Şimdi Ara

Kia EV6 Veya Hyundai Ioniq 5 yada Alternatif ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Elektrikli araç almayı düşünüyorum ve şu an en çok Kia EV6 ile Hyundai Ioniq 5 arasında kaldım. Bütçem bu araçların bulunduğu fiyat bandında.

Benim için öncelikler;

Gerçek kullanım menzili

Uzun yol konforu

Sessizlik ve sürüş kalitesi

Malzeme kalitesi

Servis ve ikinci el durumu

Kronik sorun olup olmaması

Aracı ağırlıklı olarak şehir içi kullanacağım ancak zaman zaman uzun yol da yapacağım. EV6 ve Ioniq 5 kullanan arkadaşların tecrübelerini özellikle merak ediyorum.

Ayrıca bu fiyat seviyesinde değerlendirmem gereken başka modeller varsa önerilerinizi de duymak isterim.

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

• Şahsi tercihimi paylaşayım sizinle. ionic 5 tesla tores evx ve mini arasında kaldım yaklaşık 2 ay araştırdım ve tesla standart aldım. Benim takıldığım mevzu kronik sorun ve servisti çünkü daha önce Astra elektrik de dilim yandı tek kelime ile rezil oldum bu şans diyenler oldu ama bence asıl sorun servisti. Bu nedenle tesla tercih ettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Alakasiz ve bilgim olmadiği halde yorumunuzu okuyunca,servisin sorun yaşatmasinin tek sebebi servis calişanlarin halen yeni teknolojiyle tanişmamiş olmasi,kafalari halen benzinli ve dizel motora yağ su şanzıman kontrol yapip göndermeleri ve para sömürmeleri.Bence calişanlarin yurtdişinda seminerlere gitmesi a dan Z ye eğitim görmeleri lazim.Bence servislerin en büyük eksiği bu Teknoloji her ay her sene ilerliyor ama servis aği halen ayni kafa değişmesi için en az 5-10 yil ihtiyaç var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 25 Haziran 2026; 14:43:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.