Şimdi Ara

Kia sportage hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben 2.el 2005-2006 civarı kia sportage bakmaktayım 2005 modelde 112hp fakat 2006dan sonra 140hp üretilmiş diye duydum bütün 2006 modeller 140hp mi oluyor makyajlamı birlikte gelmiştir bu motor birde bende 2007 civic var tüketim olarak çokmu farkeder bu motorlarla cevap verenlere şimdiden teşekkürler

• birader bu araçlar benimde takibimde...dizel otomatik olanları ile ilgileniyorum.. motorları sağlam mı ? en fazla kaç binde olanı almak lazım ? otomatik vites sorunlu mu sorunsuz mu

arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum bende...
  • +1 takip bende ilgileniyorum sportage ile =).40 bin civarına geçmeyi düşünüyorum da.Mesaj atacaklara bende minnettarım.
  • Bir ara ben de almaya niyetlenmistim, o zaman incelemiştim. (Akrabamda dizeli var) Dizelerin hepsi 112 hp, benzinli 2.0'lar 140 hp (Türkiye'de satılmadı) diye hatırlıyorum. Performans cok kötü, yakıt tüketimi fazla, kalite düşük (tikirti, sert plastik bolluğu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civicle yakıtı karşılaştırmaya kalkarsanız gaflete düşersiniz.
    9 10 litrenin altına inmez.
    Konforlu araçtır,arazide de iyidir,ama ben olsam Santa Fe tercih ederim.
    Santa Fe sportage'ın yanında asilzade arabası kalıyor.
  • son modeli harika olan bir araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Civicle yakıtı karşılaştırmaya kalkarsanız gaflete düşersiniz.
    9 10 litrenin altına inmez.
    Konforlu araçtır,arazide de iyidir,ama ben olsam Santa Fe tercih ederim.
    Santa Fe sportage'ın yanında asilzade arabası kalıyor.

Suan civicte o degerlerin altina dusmuyor otomatik oldugu icin santafe tasarim olarak sanki bu aracin daha gerisinde kalmis gibi geldi bana acikcasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONDA CRV HAKKINDA BİLGİ
    13 yıl önce açıldı
    kia cerato 2011 hakında
    13 yıl önce açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmkan varsa yeni kasa alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irun_Each_Team

Suan civicte o degerlerin altina dusmuyor otomatik oldugu icin santafe tasarim olarak sanki bu aracin daha gerisinde kalmis gibi geldi bana acikcasi

aksine,santa fe nin yeni kasası da çıkmadığından sportage dan daha güncel kalmıştır.
  • quote:

quote:

aksine,santa fe nin yeni kasası da çıkmadığından sportage dan daha güncel kalmıştır.

aynı araçtanmı bahsediyoruz ?

Kia sportage hakkında

• Son kasanın bende hayranıyım
    Siyah arac
    Siyah mat jant
    1 numara kırmızımsı film tüm camlara
    10.000 lik ses sistemi
    Full otomatik
    5 sene binerim

• quote:

Son santa fe:
     Kia sportage hakkında
  • quote:

quote:

Son santa fe:
     Kia sportage hakkında

bunlar 45bin civarında sanırım bütçem el vermiyor maalesef

• quote:

bütçeniz?
  • sportage iş yerinde bi arkadaşımda var 2.0 dizel otomatik modeli bi kac defa kullanma şansım oldu performansi fena değil kullanımı rahat geldi bana ama şehir içi normal kullanımda 10litrenin altına düşmüyor diyor ve 2 aydırda satmaya çalışıyor

• quote:

quote:

bütçeniz?

35bine kadar çıkabilirim en fazla
  • quote:

anladım.
    http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-mitsubishi-outlander
    lpg li seçeneklere bir göz atın.
    Alternatifsiz bırakmayayım dedim:)
  • quote:

quote:

anladım.
    http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-mitsubishi-outlander
    lpg li seçeneklere bir göz atın.
    Alternatifsiz bırakmayayım dedim:)

teşekkürler fakat bi suv e göre biraz küçük geldi bana sanki hatcback arabalara benziyor bide lpgli araç kullanmayı düşünmüyorum dizel tercihim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paralel Williams -- 11 Mart 2013; 21:48:12 >

