Şimdi Ara

Kia Magentis

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar;
    Bu aracı ilk çıktığı günden bu yana takip ediyorum. Kia Kullanmaya 1994 Sephia ile başladım. Sonrasında 1998 Clarus, 2013 yılında ilk Magentis'imi almıştım. 150.000'de brc sıralı sistem Lpg sistemi mevcuttu hava şartları değiştikçe zengin-fakir karışımdan dolayı arıza lambası yakıyor, gaz ayarı istiyordu. Aracı aldıktan yaklaşık 1 yıl sonra müşteri çıktı sattım. Akabinde farklı bir araç aldım fakat bu araçtaki konfor, teknik özellikler v.s. bambaşka. Ve 2015 yılında yine Magentis aldım, ilk sahibinden 130.000'de hiç Lpg takılmamıştı. Daha önceki tecrübemden yola çıkarak Obd'li kit takmaya karar verdim. Montajı yapacak olan servis her ne kadar gerek yok dese de, denemeye değeceğini düşünerek farkını verip obd'li kit taktırdım. O gün bu gündür bir kez bile arıza lambası yakmadı. Aracımdan çok memnunum, bir önceki aracımda tüm bakımlarını yaptığım için sorunu olan arkadaşlarımıza bakım ya da herhangi bir konuda yardımcı olabilirim.
    Hayırlı, huzurlu ve kazasız yolculuklar dilerim.
     Kia Magentis







  • Hocam selamlar.Ben de 2008 model 2.0 crdi dizel otomatik bir magentis almak istiyorum.Açıkçası muadili fiyatlara popüler patlak b sınıfı araçlar almaktansa pek tanınmayan limuzin gibi olan bu aracı almak daha mantıklı geldi.Satarken sıkıntı yaşanacağının farkındayım.pek populer bir araç değil.Ama konfor anlamında beklentilerim fazla olduğu için ve aracı hor kullanmak istediğim icin bu araca yoneldim.Hor kullanmak derken özgürce kullanmayı kastediyorum.



    Şu an bende mk7 golf var.Araç bana hem sert geliyor hem de yeni ve pahalı olduğu için insan park ettiği yere bile ekstra dikkat ediyor.



    Hocam benim en önemli sorularım şunlar.Ben bu aracı vursam ornegın tampon değişecek olsam parcası bulunur mu?Motor ve yuruyen acaba sonata ile aynımıdır?Bu konularda beni aydınlatabilirseniz sevinirim.



    Bir de araç yumuşak bir araç mı yoksa sert süspansiyonlu mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.