Şimdi Ara

KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
72
Favori
126.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Güncel fiyat alan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben Bu fiyata gümüş rengini aldım. Şimdilik memnunum ilerde ne olur bilemem

• Cloose35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba fiyatı hangi bayiden aldınız ? Ben denizliden 2130 fiyat aldım 25000 tlyede ön kaput ppf seramik kapmalama ve camlara film yapalım dediler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Balıkesir bayisinden hocam

Hayırlısı olsun hocam ben hâlâ karar veremedim elegance boş paket olduğu için düşünceliyim :/

Hocam trabzon bayisi ev3 long range elegance 2040000 e bırakıyormuş ilgileniyorsanız bi bayii ile görüşebilirsiniz instagramda reklamda görmüştüm ( ilgi çekmek için reklamda kelime oyunu yapıp başlayan fiyatlar yazısını kaçırmış olabilirim , görsele ayrıntılı olarak bakmamıştım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maXaro -- 18 Kasım 2025; 21:28:39 >
  • maXaro M kullanıcısına yanıt

Araç kalmamış o bayide

• aracı gittim bir kez test ettim hayran kaldım, hissettirdikleri diğer test sürüşü yaptığım araçlara göre açık ara en iyisiydi. Bu ay kampanyalı fiyattan lr olanını aldım. Şimdi daha 5 gündür kullanıyorum, menzil konusunda çok iyi gidiyor, konfor o biçim, sağladığı güç dersin 5m lik araç, her yönüyle şu an için memnunum, iyi ki almışız dedik eşimle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ihi haftalar. Kia ev3 ile 3400km ye ulaştım ön tampona bakayım dedim taş gelmesi nedeniyle 1-2 tane nokta çok ufak çizik oluşmuş.Ben ppf vs birşey ypatırmadım. Bu ön tampon ufak taş sıçramasından korumak için tek PPF mi başka bir yolu yok mu ? PPf plastik te çözüm sağlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 1 Aralık 2025; 9:25:13 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lexfer -- 1 Aralık 2025; 13:13:1 >

Şehir dışında "Auto" öndeki araca göre fren yapması vs çok pratik .Şehir içinde i-pedal 1-2-3 anlık dahi

kullanıyorum ama 2 ve 3 e geçişler de sert rejene yapıyor yandaki yolcu bunu daha çok hissediyor.Bunu fren kullanmamak için yapıyorum 1 ile tümseğe gelip 2-3 yapıyorum kimi zaman. Sonra tekrar 1 e alman gerek

kullanımı uğraştırıcı yada şehir içi i-pedal 1 alıp fazla uğraşmamak gerek.Bunlarin bir standart şeyi yok kendiniz

deneyerek te istediğinizi seçebilirsiniz. Ama şehir dışında rejen yapılmaz trafik yok ise.

• Merhabalar, kia ev3 lr ile aranızda bulunmaktayım. Aracı aldığım ilk günden bu yana ipedal 3 te kullanıyorum, alıştım. Eşimde alıştı 3. Seviye ipedalda kullanmaya. 1 ay oldu alalı, zamanla tecrübelerimi aktaracağım.

• Hayırlı olsun,,Arkadaşlar ev3 prestige long range 2.el almak üzereyim..Kullanıcılardan yorum gelirse sevinirim almalı mıyım neye dıkkat etmelıyım bir sorun yaşamak istemiyorum ilk elektrikli aracım olacak önerirmisiniz..Prestige tercih ediyorum donanım bakımından bi tık daha memnun etti yoksa o paraya standart lr sıfır da alabılırım..Sizce hangisi tavsiye ??

Hocam iyi bir fiyata düşük kmde prestige long anlaştıysanız, donanım olarak sizi memnun edecektir araç, benzer fiyatlara bu kadar uzun menzilli bir araç bulunmuyor. Diğer markalarda genellikle menzil düşüyor, 81 kwlık batarya ve donanım birleşimi sizi gayet memnun edecektir. Gönül isterdi herkes gt line donanıma ulaşbilsin ama firma ve vergi basamakları sebebiyle ülkemizde mümkün olmuyor

Hocam hayırlı olsun, artık o kadar çok kia ev3 denk geliyorum geçen ışıklarda arka arkaya da geldik. i-pedal 3 cü seviye arabayı o kadar

yavaşlatıyorki ben bir türlü alışamadım araç hep frende gibi 1 seviyesi iyi bence 2-3 e anlık durma da atıyorum. Bundan ayrı olarak en güvenilir rejenere

aslında Auto seçeneği :)

prestige iyidir bende standart menzili var hocam kaç km de fiyat nedir :)

• Dün 260 km yaptım , Standart menzil ile 260 km yol ,baya da ısıtıcı açtım koltuk ısıtma vs. trafik derken şişli için de otopark filan geriye %37 şarj kaldı. %100 ile yola çıkmıştım tahminen 340-360km gider gibi duruyor. Şehir içi de 400-450

olsun 3800km oldu memnunum. Sadece ön koltuklar çok kısa 1.80 nim ama bacak baldır desteği olmadığı için konforsuz

koltuklar arkadaş yukarıya kaldırdım dedi öyle yaptım daha iyi oldu. Aracın kullanımı çok zevkli AUTO şehir dışında güven

veriyor.Sıkışık trafikte bir ara ayarladım 15 dakika kendi dur kalk yaptı :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.