Şimdi Ara

KIA SPORTAGE vs NISSAN QASHQAI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet başlıkta belirttiğim iki SUV' dan hangisini tercih edersiniz ve neden?

Yorum yapan yapmayan herkese şimdiden teşekkürler.

• Yaptığınız km en önemlisi bence çunku kia nın dizeli 2.0 motor hem vergi hemde yakıt dezavantajı var qq ya göre.
    Diğer açıdan iki arabada çok yakışıklı fakat kia aynı donanım seviyesinde qq dan biraz daha uygun fiyat açısından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangisi iyidir bilmiyorum ama biz daha yakışıklı olduğunu düşündüğümüz için ix35 almıştık

• Kia eğer yakıt olarak üzmeyeceğini düşünüyorsanız bence QQ'dan daha iyi şöyle ki, QQ piyasada daha fazla var, bence hergün yollarda daha çok gözüken bir araç almaktansa, hem güzel hem tarz bir araç almak daha iyi.

Kia kasa olarak QQ dan daha önce çıkmış olmasına rağmen yollarda daha az gözüküyor, makyajla beraber şık ve güzel.

Ama motor seçenekleri bana pek uymuyor. O anlamda düşünmezdim. Onun dışında direkt almayı düşünürdüm.
  • 1.6 benzinli kia comfort 63000 bence en mantıklısı

• Bir zamanlar sıfır aldığımız Sportage ı 3 ay sonra satmamızın en büyük etkisi yüksek yakıt tüketimiydi. QQ benizinli 1.2 nin bile tüketim değerleri oldukça etkileyici. Ayrıca 1.2 turbonun 190/2000 Nm/dd tork değeri gayet başarılı.
  • Qashqai pahalı bir balon olmasına rağmen Sportageden daha güzel bence, motorlarıda çok iyi, benzinlisinin vergiside az.

Kia Sportage'a 1.6 CRDi 128i koymalı!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dış görünüş olarak kesinlikle kia sportage.kianın tek eksisi bence yakıt tüketimini otomatik versiyonunda düşürmesi lazım bence. dizel otomatik 1,6 koyarsada baya satış yapar bence.benzinli otomatik olarak daha az yakıt tüketeni bulursa cok iyi olur
  • Evet benim izlenimimde Sportage in QQ ya göre daha donanımlı ve uygun fiyatlı olduğu yönünde. 2.0 motorun vergi durumu istemediğim bi durum. Yakıt sarfiyatı da KIA nın negatif yönü.

Motor kalitesi olarak sanırım QQ dizelde Renault un meşhur dCi motorunu kullanıyor. Dizel ve benzinli araçlar arasındaki fiyat farkı ve yılda 10 bin km yi gecmeyecegimi düşünürsek benzinli daha iyi bir seçim olacak gibi.

• Biraz daha uygun fiyatlı B sınıfı Juke da fena bir seçenek değil gibi.

• B3n sportage aldim.

Cok yakiyor diyen lpg atsin.4 bine sorunsuz sivi sistem lpg atiliyor.10 binden az yapanada gerek yok lpg ye.

Ix35 den de daha iyi bir arac ix35 le 90 la dondugun viraji 110 la donersin.

Direksiyonu pamuk gibi .

suspansiyonlar sert bol cukurlu Yollarda rahatsiz eder.

Donanim olarak gayet iyi.

Koltuklarida iyi rahatsiz etmrz hicbir zaman .

Malezmee kalitesi ve isciligide iyi.

69 binde benim aracim el freninin tutmamaya başlamasi disinda hicbir sikaywtim olmadi oda zaten kolcagin arkasindan 1 dkda ayarlanabiliyor.

Dizel olsada almam enayi parasi niye vereyim 10 bin fazla.

Ben gunde 4 kez işe gidip geliyorum dizel motor isininca verimli olur benin isin 4 km uzaklikta.dizel isime yaramaz.

Herkes ihtiyaci neyse ona gore arac almamli. Her aracn avantajlari ve dejavantajlari vardir.

Nesela ix35 in yol tutusu kotu ama bagaji daha buyuk spodan.qq pahali ama ikinci eli iyi falan.

• Sportage tasarım olarak daha klas.

Qashqai sadece 1.2 Turbo motorundan dolayı tercih edilebilir.

Ama kişisel görüşüm her iki araç yerine 1.4 Trendline Passat alın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum daha olacak peki bu fiyatlara çıkmayıp Juke nasıl bir tercih olur. Bir alt sınıf daha uygun fiyata. Tasarımı eskidi diyebiliriz sanırım.

• Benim oyum bu karşılaştırmada hiç bahsedilmeyen Skoda Yeti'den yana yam bir F/P aracı.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tavsiye için övgüler duydum yetiyle ilgili onuda inceleyeceğim

• Sportage derim. En full donanımlısı 2014 model makyajlı 1.6 benzinlisi 80.000 tl ye denk gelmişti. Benzin olarak 7-8 litre ortalaması mevcuttu. Bence çok bir abartı yok . Çok yakar denmiş ama o cüsseye karşı gayet iyi ortalaması vardı. Performansta gayet yeterli. İşçilik ve en önemlisi dış görünüm mükemmel.
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    8.2 litre şehir içi verisi olan aracın 7-8 litre yaktığını iddia ederek bizden çatal bıçak takımı kazandınız:

• Bu sene Yeti asla almazdım.

Çünkü seneye Skoda bu aracı yenileyecek. Güncel Octavia, Rapid gibi daha klas bir tasarıma kavuşacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

8.2 litre şehir içi verisi olan aracın 7-8 litre yaktığını iddia ederek bizden çatal bıçak takımı kazandınız:

Araç İstanbul-Eskişehir arası yaptı. Daha sonra Eskişehir -Bilecik arası yaptı birazda şehir içi kullanıldı ortalama 7-8 litre gösteriyordu yalanım yokKilometresi henüz 1.000 km de bile değildi.
    Buda 2 fotosu

KIA SPORTAGE vs NISSAN QASHQAI KIA SPORTAGE vs NISSAN QASHQAI

Ek olarak internette rastgele ilan aradım denk gelen ilanda da fotoğrafında aracın ortalaması 100km/ 7 litre
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-2013-kia-sportage-plus-full-plusfull-kazasiz-boyasiz-181077569/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lego95 -- 15 Şubat 2015; 16:26:55 >

• Lego95 kullanıcısına yanıt
    Güzelde o zamanşehir dışı yazın.Bunu alan insan her gün şehirler arası yolda kullanmayacak şehir içinde kullanacak çoğunlukla.

Siz oraya sadece 7-8 yazarsanız biri de gidip alırsa sizin kulaklarınızı çınlatır her benzinciye girdiğinde.

Şehir dışı verisi aracın 6.0 litre olarak veriliyor kataloğunda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.