullayan yaranıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 28 Mart 2016; 17:23:28 >
  • Yeni kasa istediği kadar boş olsun yeni kasa yenidir.Eskisi artık göze sıradan gelmeye başladı yenisi öylemi çektiğin yerde göze batar
  • Kesinlikle eski kasa.Yeni kasa bence tipsiz ve fiyatı aşırı pahali onun yerine tucson ve yeni tiguan bakabilirsiniz

• Bence de tuscon bakın yeni sportage çirkin ötesi

• Eski kasanın eski sahibi olarak kesinlikle eskisi.Hala yolda giderken gözümü dönüp bakarım yenisini hiç beğenmedim heyecanlandırmıyor beni göz alıcı bir araç değil bence kesinlikle eskisi o da çok iyi bir araç yakıtı saymassak tabi.
    Ama yenisini boşverinde yeni gelecek olan tiguanı kesinlikle beklemenizi öneririm.
    Arabanın dizaynını çok beğendim onu bekliyorum ben almayı planlıyorum 2 aya kalmaz gelicek 1.6 tdı ve 1.4 tsı seçenekleri ile beraber 2-3 ay zamanınız varsa beklemenizi öneririm çok güzel bir araç yapmışlar onu tavsiye ederim yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    corsa mi yeni stepway mi...?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tiguan 100 bin civarı fiyatı olur bence. Dolayısıyla onu beklememin bir anlamı yok. Tucson düşünülebilir tabi o da 2015 modelleri.
    70 bin civarı düşünüyorum. Fazlası mantıksız geliyor bir otomobil için.

• Yeni kasa çok başarılı, ben olsam yeni kasa alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Yeni kasa çok başarılı, ben olsam yeni kasa alırdım.

dişleri dökülmüş dezze suratlı sportaçın neresi başarılı? eski kasa full al geç konu sahibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 29 Mart 2016; 12:04:52 >
  • Eski bir sportage gsl plus sahibi olarak, eski kasa bana daha hos geliyor. Ama yenide her zaman keramet vardir.

Donanim ile alakali takintilariniz yoksa yeni kasa derim. Eaki kasa diyorsaniz, 2012-13 gsl plus, 2014 comfort plus derim. 2015 comfort plus'da bir cok ayricalikli donanim torpulendi diye biliyorum.

Ben su an suv tarzi bir arac alacak olsam yakita oncelik verip kadjar ve qashqai (dci) derim. Yakit isim olmaz derseniz tucson digerlerinden en azindan tasarim olarak bir adim onde derim.

Ama dizel otomatik kadjar ve qashqai bence bu sinifin en azindan orta ust tabaka icin en ideal aracidir.

Bu sinifta secenek cok amaaaa;

Araba alirken akil veren cok olur, para veren olmaz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada ciddi fiyat farkı var.

Eski kasa hem daha klas bir iç ve dış tasarıma sahip.

Yeni kasa resmen hödük bakışlı bir araç. Asla alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi de tırt yenisinin en azından iç mekanı güzel gözüküyor, eskisini de nerdeyse evliya yapacaklar , ilanlarda bakıyorum ölmüş bitmiş iki-üç yıllık araçlar; 15lt yakan bu aracın ikinci eline 60k para verenler varmış geçen tanıştım şaka gibi.

Kia Sportage: Yenisi mi? Eskisi mi? (Eskisi ve comfort manueli aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 29 Mart 2016; 13:02:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Yeni kasa çok başarılı, ben olsam yeni kasa alırdım.

dişleri dökülmüş dezze suratlı sportaçın neresi başarılı? eski kasa full al geç konu sahibi.

Yeni, farklı bir tasarım olduğu için öyle görünebilir size. Yollarda biraz görünmeye başlarsa bu bakış açınız değişir eminim. Gayet başarılı bir tasarımı var bence.

Eski kasa fiyat olarak avantajlı olabilir ama yeni kasa yeni kasadır. Daha donanımsız yeni kasayı tercih ederim.

Tüketim, performans, konfor, genişlik gibi birçok konuda daha iyi yeni kasa.
  • Yeni kasa sı öyle çok da kötü görünmüyor, yenisini tercih etmek mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Arada ciddi fiyat farkı var.

Eski kasa hem daha klas bir iç ve dış tasarıma sahip.

Yeni kasa resmen hödük bakışlı bir araç. Asla alınmaz.

Full otomatik 59.990 olsa yinede alinmaz mi?

• Kesinlikle yeni. Herşey tip değildir. İllaki gelişmiştir bu araç. Bide algı meselesi. İnsanların gözü alışır elbet.

• yeni kasanın sırf içinin tasarımı kalitesi sportif araç kullanma hissi bile yenisini almaya yeter. yahu direksiyonu ve koltuğu için bile yenisi alınır.
  • Hiçbiri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Hiçbiri.

O zaman ne alalım. Öneri var mı öneri
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.