• 2005 model sportageyi 180,000 km kullandık sattık ve tekrar memnun olduğumuzdan dolayı makyajlı kasa 2009 model aldık ve onuda 10-15 bin kmde hala kullanıyoruz
    Bu araçlar dizel otomatik olup uzun yolda sakin kullanımda en alt 9 lt civarı yakar onun altına inmez şehiriçi sert kullanım dur kalk trafiktede artı kışlık lastik ve kış mevsimini eklersek 14 lt civarında yakar kısaca 9-14 arasıda diyebiliriz.
    Motor ve şanzumanla ilgili en ufak bir sorun yaşamadık 180 bin km boyunca ön takım vs gibi şeyler hiç bozmadı
    Genel yağ bakımlarının dışında fren balatası bitirir oda normal 1700-1800kg bir araç artı otomatik durdurmak için tabikide fren kullanıyorsunuz
    Nediyim mekanik olarak elektrik aksam olarak bize bir arıza çıkarmadı
    120-130 bin kmlerde 4 amortisör değişmiştik çok sertleşmişti araç orjinal amortisörleri artı 5-6 yaşlarındanda bir akü aldık onun dışında bariz bir masrafla karşılaşmadık tabi bakımları günü vs kmsi yaptırmak şartı ile
    Onun dışında sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim
    Dip not olarak aracı alırsanız aklınızda bulunsun depoyu dibine kadar kullanmayın lamba yakmadan kullanmaya çalışın bu araçlarda bu lamba yakmadan dolayı yakıt pompası-enjektör arızası yaşayanlar olmuş servis ve kullanıcılar bu şekilde çözüm bulmuşlar ne alakaysaBu sorunda aslında bir dönem bu araçlarda ilk çıktığında metal yakıt deposu vardı içinin boyası atmış mazota falan karışmıştı sonra garantiden plastik depo takmışlardı gerçi biz bir sorun yaşamadık ama haberiniz olsun.

Civic yakıtla kıyaslama yaparsak lt olarak hemen hemen aynı yakarlar desek mazot benzini yakaladı desek yakıt tüketiminde çok bariz değişiklikler yaşamazsınız diyebilirmiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

2005 model sportageyi 180,000 km kullandık sattık ve tekrar memnun olduğumuzdan dolayı makyajlı kasa 2009 model aldık ve onuda 10-15 bin kmde hala kullanıyoruz
    Bu araçlar dizel otomatik olup uzun yolda sakin kullanımda en alt 9 lt civarı yakar onun altına inmez şehiriçi sert kullanım dur kalk trafiktede artı kışlık lastik ve kış mevsimini eklersek 14 lt civarında yakar kısaca 9-14 arasıda diyebiliriz.
    Motor ve şanzumanla ilgili en ufak bir sorun yaşamadık 180 bin km boyunca ön takım vs gibi şeyler hiç bozmadı
    Genel yağ bakımlarının dışında fren balatası bitirir oda normal 1700-1800kg bir araç artı otomatik durdurmak için tabikide fren kullanıyorsunuz
    Nediyim mekanik olarak elektrik aksam olarak bize bir arıza çıkarmadı
    120-130 bin kmlerde 4 amortisör değişmiştik çok sertleşmişti araç orjinal amortisörleri artı 5-6 yaşlarındanda bir akü aldık onun dışında bariz bir masrafla karşılaşmadık tabi bakımları günü vs kmsi yaptırmak şartı ile
    Onun dışında sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim
    Dip not olarak aracı alırsanız aklınızda bulunsun depoyu dibine kadar kullanmayın lamba yakmadan kullanmaya çalışın bu araçlarda bu lamba yakmadan dolayı yakıt pompası-enjektör arızası yaşayanlar olmuş servis ve kullanıcılar bu şekilde çözüm bulmuşlar ne alakaysaBu sorunda aslında bir dönem bu araçlarda ilk çıktığında metal yakıt deposu vardı içinin boyası atmış mazota falan karışmıştı sonra garantiden plastik depo takmışlardı gerçi biz bir sorun yaşamadık ama haberiniz olsun.

Civic yakıtla kıyaslama yaparsak lt olarak hemen hemen aynı yakarlar desek mazot benzini yakaladı desek yakıt tüketiminde çok bariz değişiklikler yaşamazsınız diyebilirmiyiz

Cevap icin tesekkurler bide 140hp olan modeli cikti diyolar 2006 modelden sonra dogrumudur 112 hp o kasayi tasimaya yetiyormu kalkislarda falan cok sorun yaratirmi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.