Şimdi Ara

Kia Sportage 2019 Sonrası 1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar (Alındı) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
731
Cevap
17
Favori
71.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • barneystinson06 B kullanıcısına yanıt
    Kapılar ve ön panel konusunda kesinlikle arabanın işçiliği harika. Tık sesi gelmedi. Ancak sunroof 30.000 km’de ötmeye başlıyor. Beyaz gres aldım iki güne gelir. Deneyeceğim
  • Arkadaşlar merhaba, bu kasa Sportage'ların arka süspansiyonları bağımsız mı?
  • In Flames kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Direksiyonunda hafif yamukluk olan arkadaşlar için bilgi bırakayım. Aracı sıfır aldığımdan bu yana özellikle 70-80 gibi hızlarda direksiyonda ufak bi sola doğru yamukluk vardı (2-3 derece kadar). Geçen gün tahammül edemeyip rot ayarı yaptırdım. Rot ayarında dikkat ettiğim husus hunter marka rot makinesi kullanan bir rot servisi olmasıydı. Ankara’da Prolas İvedik şubesinde yaptırdım. Arkalar bağımsız süspansiyon olduğu için ön ve arka rot ayarı yaptırdım, arkalar torsiyon olsaymış arkaya ayar yapılmıyomuş, sabit değer oluyomuş ayarlanmıyomuş bilginiz olsun. Sonuç rot ayarı epey bozuk çıktı alttan rot millerine yapılan ufak anahtar müdahalesiyle artık direksiyon ok gibi oldu milim yamukluk yok. Herkese keyifli sürüşler.
  • Arkadaşlar merhaba. 2020 elegance Sportage alacağım ve araçta navix marka android sistem ekran var. Anlam veremedim açıkçası neden orijinali ile değiştiğine. Bu konuda fikri olan var mıdır?
  • chegue41 C kullanıcısına yanıt
    1- Cool pakettir (yani en boş paket) elegance ayağına itelemeye çalışıyor olabilirler ya da ilana koyan vatandaş donanım paketini bilmiyor olabilir. (Manuel klima varsa (çevirmeli 1,2,3,4 diye fan hızı kademesi olur) cool pakettir)
    2- Arabanın fabrikasyon ekranı video, film, dizi oynatmıyor diye değiştirmiş olabilirler. Daha fazla özellik sunan ekran takmış olabilirler. (Ki bu şekilde ekran değiştirenler arabanın orijinal fabrikasyon ekranını saklar)
    3- Araba kazalı falandır ekran zarar görmüştür, sanayi de toplandıysa araç servisten orijinalini almak yerine daha ucuza daha çok özellik sunan bir ekran takmışlardır
  • Arabada boya tramer veya değişen parça yok. Paket elegance otomatik klima ve cam tavan otomatik. 2. İhtimal gibi ama yinede saçma geldi ekranı değiştirmesi

  • chegue41 C kullanıcısına yanıt
    2. ihtimalse mutlaka fabrikasyon ekranını da isteyin bence duruyorsa.
  • Tecrübeli arkadaşlara iki sorum var.


    - 2020 prestige paket aracımız var. Daha deneme fırsatım olmadı ama usb den film klip falan oynatıyor mu ekran?

    - Birde araç çalışmasına rağmen "Sürüş Bilgileri" sekmesine giremiyorum motor çalışırken kullanılabilir diyor. Anlam veremedim. Bizim araçta mı bir eksiklik var?

  • mehmetinho M kullanıcısına yanıt

    Merhabalar ustam,


    gress işinizi gördümü? nasıl bir uygulama yaptınız? ses aşırı rahatsız etmeye başladı.

  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.